miercuri, 19 februarie 2014

Myke Hawke


Myke Hawke
*Preluat de pe From Wikipedia, the free encyclopedia
*Traducerea din limba engleza cu Google Traducere(traducerea lasa de dorit)


Mykel Hawke (nascut la 29 noiembrie 1965) este un pensionar US Army Fortele Speciale ofiter, cel mai bine cunoscut peMntru rolul sau în Discovery Channel serie Man, Woman, Wild , unde a jucat alaturi de sotia sa, Ruth Anglia , un britanic prezentator de televiziune si actrita. El în prezent lucreaza pentru Travel Channel. El este de asemenea autorul a mai multe carti, cel mai recent Manualul Green Beret Survival Hawke.

Mykel Hawke locuieste in prezent in New Orleans, Louisiana, are doi fii si doi nepoti de la o casatorie anterioara de 12 ani, el are un fiu, nascut în Londra, Anglia, de la casatoria sa cu Ruth Anglia de 8 ani.

Tineretea si cariera

Mykel Hawke sa nascut in Fort Knox, Kentucky pe 29 noiembrie 1965, ca un "Armata brat," el a crescut în principal în sud-est, se deplaseaza frecvent. El sa casatorit cu Ruth Anglia în 2005 si locuiesc în prezent în New Orleans, Louisiana, cu fiul lor.

Educatie

El a câstigat un Bachelor of Science diploma în biologie de la Universitatea din New York ?i un Master of Science diploma în psihologie de la Universitatea din California, Santa Barbara . Un veteran de lupta, Hawke a servit atât ca un soldat înrolat cat si ca ofiter comandat în Fortele Speciale ale Armatei SUA (" Beretele Verzi "), atingerea rangul de capitan. El a luptat cu rebelii, si a instruit fortele de mentinere a pacii ONU la sfârsitul razboiului in Africa si a facut lupta de cautare si salvare, misiuni în timpul razboiului impotriva droguri în Columbia . De asemenea, de notat este faptul ca el a câstigat centuri negre în ambelesporturi: Aikido si judo .

Cariera

Primul sau loc de munca de televiziune pe sezon sapte de MTV 's Road Rules , 1998, unde a jucat atât pe tipul bun care a antrenat copiii sa recupereze chihuahua lor rapit si apoi a jucat personajul negativ asupra Insulei Serpilor a lua aruncat unul câte unul. Mykel a fost, de asemenea, unul din patru experti de supravietuire prezentate în Discovery Channel 's-scurta durata serie, Stiinta de supravie?uire. În episodul 2, "Evadare din Amazon", Mykel petrece trei zile în Amazon reducerea uneltele sale de supravietuire în fiecare zi succesive. Mai târziu, el a continuat în industria showbiz-ului cu diverse locuri de munca, cum ar fi o garantie si medic pentru spectacole, cum ar fi Kourtney si Khloe Take Miami si Fox Reality Canalul 's Paradise Hotel 2 , pe care el, de asemenea, a aparut inch

Serviciu militar

Mykel Hawke
Nascut 29 noiembrie 1965 (48 de ani)
Fort Knox, Kentucky
Supunere Statele Unite
Service / ramura Armata Statelor Unite
Ani de serviciu 1982-2011
Rang US-O3 insignia.svg Capitan
Unitate Fortele Speciale
Premii Fortele speciale Tab
Combat Infanterie Badge
US Army Maestru Parasutist insigna
Alte lucrari Actor, Instructor, orator

Mykel aderat la armata SUA în 1982. El a servit în serviciu activ pentru un total de 12 ani, de asemenea, el a servit în rezerva si Garda de înca 12 de ani. El a fost un First Class Sergeant (E-7), înainte de a luat un comision ca un ofiter, 18A . El a tinut trei Înrolat, Fortele Speciale competente profesionale militare (MOS):

Fortele Speciale Medic, 18D
Fortele Speciale Communicator, 18E
Special Forces Intelligence Operations, 18F

Mykel primit plata pentru trei limbi, numarul maxim autorizat. Sa retras în 2011 de la Comandamentul Fort-elor Speciale ale Armatei SUA de la Fort Bragg , Carolina de Nord . 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu