joi, 29 decembrie 2011

Barbati ,femei si bani

Barbati, femei si bani – cum sa eviti neintelegerile? Discutiile despre bani sunt deseori complicate, daca nu chiar neplacute. Banii pot distruge prietenii si relatii de afaceri. Divorturile tot mai frecvente si relatiile destramate se incheie cu dispute financiare. Mai ales barbatii au parte de complicatii in acest domeniu, deoarece ei sunt cei care „invita si platesc”. Asadar, cum poti evita disputele?                                                                                            

1-Prezinta-te in cea mai buna lumina… Deseori vrem sa ne fermecam partenerele de la prima intalnire, sa ne prezentam in cea mai buna lumina. Ne ducem iubitele la restaurante de lux la prima intalnire, le platim consumatia si bagam mana adanc in buzunar fara probleme. Deseori ascundem adevarata situatie financiara si incercam sa le cucerim astfel. Desi pozitiile ocupate de cele doua sexe devin egale, avem in continuare conceptia ca barbatul este cel care plateste, ale carei origini sunt reprezentate de ideea ca barbatul intretine familia. De aceea, barbatii sunt convinsi ca isi vor gasi mai usor partenere daca lasa cel putin impresia ca sunt bogati si astfel, isi construiesc o imagine grozava inca de la prima intalnire.                                                                                                                                    

2-Daca incepi o relatie cu o minciuna, intotdeauna se sfarseste prost Dezamagirea este intotdeauna de doua ori mai mare: nu numai ca partenerul nu are bani, dar te-a si mintit tot timpul. E greu sa treci peste asa ceva si sa mergi mai departe dupa o astfel de schimbare de situatie si deziluzie. Modul cel mai simplu de a prezenta situatia financiara este sa nu discuti deloc despre ea.                                                             

3-Nu incerca sa pari mai mult decat esti in realitate Daca esti modest, prima intalnire va fi similara modului in care iti petreci fiecare zi. Prin urmare, daca nu frecventezi restaurante si cluburi la moda, nu iti vei duce iubita intr-un astfel de loc. Cel mai bine ne simtim in mediul cu care suntem obisnuiti si in care ne descurcam. Poti arata clar, fara cuvinte, din ce mediu provii si unde te simti in largul tau. Orice partenera va sesiza acest lucru fara nicio problema si va accepta pozitia ta.                                                             

4-Lauda de sine nu este sexy Daca te lauzi cu situatia ta financiara nu vei face o impresie buna celor mai multe femei care cauta un partener din alte motive decat banii. Impresia finala poate fi negativa, deoarece se poate crede ca doar banii te intereseaza. Daca intentionezi sa cuceresti pe cineva care e interesat doar de partea materiala, poti aborda o astfel de atitudine.                                                                                            

5-Banii nu sunt totul… Deseori, societatea creeaza un ideal, niste reguli pe care ne convinge sa le urmam. Barbatul ideal trebuie sa fie asa cum si-l doreste toata lumea. Acelasi lucru se aplica si in cazul femeilor. Obsesia pentru o imagine ideala nu este sanatoasa. De cele mai multe ori, nu inseamna decat goana dupa ceva ce nu exista. Ne indeparteaza de noi insine si de ceea ce suntem. Daca creezi o falsa imagine a ta, desi te poate aduce mai repede de atingerea scopului tau, deseori se sfarseste cu un esec. Banii si succesul nu sunt decat o parte a vietii noastre. Cel mai bine este sa investesti in ceea ce te face multumit si fericit.
(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu