sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Dictionar de vise *Litera B(3)




101 Bolnavi carand - In curand te vei bucura.

102 Bolnav - Bolnavul din vis este in totdeauna insusi cel in cauza, care si-a pierdut echilibrul sufletesc sau are de luptat cu probleme sentimentale. Daca visati ca sunteti bolnav, inseamna ca, in realitate cautati legaturi care sa va ajute sa depasiti problemele psihice. Daca ingrijiti bolnavi ati scapat deja de aceste probleme.

103 Bolnav - Pazeste-te de niste ispite daca te visezi bolnav.

104 Bolta cerului - Te vei bucura de avansare in serviciu.

105 Borcan gol - Castig dintr-o afacere mai veche.

106 Borcan plin - Ploaie si dureri reumatice.

107 Borcan - Astupand - fa economie - gol - castig bun intr - o afacere veche - plin - ploaie si dureri reumatice.

108 Bou - Timp prielnic unor bune afaceri.

109 Bou - Apare in cosmarurile barbatilor care se tem de pierderea potentei.La femei, boii din vis exprima supunerea feminina, neemanciparea. Uneori, ei anunta o crestere a prestigiului, de care cel in cauza se va bucura, pentru ca ceilalti s-au comportat ca niste boi (vezi, de asemenea jug , taur).

110 Bou - Vei avea parte de un trai cumpatat.

111 Box pe ring - Iti vei atinge scopul urmarit.

112 Box - Daca visezi ca esti la un meci de box ca luptator sau ca spectator vei reusi in ceea ce ti-ai propus daca perseverezi.

113 Box - Saracie.

114 Box - Manusi de - contracte ce trebuie facute - pe ring - atingi scopul dorit - tu esti implicat - atentie la sanatate poti avea surprize - vazand pe altii - atingerea scopurilor propuse.

115 Brad inalt - Mult noroc in dragoste.

116 Brad ranit , murdar - Dusmanii uneltesc impotriva ta.

117 Brad - Noroc, intreprindere plsina de noroc - impodobit - succes deosebit - impodobit cu beteala - petrecere deosebita - in scorbura - succes la serviciu - mare - dragoste aprinsa - unul langa altul - faci fata u or probleme grele - urcand in - avansare - vazand - fericire, sanatate - vazand coroana - victorie asupra dusmanului.

118 Branza - Nu vei scapa de necazurile de care te temi.

119 Branza - Daca visezi ca faci mananci sau cumperi branza este semn ca vei fi mai linistit in problemele financiare si ca vei fi fericit cu partenerul.

120 Branza - Nefericire, neplacere - a face - boala, durere - a vinde - castig - bagand in cuptor - ramaneri in urma in ceea ce ti - ai propus - ciuperci cu - indreapta - ti lucrurile si sa - ti faci viata mai interesanta - cumparand - ambitii si aspiratii - facuta de tine - boala, durere, necaz - gustand - profit - mancand - scurt noroc, imvunatatirea sanatatii - sarata - pguba, inselaciune - taiata - vei suferi o operatie - vazand - nu vei scapa de necazurile de care te temi.

121 Branza - In traditia romanasca, acest vis inseamna pierderi, o inselatorie, ceva cu paguba.

122 Briceag - Logodna, nunta.

123 Briceag - Cearta in familie, scaderea reputatiei, proces - in mana unui barbat - suparare, violenta, divort - in mana unei femei - scaderea reputatiei - inchis - nestatornicie, necredinta conjugala.

124 Bricheta - Vei primi o vizita interesanta.

125 Bricheta - Cine viseaza ca aprinde o bricheta, inseamna ca, in realitate, vrea sa se aprinda intr-o anumita masura. Din celelalte simboluri ale visului se poate deduce daca acest lucru poate fi interpretat pozitiv sau negativ in dragoste sau in profesie.

126 Brici - Un prieten te va dezamagi.

127 Brici - (vezi si (a se) barbieri) Daca visezi ca te razi inseamna ca vei avea satisfactii de pe urma muncii tale si din partea prietenilor Daca visezi ca te tai inseamna ca va trebui sa te scuzi pentru o fapta urata Daca visezi ca folosesti un brici pentru a te apara inseamna ca vei suferi pierderi financiare.

128 Brici - Vei avea de-a face cu o femeie rea.

129 Brici - Primejdie,- avand- confruntarile cu un prieten te vor dezamagi- ascutit- intalnire cu o femeie rea- de ras- nevasta rea, teama de impotenta- gasind- framantari dupa o intalnire.

130 Broasca in apa - Vei primi o vizita neasteptata.

131 Broasca sarind - Vei primi o mostenire de la o ruda indepartata.

132 Broasca testoasa - Cearta si amagire.

133 Broasca - Broasca apare mai frecvent in visele femeilor (barbatii viseaza mai mult broaste raiaose). In pofida exteriorului sau nu foarte atragator, broasca poate fi interpretata pozitiv, avand in vedere evolutia de la mormoloc la broasca (si pentru ca traieste atat in apa cat si pe uscat). Evolutia sa reprezinta transformarea sufleteasca a omului. Broasca poate fi considerata sufletul bun, inconjurat de o infatisare urata. Ea simbolizeaza infrangerea unei antipatii. daca topaie vesela, inima va poate salta de bucurie, deoarece veti avea noroc in tot ceea ce veti intreprinde. In cazul in care sare neintrerupt, acesta poate fi un semn ca ati fost nesocotit si ati risipit o suma de bani. Daca in vis calcati pe o broasca (sau pe o broasca raioasa), in realitate inseamna ca vreti sa va exercitati puterea asupra celor mai slabi.

134 Broasca - Daca visezi ca auzi mananci sau vezi broaste este semn ca vei avea o viata linistita si implinita atat din punct de vedere social cat si din punctul de vedere al afacerilor persoanle.

135 Broasca - Onoare, cinste, - auzi - prieteni noi, recolta buna iar necasatoritele un sot bun - in apa - viztaneasteptata - mai multe - linguseala, flecareala, intristare, nefericire - mancand - veste noua, placuta, castig obtinut cu multa osteneala - omorand - scapi de dusmani - sarind - mostenire de la o ruda indepartata - rasucind cheia in - reusita in afaceri - testoasa avand - viata lunga si tihnita - vazand - ai copii buni, - vazand in apa - vizita neasteptata - vazand mergand - onoare, cinste - zacand - repulsie impotriva cuiva fara sa putem actiona.

136 Buburuza - Vei auzi vesti bune de la cine nu te astepsi.

137 Bube pe corp - Sanatate si bogatie.

138 Bube - De te vei visa cu bube, castig de bani inseamna, avere, visele cu bube sunt, aproape fara exceptie, bune, prevestind bogatie.

139 Bube pe corpul altuia - Nu avea incredere in prietenii de ocazie.

140 Bucium - Vei trece cu bine peste necazuri.

141 Bufnita - Afaceri bune dar si primejdie de paguba.

142 Bufnita - Nu are nici o legatura cu cucuveaua, care tipa si prevesteste o moarte apropiata sau o nefericire. Bufnita este animalul noptii, care apare din intuneric precum o umbra. Ea simbolizeaza fie instinctualitatea din noi, care rapeste linistea, fie linistea insasi, echilibrul sufletesc pe care in cautam intr-o lume intunecata, plina de dusmanie (vezi, de asemenea intuneric, noapte, padure).

143 Bufnita - Daca visezi o bufnita inseamna ca vei fi nefericit din cauza unor certuri cu rudele Daca visezi ca sperii o bufnita si ea zboara departe inseamna ca vei avea conditii mai bune de viata.

144 Bumerang - Vei fi dezamagit de un prieten apropiat.

145 Bumerang - Daca visezi ca arunci cu un bumerang si acesta se intoarce la tine si te loveste inseamna ca trebuie sa fi atent la ceea ce dezvalui altora.

146 Burta mare ( ca ai ) - Vei pierde timp mult prin procese.

147 Burta mare ( la femeie ) - Castig mare in afaceri.

148 Burta - Este bucataria corpului, adica locul in care sunt prelucrate si digerate evenimentele cotidiene. Uneori visele, in care burta este plina sugereaza ca ar trebui sa fim mai moderati. Burta se poate talmaci si din punct de vedere sexual (vezi, de asemenea, stomac).

149 Burta - (vezi si stomac) Daca visezi ca ai dureri de stomac te vei bucura de sanatate Daca ceva iti cade pe burta inseamna ca vei trece printr-o experienta umilitoare Daca visezi ca ai burta umflata vei avea o scurta boala.

150 Busola - Ingrijorare.

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-b.php?&s=140

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu