vineri, 12 decembrie 2014

Dictionar de vise *Litera C(2)




51 Calendar - Acest vis indica faptul ca, poate, sunteti nemultumit de repartizarea atributiilor si doriti sa schimbati totul in favoarea dumneavoastra pentru a obtine avantaje .

52 Calendar - Cu rabdare si silinta veui ajunge departe - aranjezi o intalnire dupa - actiune cu final fericit, daca esti necasatorit se poate rezolva cu o nunta - avand - primesti o veste insemnata - bisericesc - respecta sarbatorile - nou - furt de bani - pe perete - vesti proaste - prafuit - atentie la sanatate - vechi - vesti neplacute, prefacatorie - zarind cu o data - atentie la memorie.

53 Calorifer -

Caloriferul in vise inseamna ca aveti sansa de a ajunge la o intelegere cu cei din jur, sansa de reconciliere, de impacare, de cooperare.
Visul in care caloriferul este rece semnifica cearta, ostilitate, posibili sau rivali , conflict, antipatie, distantare, neintelegeri.
Visul in care caloriferul este cald inseamna ca veti parte de o atmosfera placuta, simpatie, armonie, intelegere, buna colaborare.

54 Calugar - Calugarul este simbolul unei vieti dominate de renuntare si resemnare. Daca visati ca sunteti calugar, in realitate va trebui sa renuntati la ceva, care va era drag si avea o valoare deosebita pentru dumneavostra. Daca in vis intalniti un calugar, inseamna ca aveti nevoie de sfatul si ajutorul unei persoane altruiste (vezi, de asemenea, preot).

55 Calugar - Visul nu e tocmai bun, e semn de neancredere calugari mai multi de-ti vor aparea in vis, necazuri inseamna precum si prieteni neseriosi, tradatori calugar cantand - cineva din familie se va imbolnavi.

56 Calugar ( preot ) - Fereste-te de accidente.

57 Calugarita - Asteapta-te la tulburari sufletesti.

58 Calus - Acest vis, calus, ne prevesteste o tradare.

59 Camasa - Daca visezi camasa :
- Camasa curata - acest vis prevesteste noroc penru tine.
- Camasa fara nasturi - te vei certa cu o ruda apropiata.
- Pierzi o camasa - ve fi trist o perioada indelungata.
- Camasa alba - noroc, nadejde in ceea ce faci.
- Camasa barbateasca , daca viseaza o femeie - casatorie.
- Camasa din bumbac - o chimbare devastatoare.
- Camasa de forta - deruta, esti cu nervii la pamant.
- Camasa de matase - imbunatatirea starii matriale.
- Imbracat in camasa alba, curata - noroc si prosperitate.
- Camasa intoarsa pe dos - gasirea persoanei la care visezi de mult timp.
- Umbland numai in camasa - pierdere de timp.

60 Camasa alba -

Camasa alba in vis inseamna noroc, belsug, prosperitate.
Daca visati ca imbracati o camasa alba inseamna ca va va merge bine in tot ceea ce va propuneti si veti avea o dispozitie foarte buna in general.

61 Camasa de noapte - - Incapacitate de a te confrunta cu lumea exterioara. Potentialul tau nu este explorat.
- Lipsa de energie, slabiciune fizica.

62 camatar - - Daca tu esti camatar - pierderea averii prin speculatii.
- Daca visezi un camatar - nu iti incarca sufletul cu toate problemele zilnice.

63 Camera - - Camera straina - realizarea tuturor planurilor.
- Camera frumos decorata - liniste si bunastare.
- Camera de asteptare - nesiguranta fata de un proiect care ar putea merge rau.
- Camera de dormit - bucurie, relatie buna in familie.
- Camera fara usa - viitor fara noroc.
- Camera de garda - te vor vizita niste rude.
- Camera pentru copii (daca esti necasatorit) - nunta.
- Sufragerie - suparare, saracie, numai necazuri.

64 Camera goala -

O camera goala in vise inseamna ca aveti planuri si ambitii mari, dar va lipsesc mijloacele practice pentru a le pune in aplicare.

65 Camila - Griji si certuri.

66 Camila - Daca ti se va arata in vis o camila atunci vei avea parte de cearta si multe neintelegeri.

67 Camion -

Camionul in vis semnifica o mostenire indepartata. De asemenea, daca visati ca mergeti cu camionul inseamna ca te vei muta intr-o noua locuinta si ca vei avea succese pe plan financiar. Alternativ, daca visezi ca esti soferul unui camion inseamna ca veniturile tale vor creste si ca vei avea o viata de familie linistita.

68 Camp verde -

Campul verde in vise este un simbol de prosperitate, libertate, fericire. Totodata, poate insemna ca veti primi o invitatie placuta de la cineva drag.

69 Campie -

Campia in vis inseamna o bucurie pe care inca nu o sesizati. Totodata, visul inseamna libertate, speranta, perspective bune si echilibru interior. Cei care nu au pereche ar fi momentul sa va implicati intr-o relatie.
Interpretarea visului depinde si de cum este campia:
- larga - libertate de actiune, perpective largi in plan profesional
- cu recolta nestransa - realizari apropiate, siguranta, satisfactie, sperante mari
- goala, fara recolta - pierdere de timp si de energie, directie gresita, dezamagire

70 Canal - Daca visati ca priviti intr-un canal cu apa tulbure si noroioasa ,inseamna ca nu veti puta avansa intr-o anumita chestiune.Daca visati un canal mare, cu apa curata acesta este simbolul sperantei ca ne vom rezolva curind toate problemele.In celalate cazuri,vezi rau si de asemenea apa.

71 Canal - Daca visezi ca inoti intr-un canal sau ca esti intr-o barca tot pe un canal este semn ca viata ta sentimentala ar putea deveni complicata .

72 Canal - Curgand apa prin el - fericire in dragoste - intrerupt - sentimente confuze - lung, pierdut in departare - casatorie in strainatate.

73 Canapea -
Canapeaua in vise reprezinta un confort total fata de o problema sau o situatie.
- Daca ati visat ca stati pe o canapea este semn de relaxare,odihna, lene sau plictiseala. Acest vis poate insemna, de asemenea, o nevoie pentru a va limpezi mintea si gandurile.
Trebuie luate in considerare si alte aspecte, daca sta cineva alaturi de dumneavoastra pe canapea, atunci visul poate avea, de asemenea, conotatii sexuale.
- Daca stati culcat(a) pe o canapea, trebuie sa aveti grija sa nu va lasati dus(a) de sperante false.

74 Canar - Pasare prefereata a mutor oameni singuri,canarul poate fi interpretat ca orice pasare (vezi pasare),din punct de vedere spiritual ea fiind simbolul singuratati si tensiunii interioare (vezi,de asemeneacolivie de pasari).

75 Canar - Dragoste sincera de lunga durata - avand - zile si amici buni - cantand - nu te lasa in mreje, scapi de grautati cu unele neplaceri - galben - libertate, bani, succes - suferind - operatie grea, moarte - vorbind - veste buna.

76 Canar - Visul acesta prevesteste nu numai zile bune, ci si un prieten adevarat.

77 Canar cantand - Vei trece greu peste neplaceri.

78 Cancer -

Daca visezi ca ai cancer sugereaza lipsa de speranta, suferinta, mila fata de tine si faptul ca nu poti sa ierti. De asemenea, acest vis mai reprezinta o zona a vietii tale care te deranjeaza si te face sa suferi din punct de vedere emotional.

Daca visezi ca altcineva are cancer semnifica faptul ca trebuie sa-ti schimbi modul negativ de gandire inainte sa te ~imbolnaveasca~. Trebuie sa fi mai pozitiv.

79 Candelabru - Vei merge la o petrecere care-ti va face mare placere.

80 Candelabru - Un candelabru aprins prezice un statut social inalt si o pozitie buna in planul afacerilor Candelabru stins este semn ca va trebui sa eviti sa iei decizii prostesti Daca te tii de un candelabru este semn ca vei intra in situatii sociale neplacute.

81 Cangur -

Cangurul in vise semnifica mobilitate, forta, precizie, inteligenta si agilitate. Inseamna ca aveti libertate de miscare si stiti cum sa evitati percolele. Totodata, aveti un instinct matern / patern foarte dezvoltat si aveti dorinta de a avea copii, de a va asuma responsabilitati familiale, de a va ingriji de cei din jur.

Alternativ, cangurul in vis poate insemna si faptul ca veti pleca intr-o calatorie. Daca visati ca in marsupiu se afla un pui inseamna ca veti avea o calatorie placuta.

82 Canibal -

Canibalul in vise poate inseamna obsesii, maii, fobii, obiceiuri periculoase, vicii, tendinta de autodistrugere prin obiceiuri si naravuri, invidie, gelozie, regrete, resentimente puternice, nevoie de temperare si echilibru, alungarea tentatiilor rele.

83 Cantand la vioara - Noroc si bucurii.

84 Cantar -

Visul in care apare imaginea unui cantar, sugereaza nevoia de echilibru si de stapanire de sine.
Tipul cantarului ce apare in vis ofera o interpretare diferita.
Daca va visati pe un cantar medical, semnifica o dorinta de evaluare ceva mai personala.
Un cantar industrial reflecta nevoia de o reevaluare a intregii vietii.
Visul in care va cantariti intr-un cabinet medical, sugereaza o posibila problema de sanatate.
Daca visati ca puneti alimente pe cantar inseamna ca veti fi prospreri.
Daca sunteti in domeniul comertului si visati un cantar, inseamna ca va merge bine si cei care fac afaceri cu dumneavoastra vor fi corecti.


85 Cantareata -

Visul in care sunteti o cantareata celebra inseamna armonie, influenta divina. Ar trebui sa luati in considerare ce impresie va lasa cantareata din vise, ce calitati are.

86 Cantec - In acest caz este foarte important textul cantecului, care permite talmacirea visului. Cantecele auzite in vis numai de catre muzicieni ii fac sa se trezeasa fericiti (vezi, de asemenea cor, a canta, muzica).

87 Cantece ( auzind ) - Vei participa la o petrecere in curand.

88 Cap - Iubire inteligenta - accident la - est urmarit de un dusman mare - crescand - noroc, imbunatatirea situatiei actuale, insanatosire, consolare - daca te doare - cineva vrea sa se foloseasca de tine - de fiara - izbanda in afaceri si impotriva dusmanului - de mort - dusmanie, doliu - de mort spaland - vei scapa de o nenorocire - de oaie daca mananci - folos dobanda - doua - noroc, unire in afaceri - durere de - dezamagire la serviciu, muste se intorc impotriva ta - mai multe - moarte violenta - mare daca ai - spor, bogatie - palarie pe - castiguri neastepatate - par pe - bogatie - raze x la - periaoda de analiza a vietii tale - scoate din apa - sa te bizui pe prieteni - separat de trup - insanatosire, consolare - spalandu - te pe - sanatate - taiat - moartea unei rude - taiat cuiva - profit - taindu - ti - se - te asteapta o nenorocire - tuns - agitatie - tunzand - alergatura multa fara rezultate, pierderi la jocul de noroc - viu - ajutor, noroc.

89 Cap - Daca visezi un cap fara trup va trebui sa te inarmezi cu inteligenta si calm pentru a rezolva situatiile noi cu care va trebuoi sa te confrunti .

90 Capac - Viclenie.

91 Capcana - Daca prindeti pe altcineva in capcana inseamna ca doriti sa va atingeti scopurile prin viclenie. Daca va visati cazand in capcana, in realitate ati putea intra intr-o situatie care pare fara iesire.

92 Capcana - A se zbate in - situatie dificila din cauza unei legaturi amoroase - cineva cade in - esti victima abuzurilor si nedreptatilor - iepure cazut in - riscuri - prinsi in, si incercand a ne salva - teama de o pierdere insemnata - rupandu - se - imbunatatitrea situatiei - tu pici in - treci printr - o situatie dificila.

93 Capcaun - In general visele in care ne apar capcauni nu sunt considerate unele bune, acestea reprezinta anturajul nostru sau tulburari ale sufletului.
- Daca visezi un capcaun - esti probabil prada unui anturaj invadator si posesiv.
- Capcaunul in vis mai poate fi si o reprezentare a tatalui si a mamei sau a substitutilor lui simbolici : sotul sau sotia, seful ori sef, etc. Exista cazuri in care aceste personaje nu simbolizeaza amenintarile exterioare, ci pe cele interioare : este vorba de propriile instincte care te devoreaza.

94 Capela - - Daca visezi ca te rogi intr-o capela - semn ca ar trebui sa indrepti niste lucruri pe care le regreti.
- Daca esti intr-o capela dar nu te rogi - iti vei gasi linistea mentala si cea sufleteasca.
- Capela de odihna - cunoasterea propriilor tale virtuti.

95 Capitan - - Daca visezi ca tu esti capitanul unui vas sau a unei armate - vei castiga niste bani.
- Daca esti fata si ai visat capitan - nu trebuie sa ai foarte mare incredere in prieteni.
- Capitan mai poate insemna si crestere in grad, promovare.

96 Caporal - - Daca esti femeie si ai visat caporal sau ca esti in compania unui caporal - atunci vei fi subiectul unor barfe .
- Daca esti barbat si ai visat caporal - o sa ai probleme din cauza extravagantei tale.

97 Capra - Facand economii vei avea satisfactii mari.

98 Capra - In cazul in care visati capre behaind, inseamna ca, in realitate, aveti de- a face cu un om pe care nu il puteti contrazice si a carui critica este indreptatita.Caprele care sar zglobii simbolizeaza aroganta sau nechibzuinta.

99 Capra - Instigare mare, dar treci peste obstacol, dragoste nestatornica dar cu duiosie - amestecate albe cu negre - succes formidabil - cateva si slabe - saracie - coarne de - progres rapid in cariera - domestice - profit, bunastare - grasa - viata imbelsugata - mai multe - noroc, avere - mulgand - caz de boala in familie, reputatia ta este in pericol - neagra - nenoroc, neplaceri, nenorociri in familia ta - pe munte - bogatie - pe stanca inalta - avere - salbatica - libertate, egalitate - taind - vei ajunge in mizerie in urma nepasarii tale - turma - noroc - vazand - cu economii vei avea succese mari.

100 Capre - Intristare mare.
Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=90

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu