joi, 16 decembrie 2010

Reteta pentru slabire...




Noua cura de slabire pusa la punct de reputatii cercetatori de la Institutul pentru Geofizica Grasilor a inceput deja sa dea roade, toti cei 6 cobai umani slabind aproximativ 5% din greutate in doar doua saptamani.

Cei sase se simt bine
Dupa doua saptamani de ceafa de porc la gratar cu cartofi prajiti, si asta de trei ori pe zi, totul asezonat cu cate sase pahare de tarie la fiecare masa, cele sase persoane obeze care s-au oferit voluntare pentru test se simt impecabil.
“Am slabit 8 kilograme in primele 10 zile, si 12 in cele doua saptamani”, declara in exclusivitate pentru times.ro Mimoza Sclifoseanu, in timp ce rontaia un biscuit cu ciocolata.
Dieta a fost conceputa de un gras
Nimeni nu poate intelege aceasta afectiune care afecteaza deja 90% din cetatenii romaniei mai bine decat un obez.
De aceea, Grasimel Osanzeanu, seful Institutului de Geofizica Grasilor, considera ca regimul sau e de departe cel mai perfectionat, pentru ca a fost creat de grasi pentru grasi si cu grasi.
Curele traditionale nu au nicio sansa
Dietele bazate pe infometare, pe salate, legume, absenta cartofilor prajiti sau a alcoolului nu vor mai avea practic nicio sansa in fata revolutionarei metode descoperite de cercetatorii obezi, preconizandu-se ca toata lumea sa treaca in maxim doua saptamani la noul regim alimentar.
Pe perioada verii se recomanda untura
“Uleiul de masline, de departe cea mai daunatoare inventie a omului, trebuie scos complet din alimentatie, mai ales in perioadele fierbinti ale anului. Orice ulei vegetal trebuie inlocuit imediat cu untura sau seu”, a declarat pentru times.ro Grasimel Osanzeanu.
Propunere de reteta
Pentru a veni in inampinarea solicitarilor dumneavoastra, va prezentam mai jos o propunere de dieta.
Durata: 2 saptamani
Pierdere in greutate estimata: 5% din masa initiala.

Mic dejun (ora 9:00) : Ceafa de porc la gratar(1 kg), cartofi prajiti (500 grame)
Pranz (ora 14:00): Sandvis paine alba, slanina (100 grame), sau o saorma la lipie. Obligatoriu trei pahare de coniac.
Cina (ora 20:00-21:30): identic mic dejun +4-5 pahare whisky, coniac, palinca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu