miercuri, 24 martie 2010

Ion se intoarce de la camp...(gluma)

#1Ion se intoarce de la cimp si o gaseste pe Maria in pat cu Gheorghe(prietenul lui cel mai bun). Da cu coasa de pamint si zice: - No ba Marie. Cu cel mai bun prieten al meu?!? Cite am facut eu pentru tine…Te-am luat, te-am educat si imbracat, nu te pun sa faci de mincare… Si tu ba Gheorghe… Am fost prieteni de mici baaaaa. Cite batai am luat de la tactu incercind sa te scap pe tine baaaa… Si dati-o in colo de treaba, macar opriti-va cind vorbesc cu voi!

#2Maria, la coasa. Cum cosea ea asa, vine unul pe la spate si ii face felul. Dar repede. Si pleaca. Maria suparata se duce acasa, la barba’su. -Ma Ioane, stii, eram azi la coasa si bla, bla.. ii explica. -Ufff, mai nevasta, tare suparata esti, da’ ia spune, ca poate il recunoastem, nu i-ai vazut parul macar? -Nu, zice Maria, ca eram cu spatele… -Da,da.. nici macar ochii? -Pai nu, nu i-am vazut. -Da… aia n-ai simtit-o ? -Ba da, dar nu era d’aci de prin sat!

#3Ion si Marie mergeau pe un drum de tara din inima Ardealului… - Fa, Marie, tu esti fata mare ? - Cum ti-o fi norocul, Ioane…

#4Ion si Maria faceau dragoste. La un momendat Maria ii zice lui Ion: - Mai Ioane ma tu esti greu ma. Ion nimic. Peste 10 minute maria ii zice din nou: -Mai ioane ma tu esti foarte greu ma! Ion nimic. Peste inca zece minute Maria ii zice enervata din nou: - Mai Ioane ma tu esti din cale afara de greu ma! Ion suparat: - Pai fa Marie noi ori facem dragoste ori ne cantarim?

#5Nevasta lui lon, Maria este surprinsa de acesta facand sex cu amantul ei. in graba mare ii spune: - Ascunde-te in spatele televizorului, imediat! Ion porneste televizorul si-si soarbe obisnuita bere. Sarmana nevasta nu mai stia cum sa-l faca pe barbatu-su sa iasa din camera. In cele din urma, striga din bucatarie: - loane, vino repede sa vezi ce ciudatenie mi s-a intamplat! Am scapat o farfurie de portelan pe jos si mi-a sarit inapoi in mana, intacta! - Asta-i nimic! striga din camera sotul. - Adineauri un jucator a fost penalizat cu cartonas rosu si eliminat de pe teren si a iesit tocmai pe aici, pe langa mine!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu