vineri, 12 noiembrie 2010

Numerologie-Descrierea numarului 5




Cuvantul cheie al personalitati celor aflati sub influenta Numarului destinului 5 este: libertate. Va place sa calatoriti, aventura, varietatea si sa cunoasteti noi oameni. Aveti o curiozitate in voi ca de pisica, si sunteti dispusi sa experimentati tot ce se poate din evenimentele ce va ies in cale de-a lungul vietii.Va place sa fiti implicati in mai multe proiecte (actiuni) in acelasi timp, atat timp cat nu sunteti legat in exclusivitate numai de unul singur. Va place diversitatea, noile lucruri si noile orizonturi. Va faceti prieteni foarte usor si personalitatea voastra este una de invingator si adesea sursa de inspiratie, fiind atras de toate profesiunile din lume.
Aveti o cale deschisa prin capacitatea de a manipula cuvintele si o misterioasa abilitate de a-i motiva pe ceilalti. Cele mai potrivite vocatii pentru cei guvernati de Numarul destinului 5 sunt in vanzari, promovare, divertisment, investitii, stiinta, medicina, ocultism, servicii publice si orice alta cariera in care se poate calatori sau implica abilitati oratorice.
Voi va veti simti, adesea, confortabil in fata unei vaste audiente si, in particular, ca si maestru de ceremonie sau chiar comediant.
Suntei persoane senzuale si va place gustul vietii. Veti gasi ca este extrem de dificil sa fiti angajati doar intr-o singura relatie sentimentala stabila, dar o data ce ati inceput-o veti fi credinciosi ca un caine batran.
De asemenea voi duceti lipsa de disciplina si ordine. Puteti fi, totodata, impulsivi. Aveti inclinatie sa faceti sau sa spuneti lucruri pe care le veti regreta mai tarziu.
Libertatea si nevoia de aventura, macar din cand in cand, nu sunt foarte bine controlate pentru cei nascuti sub obladuirea Numarului destinului 5, ceea ce va poate cauza probleme legate de abuzul de droguri, mult prea multa indulgenta fata de consumul de alimente sau sex, sau abuz in general fata de darurile pe care vi le ofera viata.
Sunteti persoane multi-talent si sunteti dotati cu diverse abilitati. In orice caz, disciplina si concentrarea sunt adevaratele chei ale succesului vostru in viata. Fara acestea, multe dintre obiective pot ramane neterminate, ceea ce va face ca adevaratele “fructe” ale telentelor voastre sa nu poata fi scoase la lumina. Daca veti da dovada de capacitate nelimitata de munca si perseverenta doar cerul va fi limita posibilitatilor voastre.
S-ar putea ca sa fiti perceputi ca niste copii rebeli de catre adulti si o sursa de ingrijorare pentru familia voastra. In orice caz, nu trebuie sa va simtiti obligati sa va grabiti in a va alege cariera. Cei mai multi dintre voi “infloresc” destul de tarziu, pentru ca simt nevoia de a experimenta cat mai multe aspecte ale vietii inainte sa va apucati ferm de ceea ce numim drumul in viata.
Provocarea principala este de a invata adevaratul continut al libertatii. Schimbarea este constanta in lumea in care traiti, necesitand adaptabilitate si curaj. Incercati sa va faceti si un program de minime exercitii fizice, pentru ca, la stilul vostru de viata, aveti nevoie de un corp cu muschii flexibili si rezistent. Flexibilitatea si durabilitatea propriului corp va va da un sentiment de siguranta si incredere in fortele proprii.
Cei nascuti sub Numarul destinului 5 tanjesc dupa libertate si au atractie deosebita pentru a fi proprii patroni. Veti intalni provocarea de a fi setat intr-o anumita zona de potential cu scopul de a va cultiva abilitatile incat sa castigati suficient de mult si sa atingeti si succesul.
O data ce v-ati gasit “nisa”, motivatia si inspiratia cu care ii veti gratula si pe ceilalti se vor intoarce inzecit in beneficiul vostru. Veti vedea ca si prietenii cat si colegii va suporta si va sprijina, chiar, pe acest drum pe care vi l-ati ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu