vineri, 1 noiembrie 2013

Vampirii energetici, persoanele care se hranesc cu energiile altor oameni


Vampirii energetici sunt peste tot în jurul nostru. Ei sunt persoanele care sug energiile persoanelor cu care intra in contact, lasandu-si victimele fara energie, obositi din punct de vedere emotional, slabiti si stresati. Ei ar putea fi oricine din viata noastra, asa ca aveti grija cu cine va imprieteniti sau intrati in contact. Vampirii energetici sunt incapabili sa-si creeze si sa-si sustina propria energie a vietii, asa ca se hranesc cu energia persoanelor din jurul lor, asa cum un vampir se hraneste cu sange.
Unii vampiri energetici sunt bine “antrenati” in a se hrani cu energiile altor oameni. O multime de vampiri energetici chiar se simt mandri de acest statut, ei insisi considerandu-se a fi deasupra oamenilor obisnuiti. De exemplu, daca vom cauta pe forumurile dedicate paranormalului si spiritualitatii, vom gasi unii vampiri energetici care afirma pur si simplu: “Am dreptul sa ma hranesc” sau “Am acest ‘dar’ inca de cand eram copil”.
Multi vampiri energici se ascund sub diverse forme ca “vindecatori”, “guru spirituali”, “experti in chanelling” si alti potentati divini; ei se proclama ca “vindecatori de energie”, desi, odata atrasi in capcana oamenii, vampirii le fura acestora si energiile si banii, hranindu-se energetic cu ei cat de mult pot.
Vampirismul energetic infloreste in ziua de astazi, neexistand limite. E imposibil in ziua de azi sa traiesti, fara a fi afectat intr-un fel de vampirismul psihic. Sia sta pentru ca orice vampir energetic experimentat va cauta si va gasi cai pentru a exploata slabiciunea altora. El va gasi in randul victimelor sale o conexiune, o “poarta” psihica, prin care va suge intreaga energie. Trebuie sa retineti ca vampirii psihici sunt creaturi care isi schimba forma pe plan psihic, cu scopul de a se masca si a va seduce.
Atunci cand vrem sa schimbam ceva la persoana noastra sau cand trecem printr-o perioada grea, e natural sa cautam in altii ajutor, dar trebuie sa fim extrem de atenti, in special fata de acei “guru spirituali”, ce pretind ca au raspuns la orice intrebare. Nu este o idee prea buna de a permite oricarui pretins “ghid spiritual” sau vindecator de a va atinge, de a pune mainile pe voi, sau de a fi in prezenta sa prea mult timp. Acesti guru pot promite fericire, prosperitate, sanatate sau orice va doriti cel mai mult, dar pretul va fi foarte mare (si nu e vorba doar de bani): puteti pierde din propria forta vitala.
Stiinta medicala nu poate sa faca nimic cu victimele vampirismului psihic, caci, odata raul facut, va urma un drum lung si anevoios de recuperare si vindecare. O persoana “scursa” de energie are semne de oboseala atat in trup cat si in spirit, desi medicii nu pot gasi vreo cauza fizica a acestei oboseli.
Exista vampiri psihici extrem de puternici care colecteaza energii inalte de la unii si le ofera in cantitati mici altora, pentru a-i atrage in cursa. Noile victime vor simti o vindecare in suflet, un plus de energie, convingandu-se ca acel vampir energetic e un ghid spiritual energetic. Dar, odata prinsi in cursa, noile victime vor suferi in urma lipsei de energie.
Sursa:http://www.almeea.com/vampirii-energetici-persoanele-care-se-hranesc-cu-energiile-altor-oameni/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu