vineri, 5 iulie 2013

Cinci oameni care sustin ca au fost in iad


Cu toții am auzit, fie am citit, despre oameni care au avut experiențe din preajma morții. Aceștia au susținut că o lumină uriașă i-a ghidat spre un loc mirific unde s-au simțit împliniți din toate punctele de vedere. Acolo și-au întâlnit rudele moarte și unii dintre chiar au avut posibilitatea să comunice cu ele. Aceste experiențe sunt atât de frumoase încât moartea pare precum o poartă care face trecerea spre o lume mai buna, mai pașnică și mai bună, adică raiul.

Cu toate acestea, printre cei care au experimentat moartea, eu existat și oameni care au susținut că s-au trezit în cele mai cumplite focuri ale iadului. Iată cele mai cumplite relatări ale unor oameni care au simțit pe pielea lor căldura insuportabilă a celui mai cumplit loc, iadul:

1. Evelyn Hazell

Evelyn Hazell, un critic de artă din Marea Britanie, s-a prezentat la spital cu meningită. Brusc lucrurile s-au complicat și a intrat într-o criză dramatică. Atunci a fost momentul când a simțit că ceva o trage în jos. A ajuns într-un loc unde era numai foc în jurul ei, iar agresorul vroia s-o arunce în cel mai fierbinte loc de acolo. Femeia a povestit că s-a luptat din toate puterile cu acel bărbat puternic și ca prin minune a reușit să ajungă înapoi în lumea celor vii. În urma acestei experiențe, Evelyn Hazell a realizat că iadul există și și-a schimbat complet percepția asupra vieții.

2. Matthew Botsford

Matthew Botsford se relaxa pe terasa unui restaurant din Atlanta când un bărbat neidentificat a început să tragă cu o armă în stânga și în dreapta. Botsford a fost lovit de un glonț chiar în cap și dintr-o dată a simțit cum intră în pământ. Brusc s-a trezit parcă într-o celula și nu mai știa să iasă de acolo. La puțin timp după aceea, a auzit vocea lui Dumnezeu care le-a ordonat îngerilor să-l scoată de acolo. Botsford a fost readus la viață și acum este paralizat într-un scaun cu rotile.

3. Howard Storm

Bărbatul de origine engleză se afla într-o excursie la Paris când a fost nevoit să meargă la spital pentru că avea dureri foarte mari de burtă. A fost diagnosticat cu ulcer și din diferite motive operația sa a fost amânată. Pentru că durerile erau atât de puternice, Howard Storm aproape că renunțase la viață și brusc s-a trezit într-o încăpere în care mai mulți umanoizi se holbau la el. A realizat că aceștia sunt demoni și a început să se roage la Iisus pentru a-l salva. Rugăciunile sale au fost ascultate și după o perioadă indefinită de timp o forță superioară l-a ridicat din camera respectivă. În cele din urmă bărbatul a fost readus la viață și s-a vindecat de boala sa. Pentru a-i mulțumi lui Iisus, Howard Storm s-a călugărit și acum duce o viață monahală.

4. Tamara Laroux

Atunci când Tamara Laroux avea 15 ani, părinții săi au hotărât să divorțeze. Supărată, adolescenta a hotărât să se împuște în piept în timp de făcea dus. Imediat după ce glonțul i-a străpuns pieptul, adolescență s-a trezit într-un loc plin de flăcări. Era înconjurată de suflete care plângeau în chinuri și un demon o privea încruntat. Nu știa unde se află și era cuprinsă de frică. După o perioadă de timp l-a văzut pe Iisus, care a luat-o din acel loc cumplit și a dus-o în rai. Tamara Laroux s-a trezit apoi pe masa de operația unde medicii tocmai au readus-o la viață.

5. George Ritchie

În 1943, George Ritchie se afla pe patul unui spital bolnav de pneumonie. Timp de 9 minute a intrat în moarte clinică și atunci a experimentat iadul. S-a trezit într-un loc plin de flăcări, unde o multitudine de suflete erau chinuite. Când a văzut ceea ce se petrece în jurul său a început să plângă și nu mai știa ce sa facă. După nu foarte multă vreme George Ritchie a fost luat de Iisus de acolo și într-un fel miraculos a reușit să revină la viață. Astfel, Ritchie a rămas marcat pe viață de experiența cumplită prin care a trecut.
Sursa:http://www.efemeride.ro/cinci-oameni-care-sustin-ca-au-fost-in-iad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu