marți, 23 decembrie 2014

Dictionar de vise *Litera(C5)



201 Cazino -

Cazinoul in vise inseamna ca nu aveti siguranta de sine, sunteti maleabil, aveti iluzia ca puteti controla totul. S-ar putea sa aveti ceva pierderi finanaciare daca veti continua sa fiti necumpatat. Se pare ca acest vis semnifica un viciu, o nevoie de adrenalina.

202 Ceai - Orice vis despre ceai este semn al unei vieti sociale placute si al faptului ca vei avea un vizitator.

203 Ceai - Bucurie mare - bad - oaspeti de seama, te vei elibera de influienta altora la serviciu - cald - inteligenta si ascutimea mintii - cu lingura - esti rezervat si atent - cu lapte - ai bun simt - medical - boala usoara - rece - rupere in relatiile sentimentale.

204 Ceapa - Este bine cunoscut efectul sau benefic pentru sanatate. Deci, daca visati ca mancati ceapa, inseamna ca veti capata noi forte, care va vor usura munca. In cazul in care plangeti din cauza cepei, in realitate, nu va vor mai da lacrimile din lucruri de nimic.

205 Ceapa - Daca visezi ca mananci ceapa fiarta sau cruda vei avea parte de sanatate Daca visezi ca ceapa este prajita inseamna ca vei avea un dusman Daca visezi ca plangi cand cureti ceapa inseamna ca vei merge la un carnaval sau la o alta petrecere antrenanta.

206 Ceapa mancand - Neplaceri din partea rudelor.

207 Ceapa taind - Suparare mare.

208 Ceapa verde -

Ceapa verde in vis, cu frunze, inseamna ca cei jur se incapataneaza sa va puna bete in roate, deoarece va invidiaza si vor sa va lase sa avansati.

209 Ceara - (vezi si ceara de albine) Daca visezi ca mergi pe o podea ceruita vei pierde anumite intalniri importante.

210 Ceara - Casatorie - alba - sanatate - arzand - doliu - de albine - bucurie - figurine de - tovaras plictisitor - framantand - vei gasi un bun tovaras de viata - galbena - tulburari, te lasi pacalit, inmormantarea unei rude - mancand - suparare, necaz - neagra - vorbe grele, nu esti vazut bine de toti - sigilezi o scrisoare cu - esti rezervat - topita - paguba.

211 Ceara - ceara de albine, vis cu urmari bune ceara galbena de vei visa, framantari sufletesti vei avea.

212 Ceara galbena - Te vei lasa pacalit foarte usor.

213 Cearsaf cuvertura -

- Daca vedeti sau cumparari un cearsaf / o cuvertura pentru pat inseamna sexualitate deschisa si frumusete exterioara.
Modelul si aspectul cearsafului poate fi un indiciu in ceea ce cautati pentru sexualitate.
- Daca spalati sau puneti la inalbit un cearsaf, inseamna ca cineva va avea probleme de sanatate.
- Un cearsaf ud este o avertizare pentru pericole viitoare.

214 Cearta - (A se vedea si dezbatere) Cearta simbolizeaza conflictul cu sinele Daca visezi ca esti foarte implicat intr-o altercatie este semn ca trebuie sa fii atent la luarea deciziilor pripite Daca argumentezi intr-o maniera rezonabila vei avea noroc in urmatoarea perioada.

215 Cearta - Afectiune, acord perfect, noroc in dragoste - auzind - intalnire placuta - cu cineva - vei primi o veste - cu neamuri - ai tact diplomatic - cu un prieten - vesti bune de la un amic - cu soacra - iti faci prieteni noi - in care esti - ti se va da o veste buna - intre baieti - iti pierzi iubit ul - intre barbati - gelozie, pierderea increderii in sotie - intre copii - bucurie - intre femei - vei face o nesocotinta - intre fete - insotire buna - intre frati - necazuri casnice - intre indragostiti - armonie si fericire - intre prieteni - pierderea averii - intre persoane de sex opus - te vei indragosti - reancepi - vesti neplacute de departe - revarsandu - se - esti condus de inima - tu certandu - te - te vei lovi de unele probleme minore.

216 Cearta ( auzind ) - O veste neplacuta.

217 Cearta cu un prieten - Vesti bune de la prieteni.

218 Ceas - Adesea, ceasul din vis reprezinta ceasul vietii si simbolizeaza teama ca timpul ar putea trece prea repede. Trebuie sa retineti ora indicata de acele ceasornicului, pentru a afla mai multe detalii. Daca este cu putin inainte de ora douasprezece, subconstientul va avertizeaza ca trebuie sa terminati cat mai repede chestiunea de care tocmai va ocupati. Ceasul din vis poate indica si etapele din viata (vezi, de asemenea, dimineata, noapte, pranz, seara, si cifrele, descrise separat).

219 Ceas - Noutati neasteptate - a cumpara un - esti suspicios - a pierde - nu cedati tentatiilor, ca va vor face viata dificila - a purta la mana - fii atent la cheltuieli - barbatesc - succese marunte in viata cotidiana - bunicul - sa ai incredere in altii cand iti acorda ajutor - batand - calatorie, te vei lovi de unele probleme minore - de aur - furt - de dama - o dorinta viitoare legata de serviciu - de mana - semn bun - de nisip - hotie - de perete - succes - de soare - te lupti in zadar pentru fericirea ta - de argint - noi emotii - intorcand - succes in activitate, intalnire cu fiinta iubita - intreband cat este - suparare trecatoare - oprit din mers - moartea unui prieten - stricat - dispret - te uiti cat este - armonie si bucurie - vazand cum tacane - fericire - te vei uita cat este - castig mic - zdranganind - probleme in afaceri.

220 Ceas de mana -

Ceasul de mana in vise reprezinta un semn bun.

Daca in vis purtati un ceas la mana inseamna ca vi se acorda ajutor, dar trebuie sa aveti grija la cheltuieli.

221 Ceas intorcand - Fericire sigura si prieteni buni.

222 Ceasca - Din punctul de vedere al psihanalistilor, ceasca este, ca si celelalte vase un simbol sexual feminin (vezi vase). Daca in vis beti dintr-o ceasca, inseamna ca asteptati un eveniment erotic. Daca spargeti o ceasca, veti frange o inima. Ceasca coibita indica faptul ca, momentan, nu mai pareti zdravan si va comportati anormal (vezi, de asemenea, anormal) .

223 Ceasca - Aurita - noroc la carti si la jocuri de noroc - batand din - fericire in dragoste - din plastic - interesele tale sunt in joc - de portelan - intalnire in curand - goala - discutie cu membrii familiei - plina - perioada favorabila din viata - primind in dar - prieteni buni se gandesc la tine - revarsandu - se - esti condus de inima - spaland - oaspeti multi - spargand - cearta cu prietenii - stand pe - vei primi o vizita - sticla - propunere interesanta laserviciu - vazand ca este plina - iubit ul te doreste.

224 Ceasca - Ceasca in dar de vei primi, prietenii si cunascutii te vorbesc de bine de te vei visa band dintr-o ceasca, vei avea noroc in dragoste ceasca suflata cu aur- noroc la jocul de carti.

225 Ceata - Vei fi pagubas in urma unor afaceri.

226 Ceata - Este simbolul obstacolelor care, in realitate, va impiedica sa vedeti limpede, al lipsei unui scop, motiv pentru care nu puteti depasi situatiile din viata de zi cu zi. Daca visati ca ceata deasa va impiedica sa mai vedeti ceva, inseamna ca trebuie sa va sprijiniti pe alte persoane, pentru ca singur nu veti reusi sa va afirmati in viata.

227 Ceaun - In traditia romaneasca daca visezi un ceaun plin inseamna ca in familia ta sau in grupul tau de prieteni este bunastare.

228 Celibatar - - Daca te-ai visat celibatar(a) - vaduvie inseamna.
- Cand o femeie viseaza un celibatar - barbatul pe care il iubesti ar putea fi unul cu care nu poti face casa, barbat nestatornic.

229 Celula -

Daca ai visat ca te afli intr-o celula - vei suferi adesea de singuratate sau ai sentimentul ca esti prins intr-o capcana.
Vezi si inchisoare.

230 Centura - - In traditia romaneasca daca visezi centura inseamna ca ai parte de iubire credincioasa.
- De visezi ca deschizi o centura - resposabilitatile tale vor fi pasate altcuiva.
- Daca ai visat o centura mare sau una larga - beneficiezi de afaceri avantajose.
- O centura rupta - insatisfactii materiale.

231 Cenusa - Traditia romaneasca ne spune ca atunci cand visezi cenusa inseamna ca vei pierde bani sau ca o sai parte de intristare, necazuri.
- Daca in vis vezi cenusa care arde - o persona necunoscuta te iubeste in taina.
- Cenusa calda - doliu.
- Cenusa rece - vei iubi pe cineva dar acea persona nu va prea avea sentimente fata de tine.
- Daca ai visat o urna cu cenusa - prea mult entuziasm fata de ceva, ai grija sa nu fi dezamagit(a).

232 Cer - Lacasul mitologic al zeilor, simbolizeaza gandurile marete, ideile creatoare, o stare extrem de buna. Daca cerul este albastru, va surade norocul. Daca visati un cer acoperit de nori, in realitate, veti suferi o depresie din cauza lipsei de succes. Talmacitorii de vise din antichitate, considerau ca un cer senin, cu stele, prevesteste bani si castiguri.

233 Cer - Un cer innorat si gri este semn ca ai prieteni buni Un cer senin si o vreme insorita este semn ca vei incheia o aventura amoroasa incitanta.

234 Cer - Fericire, schimbare in viata - cu stele - bucurie, dar si insomnie - de foc - mari suparari, tulburari - innourat - insomnie, intristare - limpede - onoruri - limpede si senin - zile linistite - linistit - infidelitate conjugala - luminat de luna - averea ta va spori - nocturn - proiecte si preparative apropiate - noros - lipsuri, plictiseala trecatoare - plin cu nori de furtuna - dezastru - rosu - neliniste si tulburare - senin seara - liniste sufleteasca, prietenie statornica - tulbure - griji familiale - ziua - se realizeaza o dorinta - vazand inflacarat - mici nelinisti, tulburare.

235 Cer cu stele - Insomnie si oboseala.

236 Cer rosu - Tulburari si nelinisti.

237 Cer senin - Liniste sufleteasca si prietenie statornica.

238 Cerb - Este simbolul mantuirii, iar cornele (vezi coarne) simbolizeaza scara Domnului. Luptele din perioada de rut arata potenta cerbului, de aceea cerbul din vis poate fi talmacit si din punct de vedere sexual.Uneori, cerbul prevesteste femeilor noroc in dragoste,dar e posibil ca aceasta sa puna corne cuiva. Pentru barbati, cerbul din vis anunta succes si idei marete, care nu se limiteaza numai la erotism si sexualitate.

239 Cerb - Vis bun, semn bun.

240 Cerb - Castig, inaltare - adunati la un loc - marirea familiei - alergand - iti vei atinge scopul propus - alergand cate doi - dragoste infocata de care nu scapi - alungand - realizarea unui tel - aparandu - se - insuratoare trista - atacandu - te - necaz, casatorie nefericita - card de - castiguri mari - caprioara cu pui - fericire, fertilitate - coarne abandonate in padure - mostenire - galopand - reusita - impuscati - umilirea dusmanilor - in repaus - infidelitate conjugala - mai multi - familia ta va spori - murind - semn bun - omorand - mostenire de departe - ucisi - nefericire - vazand - neplaceri - visand - mari beneficii moarale, materiale si profesionale.

241 Cerb alergand - Iti vei atinge scopul propus.

242 Cercei / Cercel - Noroc, tratament favorabil - avand - prieteni noi; - cumparand - suparare, vei primi o veste nu tocmai buna; - de argint - esti denigrat de rauvoitori; - de aur - unele probleme temporare; - de argint - energie slaba; - de pietre pretioase - lene - gasind - nu intra in jocuri de noroc - purtand - tradare, munca grea; - pierzand - despartire de un prieten; - vazand pe jos - vei fi ponegrit; - vazand la ureche - castig la joc de noroc.

243 Cercei de aur -

Cerceii de aur in vise simbolizeaza o serie de probleme temporare.
Pentru a afla mai multe vizitati si interpretarea visului cercei.

244 Cercei purtand - Vei face calatoria mult dorita.(cercel)

245 Cercei vanzand - Castig la joc de noroc.( cercel)

246 Cercetator - Indiferent daca ai visat ca privesti un cercetator care lucreaza in laborator sau daca esti chiar tu acel cercetator, visul prevesteste ca vei intalni persoane importante, posibil aceste persone sa iti schimbe viata. Acest vis este considerat a fi unul bun potrivit traditiei romanesti.

247 Cereale - Potrivit traditiei romanesti daca visezi cereale inseamna ca o sa ai parte de belsug.
- Daca visezi ca mananci creale - ai parte de sanate si venituri financiare bune.
- Daca cerealele pe care le mananci in vis sunt reci atunci ar trebui sa fi mai chibzuit cu cheltuelile, vei face datorii banesti.

248 Ceremonie - Ceremonia in vis simbolizeaza o actiune reusita
- Daca ai visat ceremonie militara - semnifica liniste in familie.
- Ceremonie religioasa - dorinta ta se va indeplini sau vei perece clipe frumoase alaturi de prieteni apropiati.
- Ceremonie regala - situatii noi la care le faci fata cu greu.

249 Cerere in casatorie - In traditia romaneasa visul cerere in casatorie semnifica armonie si pace interioara.
- Daca primesti o cerere in casatorie inseamna ca persoanele de sex opus sunt interesate de tine, dar mai inseamna ca vei castiga si o suma frumusica de bani.

250 Cerneala - Dai dovada de credin?a si supunere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu