sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Interpretarea viselor *Litera C( 1)




1 Cabana - Aceasta casa mica simbolizeaza corpul nostru, in a carui ingustime sufletul va avea de suferit, de accea subconstientul ne sugereaza sa ne deschidem mai mult inima, sa facem ceva pentru a depasi aceasta stare momentana (vezi, de asemenea, casa).

2 Cabana - Izolare, singuratate - adolescenti in - iresponsabilitate - avand - vei primi ajutor la nevoie - traind cu copii tai in - fericire de durata.

3 Cabina - - Cabina de vapor - o sa ai ceva probleme in casa, dar se vor rezolva.
- Visezi ca te schimbi intr-o cabina - amicitie noua.
- Cabina telefonica - cearta, rascoala, ura.

4 Cabinet - Vezi birou .

5 Cablu - Cine viseaza ca lucreaza cu cablurile unei retele electrice, in realitate cauta sau va stabili, in curand,o legatura stransa. In cazul in care cablul este distrus, persona nu va intetine nici o relatie adevarata (vezi, de asemenea, uzina electrica).

6 Cablu -
Cablu in traditia romaneasca reprezinta rezistenta la durabilitatea.- Daca visezi ca un cablu este aruncat peste un spatiu este semn ca vei intreprinde o munca riscanta.
- Daca visezi ca arunci cablul inde nu trebuie inseamna ca vei fi rasplatit cu bani si recuoastere.
- Un cablu rupt sa foarte uzat semnifica lipsa de putere, lipsa de ambitie.

7 Cablu - Vei face un drum.

8 Caciula - Nu esti multumit de fangul social.
- Daca tu porti caciula in vis - te afli intr-o situatie ridicola si nici macar nu iti dai seama.

9 Cactus - Spinii caracteristici acestei plante sunt simbolul pregatirii de aparare, dar si ai modului hotarat de actiune. In realitate, ar trebui sa intepati pe cineva, care lucreaza fara menjamente.

10 Cactus - Daca visezi ca plantezi cactusi inseamna ca vei avea certuri cu prietenii Daca visezi ca sunt flori pe cactus este semn ca norocul este in drum spre tine.

11 Cada - - Dca visezi pe altcineva facand baie in cada - gelozie.
- Tu facand baie in cada - calatorie in strainatate.
- Cada goala - nehotarare in actiuni.
- Visezi ca golesti o cada - o veste neplacuta ai sa primesti in curand.
- Cada plina cu apa - discutii aprinse in familie.
- Cada plina cu pamant - cerata la tine in casa.
- Tu umpli o cada cu apa - te asteapta perspective excelente la serviciu.

12 Cadavru - Indica o situatie rezolvata de mult timp, racirea anumitor sentimente pe care, totusi, le mai purtati in suflet, o relatie care de fapt trebuis sa fie incheiata. Cadavrele apar adeses in visele oamenilor care sunt nemultumiti de meseria lor. Acestia doresc sa schimbe ceva, dar nu reusesc. In unele vise cadavrele simbolizeaza greutatile depasite. Daca visati frecvent un cadavru ar trebui sa luati acest lucru in serios si sa apelati la un psihiatru sau un psihoterapeut pentru a va consulta (vezi, de asemenea, mormant, asasin, sicriu si alte cuvinte legate de notiune de cadavru).

13 Cadavru - Timp frumos, viata lunga, sanatate - arzand - vesti de la un prieten indepartat - de femeie tanara - sfarsitul unei pasiuni - imbalsamat - surprize neplacute - in casa - casatorie apropiata - in descompunere - mare bogatie - fiind noi - rezolvarea unei nedreptati - mirosind ingrijit - griji - pentru un om de afaceri - faliment - vazand un - vindecarea unei boli.

14 Cadere -

Daca visezi ca vei cadea si nu te temi inseamna ca vei depasi adversitatile cu usurinta. Daca visezi ca vei cadea si esti speriat, indica o lipsa de control, insecuritate, si/sau lipsa de sprijin in viata de veghe. Este posibil sa aveti lupte majore si/sau probleme coplesitoare. Se poate presupune, de asemenea, ca ati reusit sa realizati un obiectiv pe care l-ati stabilit pentru dumneavoastra.

15 Caderea parului -

Visul in care iti cade parul denota ideea ca esti preocupat(a) de inaintarea in varsta si de pierderea virilitatii sau a sex appeal-ului. Esti preocupat(a) de infatisare si imbatranire.
Piererea parului semnifica, de asemenea, o lipsa de putere, nu ai puterea sa reusesti intr-o inteprindere. Ai senzatia de slabiciune si vulnerabilitate.

16 Cadou - Halat - ingamfare din partea ta - impachetezi un - pastrezi sentimente pentru cineva, pana in momentul in care esti sigur ca sunt reciproce - minge - esti tandru si credincios fata de partener.

17 Cadou - Vezi dar.

18 Cafea - Foarma boabelor are conotatii erotice. Cine viseaza ca bea cafeaua singur in realitate vrea sa se bucure de dragostea in doi. Cine savureaza cafeaua in societate, va intervenii in relatia a doi oameni. In orice caz, cafeaua din vis simbolizeaza un eveniment incitant.

19 Cafea - Daca visezi ca faci sau bei o cafea buna vei primi vesti placute care te vor surprinde. Daca visezi ca bei o cafea slaba care are si un gust rau iti vei dezamagi un amic Daca visezi ca macini cafea este semn ca vei avea noroc in dragoste.

20 Cafea - Pozitie financiara buna, fericire si armonie cu persoana iubita - amara - oboseala - band - bucurie, viata buna - band amara - esti o fire vesela si prietenoasa - band dulce - esti o fire cooperanta si compatimitoare - boabe - griji mici, dificutati - cana cu - discutii prietenoase - dand in foc - spor la bani - fieband - gospodarie placuta - filtru de - oportunitati favorabile - gustand - esti nestapanit - inghetata de cafea - ai prieteni influienti - macinata - cearta - macinand - umilinta, esti clevetit - mancand - neantelegere - prajind - surpiza placuta - stand la o - iti pirzi timpul degeaba - rasnind - neantelegere - verde - vei fi nedreptatit.

21 Cafea gustand - Umilinta te asteapta pentru ca nu stii sa te stapanesti.

22 Cafenea - - Cafenea goala - vei fi parasit, vei fi uitat.
-Cafenea plina de lume - certuri, adesea certuri intre prieteni.

23 Cagula -

Interpretarea psihologica a unei figuri din vis ce poarta cagula este aproape intotdeuna un simbol al amenintarii. Prezinta un aspect al personalitatii care este invizibil (o personalitate ascunsa sau nevoia de protectie si securitate) ce trebuie dezvaluit.
- Daca in vis tu ai purat cagula - iti asumi resonabilitatea de a termina activitatile in care esti implicat(a), chiar daca din acestea nu scoti venituri financiare, intentiile ascunse te vor ajuta sa duci la bun sfarsit faptele tale.

24 Caier de tors - Cearta cu cineva foarte apropiat.

25 Caiet - Caietul de scoala sau de notite ii aminteste persoanei ca este mai bine sa noteze ceea ce este important, pentru a nu uita. Are si sensul de a pune puntul pe I deci trebuie sa se trateze cu hotarare o anumita chestiune.

26 Caiet - Datorie placuta - avand - vei avea o taina - cumperi un - esti rasplatit pentru loialitate - de dictando - griji pentru o persoana in varsta - de matematica - esti incapatanat si tenace - hartie de - esti sincer si ai incredere in viata - nou - esti o persoana decisa - rupt - certuri cu persoana iubita - rupi un - esti criticat fara motiv - scrii in - certuri cu persoana iubita - vechi - esti neprietenos.

27 Caine - Interpretarea din punct de vedere sexual, a cainilor din vis este legata de obiceiul acestora de a se imperechea in public. Ca aminal infricosetor in vis, cainele simbolizeaza propria constiinta incarcata. Daca visati ca sunteti insotit de un caine, acesta este un semn ca aveti instinctul treaz. Daca este inlantuit sau chinui, acest lucru simbolizeaza complexele de inferioritate pe care le aveti in realitate. Cainii mari accentueaza, iar cainii mici diminueaza ceea ce s-a spus mai sus. Daca visati ca purtati un caine in brate, inseamna ca va controlati foarte bine instinctualitatea. Un caine mort indica faptul ca ar trebui sa inviati ceva mort din suflet. Stekel era de parere ca muscatura unui caine la picior reprezinta un avertisment referitor la pasiunile animalice, teama de infectii sau castrare. Artemidoros afirma ca daca visati un caine strain gudurandu-se pe langa un altul, ar trebui sa va feriti de escroci. Dupa parerea sa, cainii care latra si musca, simbolizeaza o persoana, care doreste sa va produca pierderi (vezi, de asemenea a latra).

28 Caine - Prietenie, iubire credincioasa - alb - cunostinta placuta - care te latra - suparare - care te musca - griji mari - ciobanesc - noroc sanatate, avere mare - conducand un orb - vesti interesante - cu ciolan - iubire si sinceritate - daca te - ai facut - succes la fete - daca iti apatine - credinta - daca te intarati - esti certaret - daca te musca - dusmani periculosi, nenorocire - de vanatoare - intamplare fericita, prieteni crediciosi, castig la jocurile de carti - fluierand un - prietenie puternica - galben - ruina casei - indraznet - pericol, atentie in jur - intaratand - suparare cu un dusman - latrand - intristare cu un dusman - latrand seara - avertisment asupra ghinionului, pericol imediat - mai multi - zgarcenie, atacuri dusmane - mari - dusmani multi rauvoitori - mici - prieteni mici si credinciosi, amici - multi - barfitori si rauvoitori te vor supara - multi de te latra - saracie - multi si mici - prieteni buni - mancandu - te - pierderi materiale, cearta in familie pentru mostenire, boala - musca - iti faci viata grea - negru - tradarea prietenilor - omorand - paguba - primind in dar - te vei bucura de o avere straina - prins de hingher - pericol mare - ranit - paguba - roscat - discordie - scapat de la hingher - deficiente sentimentale - schimbandu - te in - dusmanie, teroare intemeiata - urland - prieteni in care sa nu ai incredere - urland cu botul in sus - incendiu, boala, moarte - un singur latrat - acoperirea unui pericol - urmarit de hingher - mare pericol - vazand - dorinta de iubire.

29 Caine alb -

Daca visati un caine alb si bland semnifica faptul ca va asteapta o oferta tentanta, fie in afaceri, fie in dragoste. De asemenea, pentru femei este un semn ca se vor casatori in curand. Alternativ, daca in vis ti-a aparut un caine alb , sugereaza ca in perioada urmatoare vei avea placerea sa iti faci cunostinte noi cu care vei lega prietenii de durata.

30 Caine de vanatoare - Vei castiga la un joc de noroc.

31 Caine mare -

Daca visati un caine mare inseamna ca va paste un pericol mare.
Visul in care sunteti stapanul unui caine mare si fioros semnifica faptul ca aveti acel sentiment ca sunteti protejat.

32 Caine mic -

Cainele mic in vise se refera la un prieten bun si credincios. Daca visati ca sunteti inconjurati de o haita de caini mici, inseamna ca aveti un grup de prieteni, putini sau nu, pe care va puteti baza mereu.
Visul in care cainele mic este doar un pui sugereaza ca va fi nevoie sa ajutati unele persoane aflate in dificultate.

33 Caine mort -

Un caine mort in vise indica faptul ca ar trebui sa inviati ceva mort din sufletul dumneavoastra. Ar mai putea insemna si deteriorarea relatiilor cu o persoana apropiata.
Daca visati ca un caine este pe moarte, inseamna ca va asteapta o pierdere a unui prieten bun.

34 Caine negru -

Daca visezi un caine negru , semnifica o nenorocire, prieteni falsi sau nepotriviti care ii ai langa tine. Trebuie sa faci o selectie intre prieteni ca sa vezi de cine ai nevoie si sa scapi de cei care te tin in loc.

35 Caise - Multa placere dar si sanatate.
- Caise coapte - viata imbelsugata, sanatate.
- Culegi caise - sansa va fi de partea ta.
- Mananci caise - prosperitate, posibil si casatorie apropiata.

36 Cal - Calul in vis reprezinta placere, semn bun.
- Daca visezi cal alb - noroc, veste buna, veselie reusita, placere, dragoste, mostenire, esti iubit de oamenii din jur.
-Cal alb visat de fete - casatorie inseamna.
- Daca in vis calariti - desfranare.
- Vezi cal alergand - petrecere cu castig, dorintele tale se vor indeplini.
- Cal alergand pe camp - veste buna, realizarea dorintelor.
- Daca in vis vinzi cuiva un cal - calatorie inseamna.
- Daca in vis lovesti calul cu un bici - bogatie, vei fi bogat.
- Cal breaz - bogatie.
- Calare galopand - merge la vanatoare.
- Calare prin padure - agravarea bolii.
- Daca ai cazut de pe cal - pierderi vei suferi.
- Calarind - independenta, izbanda apropiata, desfranare.
- Caruta trasa de cai - enigma ce trebuie clarificata.
- Daca ai cazut la curse de pe cal - esec in afaceri.
- Cal cu coada foarte lunga - ajutor de la prieteni.
- De ai cumparand un cal - cearta in casa.
- Cal cu sa - oaspeti - cu sa frumoasa - veti faceti cunostinta cu o persoana de seama.
- De vezi un cal fugind - succese apropiate - galopand - pe neasteptate vei dobandi castigand.
- Cal gras - bucurie.
- Cal gri - obstacole, intalnire neplacuta.
- Herghelie de cai - placere mare - in grajd - prosperitate.
- Cal iute in buestru - drum cu castig.
- Incalecand pe calul tau - nevasta ta te insala.
- Incalecand pe un cal strain - te vei bucura de nevasta altuia.
- Incalecand fara sa - datorii.
- Cal in buestru - drum cu castig.
- Cal / Cai in crescatorie - stare buna - in grajd - afaceri incurcate - inhamat - izbanda.
- Daca esti lovit de un cal - bogatie.
- De vezi un cal mort - nefericire, pierderea unui prieten sau a unei rude.
- Cal mort de tanar - unele castiguri, calatorie la tara.
- Cal murg - calatorie cu castig, - murg calarind - calatorie fericita.
- Cal nechezand - vei lua nevasta urata.
- Cal negru - sotie bogata, frumoasa si virtuoasa.
- Daca calaresti un cal negru - intalnire neplacuta, dificultate, incertitudini.
- Vezi negru si tanar - necaz urmat de bine.
- Cal negru schiopatand - intristare, durere, doliu.
- Oprind un cal - munca obositoare.
- De vezi cai pascand - fericire in casatorie, viata fara griji.
- Cai pascand in gradina altuia - suparare mare pentru o paguba neansemnata.
- Potcovind un cal - boala.
- Pregatirea pentru calarie a unui cal - succes, prosperitate.
- Cal purand ham - vei clarifica situatia in familie.
- Cal rau - paguba.
- Cal rosu calarind - casatorie fericita.
- Cal sarind - castig mare cu primejdie.
- Cal singur - intalnire cu un dusman.
- Cal slab - dezonoare, veste rea, piedici la inaintare.
- Cal sur - calatorie apropiata - sur incalecand - paguba, calatorie nereusita.
- Cal schiopatand - incurcaturi in afaceri, viata tulburata.
- Un cal ce te arunca din sa - planurile fericite pot sa mearga prost.
- Vezi cal tragand la trasura - trai bun, intelegere in familie, viata imbelsugata.
- Cal tesalat - intalnire pentru casatorie.
- Cal vanat - veste despre o paguba.
- Daca vindem un - pierdere de bunuri sau de prieteni.

37 Cal - Visul acesta are mai multe explicatii: cal iute de vei visa - castig vei avea cal mort - ar fi bine sa locuiesti la tara cal scump - cinste multa prevesteste cal slab- ve primi o veste rea sau vei avea parte de necazuri, de nume rau, de jigniri, de necinste cal galben - ti se va arata un inger cal vinetiu - vei primi o veste despre o paguba cal murg de vei incaleca - se anunta o casatorie cu castig cal negru - fa-ti cruce, scuipa-ti in san, l-ai vazut pe necuratul cal sur de vei visa - exista posibilitatea sa calatoresti undeva departe in general, calul aparut in vis inseamna dusman, dar uneori poate prevesti si munca grea.

38 Cal alb -

Daca visezi un cal alb , semnifica un animal frumos ce inspira siguranta, putere , dorinta si posibilitate de a cunoaste dincolo de orizontul tau. Calul alb in vissugereaza, de asemenea, un semn bun , esti iubit de oameni , relatii bune cu cei din jur. Potrivit traditiei o fata daca viseaza un cal alb este un semn de casatorie.

39 Cal alergand - Petrecere si castig.

40 Cal negru -

Calul negru in vis inseamna curaj, spirit temerar, energie, impulsivitate, actiune, initiativa.
Daca visati un cal negru care schiopateaza inseamna ca veti avea parte de doliu, de intraistari, de durere.
Visul in care calariti un cal negru sugereaza ca veti avea parte de o intalnire neplacuta, de o dificultate, de incertitudini.

41 Cal pascand - Suparare mare pentru o paguba mica.

42 Calare - Nerecunostinta, bucata de timp dupa care o sa iti para rau.
- Calare pe cal - desfranare, dar ti se vor indeplini ceva sperante mult astepate.

43 Calaret - Avutie mare.

44 Calator - Vei fi uimit de cele ce urmeaza sa se intample in viata ta.

45 Calatorie - Acest vis prezice ca vei avea multi bani, castig material.
- Daca este vorba despre o calatorie cu prietenii, trebuie sa fi foarte atent la viata de zi cu zi.

46 Calauza - Toate bune si frumoase dar ai uitat sa faci o lucrare insemnata.

47 Calcai -

Calcaiul, in vise, sugereaza acea parte din noi pe cat de puternica, pe atat de vulnerabila. Alternativ, calcaiul semnifica opresiune, smerenie si vulnerabilitate. Poate fi un semnal care va spune ca aveti nevoie de timp pentru vindecare si recuperare, fie emotional sau fizic.

48 Cale ferata -

Daca visezi o cale ferata semnifica faptul ca trebuie sa fi mai atent la afacerile pe care le-ai initiat, dusmanii incearca sa te distruga. De asemenea, traversarea intersectiilor de cale ferata prevesteste o perioada plina de griji si de munca grea. Traversarea unei cai ferate este semnul unor bucurii produse de talentul tau in afaceri.

49 Caleasca mergand - Castig mare din afaceri marunte.

50 Calendar - Semn rau, vei primi vesti proaste .


Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=40

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu