joi, 22 decembrie 2011

Intalnirea de vis

 Reguli pentru o intalnire de vis Vrei sa-i cuceresti inima? Ofera-i o seara ca-n povesti! Arata-i celei pe care o iubesti cat de mult inseamna pentru tine. Ofera-i o intalnire de vis. Acum ai cele 7 reguli de aur pentru o intalnire de neuitat…                                                                


1. Radiaza de incredere Sunt atatea lucruri care pot merge prost intr-o intalnire incat, chiar daca nu mai sunteti la inceputul relatiei, poti fi presat de emotii. Mai ales ca vrei ca totul sa fie atat de deosebit.Pentru ca intalnirea voastra sa porneasca cu dreptul – fii increzator. Femeile iubesc barbatii puternici si siguri pe ei. Gaseste un echilibru intre incredere, sensibilitate si dorinta. Fii, pur si simplu, fermecator.                                     


2. Unde sa mergeti? Cand te gandesti la alegerea unui loc pentru o intalnire romantica, scoate din calcul cluburile ori barurile galagioase. Iata cateva idei: Un restaurant. Rezerva o masa la restaurantul vostru preferat. Ori, daca vreti sa incercati un loc nou, asigura-te dinainte ca mancarea si serviciile sa fie bune, iar preturile acceptabile. Nimic nu are voie sa va strice buna dispozitie. Un bar cochet, o cafenea ori o ceainarie unde puteti discuta in liniste, intr-o atmosfera placuta. O buna alternativa (daca vremea o permite) este o plimbare prin parc, urmata obligatoriu de un ceai cald cu scortisoara.                                                


3. Cum sa te porti? Relaxeaza-te! Desi este o intalnire deosebita, pe care poate o planuiesti de mult timp, comporta-te cat mai normal posibil. Femeia pe care o iubesti este cu tine, nu cu un actor de la Hollywood ori cu cine stie ce milionar in dolari. Fii tu insuti, sincer si tandru.                                                          


4. Ofera-i un mic cadou Nu trebuie sa fie un cadou exagerat de scump, ori exagerat de mare. Defapt, cadourile care impresioneaza cel mai tare, sunt cele facute de tine. O cana cu poza voastra, o declaratie de dragoste, o felicitare facuta de mana ta (alaturi de o mica bijuterie)…lucrurile acestea ii arata cat de sensibil esti si ii vor aduce aminte de ce te iubeste atat de mult.                                                                           


5. Reguli de baza, la orice intalnire romantica Fii punctual. Chiar daca intarzii de obicei, la orice alte intalniri, nu o lasa pe iubita dvs. sa te astepte! Ofera-i cat mai multe complimente. Complimentele ne fac sa ne simtim speciali si iubiti. Vrei sa-i arati celei de langa tine cat de mult o iubesti, nu? Fii sincer. Eventual destainuie-i un mic secret despre tine. Ii arati cat de muta incredere ai in ea si, in plus, femeile adora secretele. Fii amuzant. Chiar daca este o intalnire romantica, prea multa seriozitate strica. Inveseleste atmosfera cu mici glume si povestiri amuzante.                                                                                      


6. Fii original Mergi cu iubita intr-un loc inedit. Poate la un concert, ori poate nu ati mai fost niciodata la bowling…aveti o multime de posibilitati. Iesi din rutina si uimeste-o!                                                                       


7. Asculta si fii flexibil Fii atent la semnalele pe care ti le da iubita ta. Poate ceva nu-i place, poate ar vrea sa faca ceva anume. Chiar daca ai planuit o intreaga intalnire, arata-i ca ea este cea mai importanta pentru tine si ca ai face orice sa o faci sa se simta bine. Sfat! Pentru a avea cat mai multa incredere in tine, asigura-te ca arati cat mai bine. Iar un zambet cuceritor este cheia catre inima oricarei femei! Foloseste Velform Smile – cel mai eficient sistem de albire a dintilor. Efecte vizibile in 20 de minute.


(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu