luni, 15 decembrie 2014

Dictionar de vise *Litera C(3)



101 Capre - Intristare mare.

102 Caprioara - Veste buna si noroc in dragoste.

103 Caprioara - Acest animal serios iese numai seara din ascunzatoarea sa, pentru a se adapa. Caprioara simbolizeaza trezirea dorintelor noastre sufletesti, faptul ca trebuie sa lasam la o parte sfiala fata de ceilalti si sa ne deschidem inima.Adesea, caprioarele prevestesc vesti bune si aduc noroc, dar norocul poate fi amagitor si se poate spulbera imediat.Inca din cele mai vechi timpuri , capriorul (cunoscut pentru urechile sale mereu ciulite, la panda),ne avertizeaza sa nu luam decizii pripite.Daca visam ca mergem la vanatoare de caprioare si nu nimerim tinta, in realitate ar trebui sa ne ferim sa facem afirmatii nechibzuite (vezi, de asemenea, animal).

104 Caprioara - Bucurie, noroc in dragoste si in casatorie - alergand - veste buna, succes mare - avand - multumire, succes - cu puiul ei - avere - multe - viata linistita - mancand - oaspeti inalti - omori - intarzii sau amani niste evenimente - sugand puiul - bogatie - vazand jucandu - se - casatorie norocoasa apropiata - vanand - intrigi in legaura cu cineva iubit - vanata - prizonier real sau mental.

105 Capsula - - Daca visezi ca inghiti o capsula (este vorba despre un medicament) atunci insemna ca pe viitor o sa ai succes in dragoste si afaceri.

106 Capsuni -

Daca visezi ca vezi sau mananci capsuni semnifica dorintele si ispitele senzuale. Capsunile sunt adesea asociate cu sexualitatea si calitatile feminine. Alternativ, daca vedeti capsuni in vis indica faptul ca ideile si obiectivele tale vor fi in curand realizate.

107 Capusa - Veste rea de la un necunoscut.

108 Car - Gelozie - acoperit - integritate fizica - cu boi frumosi - putere - cu doi cai - in curand vei atinge tinta - cu fan - belsug mare, harnicie, armonie in familie - cu patru si sase cai - reusita in curand - gol - lipsuri - plin - belsug - tras de boi - nemultumiri si vrajba - taranesc cu boi - ai nevoie de relaxare - vazand incarcat - oboseala cu rasplata sigura.

109 Car cu fan -

Carul cu fan in vise inseamna belsug mare, harnicie, armonie in familie.
Pentru mai multe detalii vizitati si interpretarea visului car.

110 Car taranesc cu boi sau cai - Simti nevoia de relaxare.

111 Carabina - - Daca ai visat carabina - acest vis nu este unul bun, carabina reprezinta revolta, in viata particulara sau la locul de munca.

112 Carabus - Vei fi cautat de prieteni buni.

113 Carabus - Cursa - mergand - vizita unor prieteni - pierzand un - prietenie - venind spre tine - vei fi cautat de prieteni buni - zburand - pierdere..

114 Caracatita - Vei primi vizite neplacute.

115 Carafa - - Daca ai visat carafa plina - o sa ai parte de noroc.
- Daca ai visat carafa goala - ghinionul te va urmari.

116 Caramida - Cu caramizile se construieste o casa, dar simbolizeaza si forta corpului.Daca va visati construind cu caramizi, acesta este un semn ca in realitate va ocupati de bunastarea personala. Poate fi vorba si de inceperea unei noi vieti, in care o veti luat de la capat (vezi, de asemenea, acoperis, casa.

117 Caramida - Vei gasi o comoara - avand - belsug, constructii noi - facand - munca fara folos, injosire - numarand - te vei imbogati - una sau mai multe - stabilitate - ridicand gramezi - munca zadarnica grea - sfaramicioasa - piedici in calea realizarilor.

118 Carantina - - Daca visezi ca esti tinut in carantina insemna cazul contrar adica e vei bucura de sanatate sau te vei insanatosi.

119 Carare -

Daca visati ca mergeti pe o carare ingusta si serpuita sau va impiedicati de pietre inseamna ca urmeaza sa dati de diverse obastacole. Este mai important sa nu va enervati din fleacuri si sa nu va iesiti din fire.
Visul in care incercati sa gasiti o carare sugereaza ca munca pe care sperati sa o terminati cat mai repede va dura, totusi, putin mai mult.
Daca visati ca va plimbati pe o carare frumoasa, plina de flori, inseamna ca veti scapa de o relatie care va apasa de mult timp.
Visul in care cararea va duce catre un drum mare, lat, va spune ca este posibil ca o aventura sa se transforme intr-o relatie serioasa.

120 Caravana - - Daca te visezi ca membru a unei caravane, iar aceasta este intr-o calatorie prin desert - acest vis are o insemnatate buna, el sugereaza faptul ca veti face o calatorie lunga alaturi de persoana iubita.
-Daca in vis vezi o caravana la camping - o sa ai parte de succes si respect din partea familiei tale.

121 Carbune - Daca carbunele este aprins atunci acest vis reprezinta bani. Daca visezi carbune stins atunci este caz de moarte.

122 Card - - Daca ai visat ca iti pierzi cardul, inseamna ca trebuie sa ai grija la implicarea in politica sau in a asculta barfele altora.
-Daca in vis ai un cadr de rate - sanse sa ti se inbunatateasca situatia financiara.

123 Carlig - A agata in - generozitate si sociabilitate - de pescuit - pasiune secreta pentru cineva pe care - l cunosti de mult - in perete - esti incapatanat in executarea unor proiecte la care altii au renuntat - in stanca muntelui - un prieten te va ajuta pentru un test generos.

124 Carnat - - Daca ai visat carnat , necazuri in casa mai ales din cauza sanatatii.
- Daca ai visat ca tu faci carnati , bogatie, viitor asigurat inseamna.
- Daca gatesti carnat , divergente cu partenerul.
- Daca visezi ca mananci carnat, astepti indeplinirea unei dorinte.
- Carnat crud - discutii in familie.

125 Carnaval - Petitori in casa, casatorie - asisti la - dezordine, melancolie, suferinta - mergi la - duplicitate - participi - neliniste, nemultumire, trebuie depasit un obstacol.

126 Carne - Daca visam doar carne avem parte de un castig.
- Carne ambalata - acest vis prevesteste o deceptie.
- Cineva care cantareste carne - miscari avantajoase.
- Cumperi carne - prosperitate.
- Carne de caprioara daca mananci - in viitorul apropiat o sa ai parte de biruinta.
- Carne de om daca mananci - avere castigata pe cai necurate.
- Carne de om sangerand - acest vis care cat ni s-ar parea de groaznic prevesteste fericire.
- Carne de curcan - necredinta in relatiile emotionale.
- Carne de pui - ai sa pierzi o ocazie buna.
- Carne de porc - vesti bune.
- Carne de vita - cinste mare.
- Friptura - paguba.
- Carne la macelarie - pacate.
- Visezi ca gatesti carne - bogatie.
- Carne inghetata - deceptie.
- Carne neagra - bataie, posibil sa te desparti de sot / sotie / prieten / prietena.
- Carne stricata - saracie, boala.


127 Carne afumata -

Carnea afumata in vise simbolizeaza instinctul dumneavoastra de conservare.

128 Carne cruda -

Visul in care mancati carne cruda inseamna ca veti suferi anumite pierderi financiare sau veti avea anumite neintelegeri cu persoanele din jur.
Carnea cruda de vita sugereaza ca va pregatiti de o activitate grea si de durata, dar presupune eforturi cu un scop bine definit.
Daca visati la carne cruda de porc inseamna ca aveti treburi, afaceri nefinalizate sau misiuni neterminate.

129 Carne de porc -

Carnea de porc in vise inseamna vesti bune.
Daca visati ca mancati carne de porc prajita inseamna ca veti avea parte de mari succese, iar actiunea focului grabeste lucrurile spre avantajele asteptate.
Visul in care mancati carne de porc fiarta sugereaza ca avantajele vor veni mai incet.

130 Carne de pui -

Carnea de pui in vis inseamna ca veti pierde o ocazie buna de a realiza ceva.
Daca visati ca mancati carne de pui inseamna ca veti primi laude la servici.
Visul in care mancati carne de pui prajita sugereaza ca exista ceva negativ in viata dumneavoastra si trebuie sa scapati de acest aspect.
Daca mancati carne de pui neprajita indica faptul ca sunteti nepregatiti sa faceti fata unei situatii sau va aflati in dificultatea de a va atinge scopurile.

131 Carne tocata -

Visul in care mancati sau preparati carne tocata sugereaza ca vor aparea cateva elemente neplacute in viata dumneavoastra, dar pt fi rezolvate daca veti avea rabdare.

132 Caro - Caro - acest vis se refera la cartile de joc si ne prevesteste: proiecte ambitioase.

133 Carte - Daca visezi ca citesti o carte inseamna intristare, daca visezi ca scri o carete sau daca vezi pe cineva ca scrie o carte, atunci visul reprezinta hotie sau paguba.

134 Carti de joc -
- In general in traditia romanesca daca ai visat carti de joc este un semn bun, desi apare foarte rar in visul fetelor sau femeilor.- Daca ai visat carti de joc, prevestire a faptului că vei avea parte de bogatie si ca vei avea copii multi.
- De te vei visa jucand carti de unul singur, de certuri de galcevi vei avea parte.

135 Carti de tarot -

Cartile de tarot in vise inseamna ca va simtiti terminat, ca aveti nevoie de cineva care sa ve indrume in viata, sa va ghideze si sa va dea sfaturi in deciziile pe care trebuie sa le luati.
Visul in care cineva va citeste viitorul in carti de tarot sugereaza situatia in care va aflati si starea dumneavoastra de spirit. Va doriti sa va explorati sentimentele si gandurile din subconstient, dar va trebui sa fiti atent la ce vi se prevede in carti.

136 Cartita - Vei primi vesti neasteptate de la un prieten de departe.

137 Cartita - Daca visati o cartita sau movilitele inaltate de ea, in realitate sunteti nedumerit pentru ca va aflati in fata unui viitor intunecat. Unele persoane, carora le apare in vis acest animal orb nu se pot elibera de trecut.

138 Cartofi - Necaz si boala.

139 Cartofi - Bulbii comestibili, care cresc sub pamant, indica faptul ca in subconstientul nostru creste si prospera ceva, care poate servi ca hrana pentru sufletul nostru si care ne intareste caracterul. O interpretare a cartofilor din punct de vedere sexual este nepotrivita (vezi de asemenea pamant).

140 Cartofi - Orice vis in care apar cartofi este semn de noroc in materie de bani si in problemele personale.

141 Cartofi prajiti -

Visul in care mancati sau faceti cartofi prajiti inseamna ca cineva va barfeste, va vrea raul, iar dumneavoastra nu va puteti da seama de ce, nu puteti intelege anumite situatii.

142 Carton - Neplaceri - papusa de - rivalitate in dragoste.

143 Cartuse ( gloante ) - Vei primi o veste buna.

144 Carucior - - Daca ai visat carucior - in traditia romaneasca caruciorul este semn de rau, de boala.

145 Caruta - - Daca te-ai visat conducand o caruta - este un semn de pierderi financiare.
- Daca doar te aflii in caruta - o sa ai parte de laude, vei fi onorat(a).
- Daca in vis la usa ta se afla o caruta ( sau car ) incarcata vei avea parte de un noroc la care nu te asteptai.
- Daca tragi de o caruta - saracie inseamna, lipsuri materiale.
- Mai multe carute la un loc - boala trecatoare.
- Caruta fara cai - faci lucruri in zadar, munca degeaba.
- Caruta cu vizitiu - stare buna.
Caruta in vis mai poate prevesti si o calatorie.

146 Casa - Casa este simbolul costitutiei noastre interioare si exterioare. Pentru Artemidoros, ea simbolizeaza corpul omenesc. In zilele noastre fatada unei casa este interpretata la nivelul psihicului uman si este mai putin considerata latura exterioara indreptata catre societate. Fatada simbolizeaza aparenta, personalitatea omului. Etajele sunt, in mod corespunzator, zonele corpului sau laturile sufletesti, asupra carora subconstientul ar dori sa ne atraga atentia. Acoperisul, sarpanta acoperisului si etajele superioare simbolizeaza capul si functiile sale. Pivnita si obsuritatea sa reprezinta subconstientul. Deschiderile sunt legate de viata sexuala. Visul reprezinta starea unor anumite zone si ce ar trebui sa se renoveze aici. O casa veche, darapanata, ne aminteste ca ar fi bine sa indreptam unele laturi ale caracterului nostru. O vila de lux simbolizeaza faptul ca dorim sa parem mai mult dacat suntem in realitate. Casa in care lucram ofera indicii referitoare la viata noastra profesionala si la ce ar trebui sa schimbam in acest domeniu (vezi, de asemenea han si partile casei, descrise separat).

147 Casa -

( vezi si casa taraneasca) Daca visezi ca achizitionezi o casa vei avea o aventura de dragoste incitanta dar scurta. A visa construirea unei case este semn de noroc in plan profesional.

148 Casa - Veste buna, cinste, onoare - auzind de o - noroc in afaceri - arzand - intrigi, ingrijorare mare - arzand a ta - paguba - baia din - curatenie morala - bucatarie - belsug - cladind - incredere in capacitatile tale si posibilitatilede succes - comunala - alerbgare, grija - construind o - noroc in afaceri, belsug, dragoste - cos pe - instabilitate de scurta durata - cumparand - bunastare - curatind - semn de bucurie si veselie - daramand - galceava, moarte - de bani goala - datorii dar cu reusita finala - de prostitutie - rusine, nenorocire - de tara - perioada fara griji banesti - dereticand prin - belsug apropiat - dormitor - odihna, dorinte sexuale - etaj care crapa - pierderea unui ideal a unor principii - fatada - aspect fitic deosebit - furnica invadand - viitor nefavorabil - goala - speranta neamplinita, venit mic - iepure de - noroc - iesind din - despartire de cineva iubit - incendiu in - sentimente majore ies din matca - inundatie in - nefericire, nerealizare marunta in dragoste - incalzind - emotii de scurta durata - incalzind - o - emotii profunde - ingropata in avalansa - nemultumire in familia ta - intrand in ea - nu - ti fie teama de dusmani - intrand un greiere in - vor intra si bani - intrand calare in - probabil razboi - la tara - pace si liniste - lovita de trasnet - sa nu ai incredere in viior - nunta din - viata sociala aglomerata - orfan in - termini cu succes un proiect de serviciu - parasita - castig prabusindu - se - boala - perete crapat - imoralitate - reparand - vei primi oaspeti - reuniune in...unui prieten - fericire - ruinata - necazuri in familie - scartaind in - da de pomana - sarpe de - suferinte in dragoste, partener ul de o viata iti este infidel - urcand pe - scapi de dusmani - usa in flacari - hoti - ta in buna stare - vei avea aur si argint - veche - inrautatirea starii materiale - zidind - fericire, dragoste, noroc in afaceri.

149 Casa arzand - Ingrijorare mare.

150 Casa bantuita -

Casa bantuita, in vise, semnifica sentimente nematerializate / neterminate legate de familie, copilarie, rude decedate, amintiri si sentimente reprimate.
- Daca in vis ati cumparat o casa bantuita, inseamna incercare de a fugi de trecut. Cu toate acestea, lucrurile tind sa va ajunga din urma si trebuie sa va ocupati de acestea sau sa traiti cu consecintele.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=140

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu