sâmbătă, 5 iulie 2014

John Hudson-Expert in supravietuire


JOHN HUDSON -Joaca de-a supravietuirea
Traducerea din limba engleza este mediocra si este facuta cu Google Traducere


John Hudson este un instructor de supravietuire din Cornwall,este implicat în principal în formarea de noi instructori pentru a preda Supravietuirea in mediul extrem ,la scoala de supravietuire militara din Marea Britanie (Organizatia de Formare Aparare SERE, DSTO)
Fost pilot de elicopter în timpul serviciului regulat, acum un rezervist, John a lucrat în rolul sau actual cu o norma întreaga ca instructor de supravietuire de peste zece ani in Royal Air Force. El a supravietuit in marile reci din largul coastelor britanice, în zapezile de la Cercul Arctic, în Asia si in jungla din America Centrala, si în desertului Atacama.
John a proiectat si implementat instruirea si procesul de inductie pentru toti instructorii de supravietuire militara din Marea Britanie, pentru care el este, instructor si mentor. John supravegheaza toate cursurile de formare si supravietuire in mediu extrem pentru militarii din Marea Britanie, inclusiv formarea de instructori de nivel superior. Trecând prin numerosii sai ani de experienta practica, John a creat, de asemenea, noul servicii comune de supravietuire -Manualul de instruire, JSP 911, care este manualul de referinta pentru instructori de supravietuire militara. El a fost recent responsabil pentru actualizarea si editarea de carti flip-de supravietuire, care sunt un memoriu pentru supravietuitori în toate situatiile de supravietuire de aeronave militare si plute de salvare.
John a fost ales pentru a consilia toate supravietuirile si recuperare de personal din noul SERE din Marea Britanie (Survival, Evasion, rezistenta si de extractie) film de formare, care este urmarit de catre tot personalul înainte de misiunile lor operationale de peste mari.
Alte calificari lui John includ Chief Instructor Mentor în Supravietuirea pe timp de iarna, in Desert si Supravietuirea in jungla, Planificator al Agentiei Europeane de Aparare redresare personal si controlor, fiind un mentor recunoscut pentru formarea initiala a cadrelor didactice din Centrul Peninsular pentru Excelenta in Invatamant, Asociatia Royal Yachting Powerboat Certificat (National nivelul 2) si Chainsaw licenta (NPTC CS 30 si 31).
John este, de asemenea, un membru fondator al Intelepciunii in supravietuire , stabilind noi standarde în antrenamentul de supravietuire de specialitate pentru multe organizatii civile, de la cercetasi si companii de media pentru a ajuta agentii si echipele de interventie în caz de dezastru. El este pasionat de folosira expertizei sale în practica in toate sectoarele, fie în discutii bespoke, sesiuni de formare sau de consultanta si in fata / spatele camerelor de luat vederi.

"John este creierul Supravietuirii in aviatie din Fortele britanice de astazi. El este un foarte bun formator. Expertiza sa se extinde mult dincolo de domeniul aviatiei fiind expert in Bushcraft.

- Aviatia Militara Britanica de supravietuire Echipament Trials Ofiter 2004 - 2010

"John este bine informat si pasionat de subiectul sau si având cea mai mica scuza el va demonstra abilitalile sale."

Sursa:http://ww.jwohnhudsonsurvival.com/about/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu