luni, 27 august 2012

Aventura de-o noapte

Pentru o viata sexuala palpitanta si mereu surprinzatoare, este nevoie de putina creativitate si ceva mai multa pofta de "joaca" in dormitor. Daca vrei sa aduci un element de noutate si mister in patul conjugal, nu ezita sa pui in aplicare cateva idei prin care poti transforma sexul cu partenerul tau... intr-o aventura de-o noapte!

Sunteti de multi ani impreuna si deja va stiti destul de bine fiecare particica din corp, insa asta nu inseamna ca nu va puteti preface, pentru o noapte, ca sunteti doi straini in cautarea celei mai tari partide de sex de pana acum.

Jocurile sexuale pot aprinde scantei in dormitor si va pot resuscita la 180 de grade viata sexuala! Iata cateva idei incendiare!

Fanteziile sexuale, un izvor nesecat de noutate in dormitor

Chiar daca sunteti casatoriti de multi ani, va puteti transforma oricand in doi necunoscuti care se intalnesc prima oara intr-un bar sau la teatru, care flirteaza si ajung sa aiba parte de un "one night stand". Chiar daca aventura este doar produsul imaginatiei voastre, s-ar putea sa dea un suflu nou vietii voastre sexuale si sa va inspire pentru a va apropia mai mult si a va simti si mai bine in dormitor.

Nu ezitati sa nascociti tot felul de fantezii care sa va scoata din monotonia unei relatii sau casnicii obisnuite si sa va transpuna intr-o stare cu totul noua - puteti incerca sexul in masina, in spatii publice, la birou, in casa parintilor ori in alte locatii care contribuie la cresterea libidoului.



Jocurile sexuale si rolurile... din dormitor

Fanteziile sexuale se combina foarte bine, chiar pana la a se confunda uneori, cu jocurile de rol pe care le poti folosi in dormitor.

Fiti creativitati si jucati-va cand vine vorba de partidele sexuale. Fie ca te transformi in politista sexy, in menajera sau dansatoare de striptease ori ca va prefaceti ca sunteti straini si faceti sex pentru prima data, folositi-va imaginatia in "relansarea" si imbunatatirii activitatii din dormitor. Nu uitati si de "vorbitul murdar", un alt element asociat jocurilor de rol care e pe placul multor cupluri.

Iesiti in oras si lasa-te "agatata"

Simtiti-va ca la inceputul relatiei voastre. Incercati sa retraiti efervescenta primelor intalniri si experiente sexuale, iesind in oras cat mai des.

Distrati-va si simtiti-va bine impreuna si nu uitati sa flirtati cat mai mult. Cand ajungeti acasa, dupa un pahar de vin bun si ceva hormoni iesiti la iveala in timpul flirtului, veti fi numai gata sa aveti parte de o experienta sexuala incendiara cum de mult timp nu ati mai trait.

Relaxarea si petrecerea timpului impreuna, in locatii amuzante si distractive, contribuie din plin la resuscitarea vietii sexuale a unui cuplu a carei relatie este "prafuita" de ani, probleme si griji.

Elemente de noutate... condimentele unor partide sexuale incendiare

Chiar daca nu sunteti genul de persoane care sa se aventureze in fantezii sexuale pline de adrenalina sau sa joace roluri obraznice in timpul partidelor de sex, va puteti limita si la "condimente" ceva mai putin indraznete.

Puteti incerca sa transformati sexul intr-o aventura incitanta incercand pozitii noi si satisfacatoare sau folosind jucarii sexuale diverse.

Orice schimbare de la monotonia obisnuita din dormitor este binevenita pentru a va redefini relatia sexuala si nu numai.

Sursa:relatii.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu