miercuri, 17 decembrie 2014

Dictionar de vise *Litera C(4)




151 Casa daramata -

Visul in care apare o casa daramata sau ruinata inseamna ca veti avea parte de necazuri in familie.

Daca visati o casa daramata si veche inseamna ca ceva trebuie indreptat in caracterul dumneavoastra, ceva mai vechi ce nu a fostsuficient de bine antrenat sau exploatat.

152 Casa goala -

Casa goala in vis indica anumite sentimente de nesiguranta.
Mai poate insemna o speranta neimplinita sau chiar un venit mic.

153 Casa in constructie - Imbelsugare.

154 Casa in flacari -

Daca visati o casa in flacari inseamna ca veti avea mult noroc. Alternativ, ocasa in flacari in vise indica faptul ca va supuneti unei transformari.
Daca visati casa familiei dumneavoastra in flacari inseamna ca nu sunteti pregatit pentru schimbare sau ca luptati impotriva schimbarilor. Ar mai putea semnifica evidentierea pasiunii si a dragostei celor din jur.

155 Casa mare -

Casa mare in vis indica potentialul dumneavoastra de dezvoltare emotionala. S-ar putea sa primiti pe cineva in vizita si sa ramana la dumneavoastra pentru o perioada mai lunga sau numarul membrilor familiei poate creste.
Visul la o casa mare mai poate insemna bogatie, fericire.

156 Casa noua -

Daca visezi ca te muti intr-o casa noua reprezinta modificari in modul de gandire sau revizii asupra ideilor si comportamentului. Faci o mare schimbare, astfel incat nu te va mai privi vreo problema. De asemenea, visul poate reflecta incercarea ta de a face mari schimbari fata de tine si te vei simti mai bine in persoana ta.

157 Casa parinteasca -

Daca visati casa parinteasca, de la tara sau a bunicilor, este din cauza subconstientului care isi aminteste mereu de vremurile copilariei fara griji, fara necazuri, fara responsabilitati, pe care ati petrecut-o acolo. Este foarte greu sa va despartiti de acea perioada a vietii. Poate o vizita la casa parinteasca nu ar strica, sausa incercati sa va luati cateva zile de vacanta, sa va faceti noi amintiri placute si fara griji.

158 Casa ruinata - Vei avea mari necazuri in familiei.

159 Casa taraneasca -

Casa taraneasca in vise simbolizeaza o aventura de dragoste foarte intensa, dar de scurta durata.
Daca visati ca locuiti intr-o casa taraneasca inseamna ca veti avea o casnicie fericita si copii buni.
Visul in care construiti o casa taraneasca se rezuma la activitatea dumneavoastra profesionala.

160 Casa veche -

Casa veche in vise reprezinta vechile voastre credinte, atitudini si cum le-ati folosit pentru a gandi sau a simti. Alternativ, casa veche poate simboliza nevoia de a va actualiza.
Visul in care casa ta este deteriorata indica preocupari din viata de zi cu zi cu privire la starea casei tale.

161 Casatorie - Daca visati ca incheiati o casatorie, inseamna ca va simtiti singur (acest lucru poate aprea si intr-o casatorie reala), ca nu sunteti satisfacut din punct de vedere sexual. Cine viseaza ca este silit sa se casatoreasca, are in realitate idei fixe, care ii ingreuneaza convietuirea cu cei din jur si munca (vezi, de asemenea,divort).

162 Casatorie - Preferinte sentimentale - anunt de - gasesti solutie la problemele ce te framanta - aranjata - perioada plina de evenimente - cu lautari - calamitati, dificutati - cu forta - noi evenmente in viata ta - cu preot - moarte - de tanar - echilibru in viata - din dragoste - abordarea unui nou proiect de lucru - felicitari pentru cei - amor infocat - intemeiezi o - perioada nesigura si agitata din punct de vedere sufletesc - mergand la o - vesti bune in curand - pentru bani - comportament nervos si iritat - secreta - nesiguranta si confuzie din cauza unei dezamagiri in dragoste - tu faci o - resentimente, frictiuni, pierderi importante banesti.

163 Casatorit - Fiu - griji legate de familia ta.

164 Cascada - Cascada prevesteste succesele de care va veti bucura, evolutia rapida a investitiilor bune, stimulentele acordate de catre superiori.

165 Cascada - Casatorie fericita - cazand in - vei castiga in sport - mare - esti personalitate sensibila - mica - esti o persoana linistita si toleanta - zgomotoasa - esti foarte energic.

166 Cascaval - In traditia romaneasca daca visezi cascaval este semn bun, deseori reprezinta placere si bucurie.

167 Caseta - Necazuri in dragoste - goala - situatie dificila trecatoare.

168 Casetofon - Onoare, te-ai indragostit dar n-ai garantii de la acea persoana ca te iubeste. - Casetofon stricat - amenintere pentru putina vreme.

169 Castana -

Castana in vise inseamna noroc.
O castana in foc sugereaza succes in afaceri, treburi bune.
Castane coapte in vis inseamna placere.
Daca visati ca culegeti castane inseamna ca veti avea un avantaj financiar.
Visul in care mancati castatne coapte prevesteste o reuniune de scurta durata, iar cand mancati castane crude inseamna succes binemeritat.
Daca visati castane care pocnesc in foc sugereaza ca veti avea dificultati.

170 Castel - Vei avea o aventura.

171 Castel - Cine viseaza un catel, traieste putin cu capul in nori, nu este foarte realist. Acesta constructie somptuasa simbolizeaza orgoliul. In cazul in care se afla pe un munte inalt, inseamna ca aveti un scop, pe care il veti atinge numai cu pretul a mari eforturi.Ruinele unui castel semnaleaza propria neliniste, un amalgam de sentimente opuse, care pot duce la o criza in relatia existenta. Dar castelul poate fi interpretat ca fiind o casa (vezi casa) care poate fi comparata cu functiile corpului omenesc (vezi, de asemenea palat).

172 Castel - Mandrie, vesti bune - alb - viata linistita - asediat - izbanda asupra dusmanului - ars - nenorocire - asediat - esti implicat intr - o problema de libertate - auzind de - paguba sau moarte apropiata - avand - vei avea in curand o aventura de dragoste, eveniment fericit - cu tezaur - bagatie spirituala - demolat - certuri din partea ta - locuint - bunastare sigura - iluminat - lupta spirituala - nevazandu - se clar - lupta pentru indepartarea iluziilor - negru - ai unele temeiuri - ruinat dar inca frumos - deziluzii, frustrari - stralucitor - interiorizare puternica - vazut in interior - aventuri sentimentale interesante - vechi - investitiile pe termen lung trebuiesc organizate - vizitand - bogatie, fericire,mari ambitii.

173 Castig la loterie - Vei avea necazuri.

174 Castor -

Castorul in vise inseamna castiguri, dar trebuie sa lucrati cu grija.
Visul in care ucideti un castor semnifica faptul ca cineva va incerca sa va demonstreze ca nu sunteti o persoana responsabila.

175 Castraveti - Musafiri neasteptati care-ti vor aduce vesti bune.

176 Castraveti - Mai ales in visele femeilor, castravetii pot fi echivalati cu dorinta sexuala. Cine musca dintr-un castravete acru, in realitate, ar trebui sa rezolve cat mai repede o problema. Cine planteaza castraveti, va avea mult de asteptat pana cand se va bucura de succes. Cine recolteaza castraveti, pastreaza pentru sine ce este mai bun (vezi, de asemenea legume.

177 Castron - - Daca in vis ai cumparat un castron - necaz inseamna.
- De visezi castron de lut - viata lunga vei avea.
- Castron pe masa ta - creativitatea ta va fi rasplatita.
- Daca in vis ai spart un castron - cearta inseamna.
- De ti in mana un castron - vei fi invitata la masa.
- Daca visezzi un castron gol pe masa vei avea parte de searacie , in caz contrar inseamna ca nu vei suferi de saracie.

178 Cataclism - - Daca ai visat cataclism - discutii conjugale.
- Daca in vis asisti la cataclism - suferinta, mizerie, lucruri rele ti se vor intampla.
- Daca privesti un cataclism - semn rau, in traditia romaneasca este semn de moare, suferinta.

179 Catacomba - - Daca ai visat catacomba atunci asteapta-te la lucruri rele pe viitor.
- Daca ai visat ca iesi din catacomba - schimbari la serviciu.
- Daca in vis intri in catacomba - te vei adapta cu greu si cu multe sacrificii la cele ce urmeaza.
- Daca ai visat ca te-ai pierdut intr-o catacomba - te vei intalni cu o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme.

180 Catalog - Daca visezi ca citesti un catalog sau comanzi produse din ele te poti gandi la cresteri financiare.

181 Catalog - Adunare placuta.

182 Catar - Conducerea unei turme de catari sau faptul ca esti lovit in vis de un catar sunt semne ale unor suparari in plan social si in planul afacerilor Daca visezi ca un catar loveste pe altcineva inseamna ca vei inregistra progrese in afaceri .

183 Catar - Incapatanare, rautate - adormit - singuratate - incalecand - calatorie apropiata neplacuta - incapatanat - rautate, prostie, certuri cu prietenii, eforturi in zadar - incarcat cu poveri - vei primi daruri de la nunta - inhamat la caruta - vei fi invitat la o petrecere - rastutrnand bagaje duse - mari dificultati - schiopatnd - faliment - tipand - greutati in afaceri - unduindu - se in mers - planuri cu dificultati.

184 Catarama - - Daca vezi o catarama - semn de nefericire, de suparare.
- Daca catarama este deschisa sau rupta - semn de necazuri, dificultati.
- Catarama deschisa mai inseamna ca poate ai devenit nerabdator cu anumite lucruri, sau ca ai indoieli in privina unor lucruri legate de viata ta.

185 Catarg - Vei pasi mandru in viata.

186 Catastrofa -

Catastrofa in vise inseamna ca s-ar putea sa va raniti daca nu sunteti atent la actiunile dumneavoastra.

187 Catedrala -

Potrivit traditiei romanesti visul catedrala inseamna ca vei trece prin momente dificile, dar vei iesi victorios cu ajutorul si protectia celor dragi.
- Daca ai visat catedrale gigantice, cu cupole ce ti se par ca se ridica pana in cer - cineva din cercul de cunestinte este invidios pe relazizarile tale.

188 Catel -

Daca visezi un catel semnifica faptul ca vei face cunostinta cu o persoana increzatoare, care iti va fi un prieten loial pentru o perioada lunga de timp. De asemenea, in vis, daca ai incercat sa omori un catel , dar dintr-un motiv oarecare nu ai reusit, sugereaza ca dusmania cu un prieten nu va dura mult.

189 Catifea - - Catifea - supunere cuiva, parte de umilinta.
- Daca visezi lenjerie de catifea - dezamagire in dragoste.
- De vei visa fusta din catifea - ambitii excesive.
- De vezi in vis stive de catifea - o sa fi inselat(a).
- Daca porti imbracaminte din catifea - vei fi nevoit(a) sa regreti o fapta.

190 Catun - In traditia romaneasca catun inseamna sperante, bucurie, fericire, posibil si casatorie apropiata.

191 Catuse - - Daca in vis tu ii pui cuiva catuse - posibilitati de promovare la servici.
- Daca visezi ca ti se pun catuse - inseama ca ai unele altercatii la locul de munca , sau vei fi criticat de catre colegii de servici ori de catre membrii ai familiei.
- Daca visezi ca porti catuse cu tine - rudele sau prietenii apropiati te vor ajuta.

192 Cauciuc - - Daca ai visat manusi de cauciuc - inseamna ca in viitor vei lua decizii importante sau vei face unele alegeri de care depinde viitorul tau.
- De ai visat talpi de cauciuc - timiditate si lipsa de incredere in ceea ce esti.

193 Cavaler -

Cavalerul in vise simbolizeaza principiul calauzitor, care va ghideaza existenta fizica.
Daca o femeie viseaza un cavaler atunci inseamna o legatura romantica, o cautare a barbatului perfect. Daca un barbat viseaza un cavaler atunci i se sugereaza ca se afla in cautarea eroului din sine.

Interpretarea viselor in care sunteti un cavaler in armura din epoca medievala se refera in special la principii puternice pe care le aveti, poate sa fie vorba de secrete foarte vechi, mai poate face trimitere si la amintiri si evenimente petrecute cu foarte mult timp in urma.

Daca va visati cavaler intr-o epoca medievala reprezinta o necesitate aparte de a gasi un ghid spiritual care sa va ajutela ceva important.
Cavalerul negru in vise adesea este intruchiparea raului.

194 Cavou - Daca visezi ca intri intr-un cavou inseamna ca vei depasi problemele cu adversariiDaca visezi ca ramai blocat intr-un cavou inseamna ca vei suferi de o scurta boala .

195 Cazan - Ca si celelalte vase(vezi vase), cazanele nu prevestesc evenimete favorabile. Astfel un vas plin anunta multa munca alaturi de persoane antipatice, iar un vas gol prevestaste cearta. Daca apa din cazan da in foc, veti trece de la un evenimet coplesitor la un altul.

196 Cazan - Daca visezi un cazan intr-o pivnita este semn ca vei pierde ceva sau ca vei suferi o scurta boala Daca boilerul este ruginit si vechi vei avea parte de mici suparari.

197 Cazan - Bolborosind pe foc - beneficiul unei afaceri profitabile - de apa - grija trecatoare - de mancare - ambitii si dorinte ce se indeplinesc - folosit de vrajitoare - relatii stricate in familie - rasturnand - riscuri pentru sanatatea ta.

198 Cazand - Arbori- glorie, marire- cometa- sperante desarte, necazuri, rascoala, razboi, moarte- de pe motocicleta- situatie financiara instabila- din pat- obtii o functie mare ce iti aduce multa bataie de cap- file din carte- neliniste- fructe- fericire- in crater de vucan- stai departe de cei ce te duc la pierzanie- in fantana- griji, suparare, dusmanie- in mare- teama de mare, frica, omor- in sant- vei intampina piedici mari- in lupta cu soldatii- vremuri bune pe plan sentmental- la examen- atentie la initiative- vazandu-te- nefericire, pierderi materiale.

199 Cazand din pat - Vei obtine o functie mai buna dar care-ti va aduce multe griji.

200 Cazarma - In traditia romaneasca daca visezi cazarma ti se prevestesc zile de suferinta, greutati. Nu iti reuseste nimic din ceea ce iti propui, intampini dificultati si in sarcinile zilnice.


Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=190

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu