duminică, 7 octombrie 2012

Esti timid dar te vindeci

De cate ori nu ti s-a intamplat sa vezi o tipa super si sa te gandesti :ce n-as da sa fie prietena mea!. E draguta, are de toate ?in dotare?, dar nu o cunosti si nici nu are cine sa ti-o prezinte. Esti singur si trebuie sa incerci sa o agati, dar cum? Ai emotii? Uita de ele. Asa nu merge! Ia-ti inima in dinti si fa ceva ca sa intri in vorba cu ea.ncearca sa-I captezi atentia, apoi uitate direct in ochii ei. Arat-i ca esti barbat, chiar daca nu te astepata un BMW ultimul tip in fata casei. E gresit sa crezi ca o femei nu apreciaza la un barbat deact banii, masina si afacerile pe care le are. Preietenii tai rad cand faci glume! De ce n-ai face-o si pe ea sa rada?
Dupa ce ai reusit sa o privesti in ochii, inceaca sa vezi daca i-ai starnit interesul. E posibil ca nici macar sa nu te fi vazut. Nu uita:? Fii tu insuti?. Apropiete de ea, zambeste-i. De cele mai multe ori un zambet poate face mai mult decat 1000 de cuvinte.
Intreb-o ceva, orice. Orice, insa nu o intreba cat e ceasul. E enervat pentru o femeie sa vada ca nu ai pic de imaginatie. E prea invechita si s-ar putea sa te creada tantalau.
Nu lasa nici o clipa sa se vada ca ai emotii. Vorbeste cu ea ca si cum o cunosti din todeauna. Fetele apreciaza spontaneitatea
Sursa: portalroman.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu