miercuri, 28 decembrie 2011

O noapte de neuitat


Sfaturi pentru o noapte de neuitat                                                                                                                              


Daca nu poti scapa de gandul ca trebuie neaparat sa ai un corp perfect pentru a fi sexy…iata cateva metode ce te vor ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai bine cu tine insati.                                                                      

1-Foloseste trucuri cosmetice Fa tot ce poti pentru a fi mai atragator/atragatoare, chiar daca stii ca sunt niste simple “siretlicuri” cosmetice. Lucrurile marunte te fac sa te simti mai bine in pielea ta. Iar, daca tu te placi, te vor place si cei din jurul tau.                           


a-Pentru femei: Epilati-va pe picioare, la subrat si inghinal. Asigurati-va ca pielea va este fina si placuta la atingere, Faceti-va manichiura si pedichiura, Spalati-va pe cap, folositi balsam si tratament pentru par, Dati-va cu ulei de corp parfumat si nutritiv, Obligatoriu: respiratie proaspata. Folositi apa de gura si ata dentara, Folositi parfum, dar nu in exces. Chiar daca este o aroma placuta, un miros prea puternic devine deranjant. Machiati-va suficient cat sa va simtiti atragatoare. Evitati machiajul strident ce vi se poate intinde pe fata. Alegeti o lenjerie intima sexy, pentru a va creste increderea in puterea dvs. de seductie.                                                                              

b-Pentru barbati: Spalati-va parul cu un sampon placut parfumat, folositi balsam si tratamente de par, daca este cazul, Asigurati-va ca aveti respiratia proaspata, Radeti-va, Pentru curajosi: incercati sa va epilati zonele intime; veti fi surprinsi de cei cativa centimetri in plus pe care ii veti descoperi, Folositi ulei sau crema de corp hidratanta. In special iarna pielea se usuca si devina aspra si neplacuta la atingere. O crema hidratanta va rezolva aceasta problema, Parfumati-va, dar nu excesiv, Alegeti o lenjerie sexy, in care va simtiti confortabil (daca nu aveti 100% incredere in dvs., evitati lenjeriile exotice – bikini).                       

2-Ajutati-va de mici camuflaje: Daca esti complexata de corpul tau, imbraca un neglijé sexy pana cand te cuibaresti in pat cu iubitul. (pentru barbati – daca ai un pic de burtica, pastreaza camasa pe tine, nu este nevoie sa o dai jos imediat) In loc sa aprinzi lumina, foloseste lumanari. Acestea vor crea atmosfera intima de care ai nevoie pentru clipe de neuitat (plus, formele par mai atragatoare la lumina lumanarilor). Aprinde betisoare parfumate (ori lumanari parfumate). Cele mai erotice arome sunt considerate a fi cele de: mosc, iasomie, scortisoara si salvie. Asculta, in surdina, muzica placuta si relaxanta (sfat: daca nu ai nici o idee, poti folosi oricand un clasic de succes: Maurice Ravel: Bolero) Asigura-te ca sunetele si scartaiturile patului nu distrug atmosfera romantica (eventual testeaza/schimba saltelele inainte).                              

3-Atentie la limbajul trupului Indiferent daca stai in picioare, ori asezat(a), tine-ti spatele drept, pieptul inainte si abdomenul incordat. O postura ferma iti da incredere in tine si te face mai atragatoare/atragator. Atinge usor partile sensibile ale partenerului (incheituri, genunchi, gat…). Mangaierile tandre fac minuni. Iar sarutul este inca pe locul 1 in romantism. Niciodata sarturile nu sunt prea multe. Foloseste-ti imaginatia si exploreaza trupul partenerului/partenerei. Bucura-te de o noapte de neuitat! In final, un sfat: Daca vrei sa ai corpul pe care l-ai visat dintotdeauna, antreneaza-te 20 de minute pe zi, de 3 ori pe saptamana cu Winsor Pilates. Este cel mai bun program de fitness din lume, stabilit de antrenorii vedetelor de la Hollywood. Alaturi de Winsor Pilates primesti si un program de nutritie profesionist. In cateva saptamani vei ramane uimit(a) de rezultate.
(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu