marți, 5 octombrie 2010

Cristine Chubbyck


Christine Chubbuck (24 august 1944 – 15 iulie 1974)
Cum a murit: s-a sinucis la o emisiune live
Christine Chubbuck era prezentatoarea emisiunii “Suncoast Digest” difuzata de un post de televiziune din Florida.
In ziua incidentului, Chubbuck a citit stiri nationale timp de 8 minute insa caseta cu inregistrarea a inceput sa functioneze prost in timp ce aceasta raporta informatii privind un schimb de focuri de arma de la un restaurant. Vizibil deranjata de defectiunea tehnica, Christine si-a indreptat privirea catre camera si a spus:
“In conformitate cu politica Channel 40 de a va aduce ultimele noutati in materie de sange si mate [intestine] si in culori vii, veti vedea inca o premiera: o tentativa de suicid.”
Chubbuck a scos un revolver de sub birou, si l-a indreptat inspre cap si a apasat pe tragaci. Cameramanii au declarat ca au crezut ca totul era o inscenare insa in momentul in care prezentatoarea se zvarcolea pe jos au intrat in panica.

Un comentariu:

  1. ...asta-mi confirma inca odata faptul ca noi facem doar ceea ce vrem, suntem ceea ce vrem si nimic din exterior nu reuseste sa schimbe acest lucru...fiecare actiune e un gest de definire de sine...aceasta a fost Christine Chubbuck. Altfel n-as reusi sa-i comentez gestul...

    RăspundețiȘtergere