Ingrdiente:500g peste(crap,clean,mreana);2 cepe mari;6 catei de usturoi;1 ardei mare gras;100ml ulei;sare;piper;1/2 lamaie;2 foi de dafin ;1 ardei iute;300g rosii;1 legatura patrunjel.
Mod de preparare:
Ceapa se taie felii si se soteaza cu ulei si sare,Pe parcurs se pune: usturoiul tocat marunt,ardeiul gras taiat julien,rosiile curatate si taiate cubulete,ardeiul iute taiat rondel ,sare, piper,2 foi de dafin.
Compozitia dupa ce sa sotat se pune intr-o tava inalta, deasupra se aseaza pestele fara cap sarat,peste care se toarna putin ulei.Se da la cuptor 40 de minute,cand este gata se aseaza pe o tava si se garniseste cu masline,patrunjel tocat ,ardei iute,felii de lamaie.
Bucatar:George "six-ray" ACIN
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu