joi, 15 ianuarie 2015

Dictionar de vise *Litera B(2)



51 Bariera - Greutatile in viata cotidiana se vor inmulti.

52 Bariera - (Vezi si gard)Daca in vis esti impiedicat sa intri undeva din cauza unei usi sau a vreunei bariere este semn ca vei avea dificultati in a-ti implini planurile.

53 Barza in cuib sau pe camp - Pregateste-te de nunta sau botez.

54 Barza - Daca visati o barza zburand, inseamna ca aveti planuri marete pentru a va ajuta familia. Daca in vis va apare cuibul sau, cu sau fara pui, acest lucru indica mai putin binecuvantarea cu copii, ci se refera la copiii cu care aveti de-a face in fiecare zi.

55 Basme ascultand - Noroc.

56 Basme spunand - Timp pierdut in afaceri fara folos.

57 Baston (rezemandu-te in el) - Pierdere de timp in afaceri.

58 Baston - Daca in vis vezi o majoreta sau un tobosar cu un baston la o parada este semn ca vei avea mici certuri in familie Daca vezi un dirijor cu un baston este semn ca poti aspira la mai mult.

59 Baston - Sanatate arma- despartire gasind- vei fi invins de dusmani lovind copilul cu un- nedreptate mai multe- prudenta sprijinindu-te in el pierderi in afaceri, boala rupt- ajutor ineficient, proiecte falimentare rezemandu-se in- stapanire, folos, sprijin la nevoie.

60 Baterie (instrument muzical) - Necazuri si barfa te vor afecta.

61 Bataie intre oameni - Certuri in familie.

62 Batalie ( razboi ) - Vei avea un sentiment de frica fata de noi greutai ale vietii.

63 Batalie - Vei avea parte de intristare.

64 Batalie - Noutate, sanatate dupa boala auzind- intristare, suparare camp de- necazuri, boala castigata- succes asigurat in poveste- vei avea de a face cu politia intre oameni- cearta cu cineva intre osti- nemultumire, boala navala- norocul se va intoarce pierduta- necazuri, suparari mari vazand- intristare, suparare visand-o- vei avea un sentiment de frica fata de noile greutati ale vietii.

65 Batran - Calatorie lunga si paguboasa, imbolnavire.

66 Batran - Spera intr-o viata indelungata, batranul pe care-l visezi s-ar putea sa fii chiar tu in traditia romaneasca, un vis cu batrani nu este prea bun.

67 Berbec - Calatorie in care vei suferi o paguba.

68 Berbec - Acest simbol al fortei creatoare a naturii nu apare foarte des in visele noastre. Daca visati ca sunteti actacat de acest animal (vezi si oaie), in realitate veti suferi din cauza unei persoane care vrea sa se asigure de simpatia dumneavoastra cu orice pret, dar care doreste sa ii fiti supus in totalitate. In cazul in care in vis luati berbecul de coarne, inseamna ca veti putea rezolva problemele cu multa ratiune.

69 Betie - Cearta cu o persoana apropiata.

70 Betie - Dca visati oameni beti, inseamna ca sunteti dezamagit de cei din cercul dumneavoastra de prieteni. In cazul in care chiar dumneavoastra sunteti beat, acesta este un semn ca subconstientul vrea sa va inlature piedicile, pentru a putea sa va depasiti problemele.Betia din vis simbolizeaza si faptul ca nu luati viata in serios, asa cum ea este in realitate (vezi de asemenea alcool).

71 Bici - Bucurie mare pe curand.

72 Bici - Cine viseaza ca pocneste din bici, in realitate doreste sa para mai brutal decat estede fapt. Totodata, acest vis scoate la iveala complexele de inferioritate, faptul ca prin educatia primitiva nu dati frau liber sentimentelor. Daca visati ca sunteti biciuit (de cele mai multe ori nu simtiti nici o durere), va umiliti adesea si lasati altora initiativa.

73 Bicicleta - Vei avea mai multe castiguri din afaceri.

74 Bicicleta - Tinerii sunt cei care viseaza adesea o bicicleta, deaorece vor sa obtina ceva prin propiile for forte, o nota buna la scoala sau o incheiere excelenta a activitatii de ucenic. Uneori visam ca mergem pe bicicleta impreuna cu partenerul, ceea ce prevestaste un drum fara necazuri, fara obstacole in viata. Daca unul dintr cei doi are o pana, acesta contitue un semn ca pe plan sexual sau partenerial ceva nu este in ordine.

75 Bicicleta - A urca pe un deal cu o bicicleta este semn ca trebuie sa ai grija de reputatia ta si ca trebuie sa eviti accidentele A cobori un deal cu bicicleta prezice rezultate bune pentru planurile tale.

76 Bicorn ( palarie ) - Mari neplaceri.

77 Bidinea - Vei primi un cadou pretios.

78 Bidinea - vei avea de aface cu oameni prosti, - avand - vei primi un cadou - cu par lung - schimbare - curata - cadou pretios, - in buna stare - bogatie in urma unor calatorii - vopsind cu - te muti in alta localitate.

79 Biletel - Vei fi invitat la o petrecere.

80 Bilet - Daca nu puteti descifra biletul pe care chiar dumneavoastra l-ai scris, acest lucru dovedeste neglijenta fata de o persoana apropiata (vezi, de asemenea notite).

81 Biliard ( ca joaca cineva ) - Vei avea mari beneficii din afaceri.

82 Biliard ( jucand ) - Vei trece usor peste necazuri.

83 Biliard - A juca biliard intr-un vis prezice procese pentru castigarea unei proprietati Daca masa si bilele nu sunt folosite inseamna ca cineva minte in legatura cu tine si te acuza.

84 Binoclu - Vei plati dobanda mare pentru o afacere neinsemnata.

85 Binoclu - Daca visezi ca privesti o cursa prin binoclu este semn de noroc Daca folosesti binoclul pentru a spiona oamenii inseamna ca vei fi impovarat de acuzatii false.

86 Binoclu - Indepinirea dorintelor - avand - vei plati o dobanda mare pentru o afacere neansemnata - privind prin - te insala cel cu care traiesti, boala de ochi, - vazand - revelatia asupra uei probleme, plata unor dobanz.

87 Biserica - Cineva iti va face mult bine.

88 Biserica - Chiar si pentru atei sau oamenii care nu sunt religiosi biserica este un loc al reculegerii. Cine viseaza ca este intr-o biserica este in cautarea linistii si echilibrului interior. Spatiul semiobscur din biserica simbolizeaza nehotararea resimtita in realitate. Daca visati ca drumul spre biserica este blocat, inseamna ce trebuie sa rezolvati conflictele care apar in viata de zi cu zi. Daca in biserica se produc lucruri obsecene, acest lucru simbolizeaza nespatanirea sau problemele din viata intima, care trebuie sa fie luate in serios. Vechi talmacitori de vise considerau ca, daca visati ca veti lua parte la un servicxiu divin, in realitate veti fi consolat(vezi de asemenea preot, serviciu divin, templu)

89 Biserica - Calm, liniste, ocrotire, protectie benefica, realizarea sperantelor - asculta predica la - pozitie nesigura la serviciu, - avand - cineva iti face mult bine - arzand - mare nenorocire - baiat in - esti impulsiv - clopote sunand la - nelinisti ascunse - daramata - relatii proaste, prevederi rele - faramata - necaz, ghinion - femei in interior - imprudente cu consecinte proaste - iesind - scapi de o complicatie - intrand - neliniste - in care te rogi - vei scapa de multe necazuri - in interior - nesocotinta cu efect grav - mare - dispute, te amesteci in dispute religioase - orga de - sa - ti revizuuiesti planurile - nu putem sa ne apropiem - deziluzii - preot - altii se ocupa de tine - privind - fericire - rugandu - te - usurare, scapi de necaz, confort - surpandu - se - nebunie, boala , moarte - trecand pe langa - clevetiri - uitandu - te la ea - vei avea putina mangaiere - vazand - nenorocire, primejdie de razboi - vazand din afara - noroc - visand - inaltare sufleteasca - zidind - nunta in familie.

90 Biserica - Biserica zidind, in vis, nunta prevesteste incendiu de biserica de vei visa, ti se va intampla ceva rau biserica in care te rogi - vei scapa de multe necazuri biserica mare, frumoasa, de vei visa, curatenie sufleteasca prevesteste, pocainta si putere de a-ti infrange pornirile rele: sufletul tau e pe drumul cel bun biserica in ruina de vei visa, semne de nefericire, de boala, asteapta-te la intamplari neplacute.


91 Bisturiu - Te bucuri de o sanatate deplina.

92 Bisturiu - Raceala, junghi - avand - dificutati mari - purtand - hotarari ferme - vazand - sanatate amenintata.

93 Bivol - Sanse, succese in afaceri.

94 Band ( gustand ) cafea - Umilinta te asteapta pentru ca nu stii sa te stapanesti.

95 Bivol - Castig mare si bun - avand - slabe succese in muca - privind cum se scoala - profituri mari in afaceri.

96 Bob - dragoste - de fasole - neplaceri in serviciu, neantelegeri cu cei din jur, cearta.

97 Bogatie - Fereste-te de boala.

98 Bogatie - Stire buna, placuta - avand - fereste - te de boala, pierderi banesti - jucand la jocuri de noroc - esti emotiv in relatiile cu altii - nu - ti pasa de economii - lucruri bune la serviciu - poftesti la bogatia altuia - perioada grea - renunti la - ingrijorare.

99 Bolnav ( ca esti ) - Semn rau, infidelitate din partea partenerului de afaceri.

100 Bolnav visandu-ti un prieten - Primejdiile te vor ocoli.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-b.php?&s=90

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu