luni, 19 ianuarie 2015

Dictionar de vise *Litera B(4)




151 Busola - cu ajutorul busolei, cel care viseaza schiteaza o cale care trebuie sa il scoata dintr-o situatie dificila.

152 Bust de statuie - Asteapta-te la suferinte in familie.

153 Bust - Vezi piept.

154 Butoi - Veselie pe curand.

155 Butoi - Daca visati un butoi fara fund inseamna ca in constitutia dumneavoastra psihica ceva nu este in ordine. Unii psihanalisti au interpretat butoiul numai din punt de vedere sexual. Daca visati un butoi plin, va puteti imbogatii, dar daca butoiul este gol veti face foamea.

156 Butoi - Daca vezi in vis un butoi plin cu lichid sau cu un material solid vei avea noroc in probleme banesti Daca butoiul este gol s-ar putea sa treci printr-o perioada grea.

157 Butoi - Vis prevestitor de veselie, de bucurie, de bine o veste pe placul tau s-ar putea sa fie pe drum.

158 Butuc - Vei afla lucruri triste.

159 Butuc - Chibzuinta, ordine in gospodarie de lemn - vesti proaspete, - de vie - veste buna, stire placuta.

160 Buzdugan - Timp schimbator.

161 Bambus - Daca visezi mladite de bambus fie crescute fie taiate te poti astepta la o viata sociala placuta langa persoana iubita.

162 Bata - A lovi cu o bata - esti respectat de altii.

163 Batista - Daca visezi ca fluturi o batista catre cineva este semn ca vei avea o aventura amoroasa placuta Daca visezi ca iti stergi nasul sau fata cu o batista vei castiga bani Daca visezi ca speli batista vei avea pierderi financiare.

164 Batista - Necaz, cearta alba - intalnire placuta colorata - nefericire de matase - esti indragostit neagra - doliu privind - ai nevoie de multa putere vazand - avansare in curand.

165 Bujor - Declaratie de dragoste.

166 Bila - Poate fi interpretata precum cercul (vezi cerc), chiar mai dinamic. Adesea bila simbolizeaza echilibrul sufletesc sau miezul bun al persoanei si relatiile sale cu mediul, care sunt imbucuratoare.

167 Bila - Viitor nesigur.

168 Buze - Buzele rosii prevestesc indeplinirea dorintelor sexuale ascunse, dar daca sunt strambe, ele anunta suferinta in dragoste (vezi, de asemenea rosu, sarut).

169 Buze - (vezi si sarut mustata) A visa buze groase este semn al unor certuri in dragoste Daca visezi buze foarte rosii inseamna ca vei suferi o boala si dezamagiri in plan profesional Daca visezi buzele unei persoane batrane inseamna ca te vei confrunta cu probleme nemaiintalnite.

170 Buze - Semn ca esti pofticios in toate cele bolile si primejdiile te vor inconjura multa vreme de aici inainte buze rosii de vei visa, vesti bune inseamna, precum si pretuire din partea celor care te cunosc.

171 Bar - Cine viseaza ca este singur intr-un bar, in realitate doreste sa iasa uneori din pielea sa. Daca mergeti intr-un bar cu alte persoane, acest lucru simbolizeaza dorinta de a cauta relatii de scurta durata. Depinde insa si cu cine va vedeti in bar, pantru ca numai analizand si celelalte simboluri, puteti talmaci visul.

172 Bar - A visa ca bei ceva intr-un bar este semn ca vei primi mai multa afectiune din partea apropiatilor Daca te imbeti vei primi niste vesti neplacute Daca visezi o femeie care serveste ceva la bar este semn ca vei dori o companie care nu este adecvata cu gusturile tale.

173 Bandit - Daca esti acostat de un om care incearca sa te retina este semn ca vei avea indigestieDaca tu esti banditul va trebui ca in curand sa-ti ceri scuze in fata cuiva.

174 Bandit - Ce - ti iese in cale - vei avea o mare avere daca - l alungi - vei deveni sarac daca te ataca - onoruri, bogatie invartind cutitul - pericol imediat jefuind o banca - vizita neasteptata a unui prietenjefuind o femeie - te bucuri de atentia admiratorilor raid de - ai rettii confuze si nesigure in plan sentimental.

175 Banda - Daca visezi ca faci parte dintr-o banda sau ca esti amenintat de o banda vei rezista greu influentelor negative Daca visezi ca esti liderul unei bande veniturile tale vor scadea.

176 Beton - De ciment - succes si stabilitate in afaceri.

177 Basma - Daca porti basma vei fi pesimist din cauza multor treburi pe care le ai de facutDaca visezi o femeie batrana purtand o basma inseamna ca vei avea o viata fericita in familie.

178 Bezna - Vezi intuneric.

179 Briza - Vezi vant.

180 Badavru - Semn de viata lunga.

181 Bere - bautura statuta, care a ramas in pahar, poate prevesti sfarsitul unei prietenii. Brea proaspata pe care o beti in vis, simbolizeaza o stare buna de sanatate , daca nu se varsa. Daca berea are numai spuma, ea indica faptul ca in cercul dumneavoastra de cunostinte aveti de-a face cu palavragii si fanfaroni (vezi, de asemenea alcool).

182 Bere - Cand vezi bere cu spuma in fata ta chiar daca o bei tu sau o duci altcuiva este semn ca te vei simti bine cu persoane care nu iti sunt foarte apropiate Daca berea este rasuflata si nu are capac este semn ca vei avea neintelegeri cu persoana iubita .

183 Bere - Imbolnavire, suparare mare- amara- nesiguranta in castig - band- profit, osteneala cu folos- blonda- primesti o scrisoare- halba de - petrecere cu prietenii- neagra- venituri mari- tulbure- necazuri.

184 Bumbac - A vedea sau a culege bumbac este un semn ca vei avea o viata linistita lipsita de griji financiare .

185 Bumbac - Camasa ta din - schimbare dramatica in viata ta - fir de - evita discutiile lungi si fara noima cu persana iubita - fusta de - cucerire romantica.

186 Bomba - Bomba apare de cel mai multe ori in visele care oglindesc evenimente socante, dar in acelasi timp bomba simbolizeaza incapacitatea de a schimba ceva in relatiile actuale, nefavorabile. Visele cu bombe contin un element de amenintare a existentei, sugereaza ca a sosit momentul sa va calmati nervii si sa va schimbati modul de viata. O singura bomba anunta o veste care va venii ca o bomba (vezi de asemenea explozie si razboi). .

187 Bomba - Ocara, rusine in casa- facand expozie- discutie aprinsa, indeplinirea unui scop, eveniment neasteptat, sperante implinite.

188 Buturuga - Se spune ca trebuie la butruga noduroasa un topor cu coada groasa. Daca visati ca va loviti de o butruga, inseamna ca cineva doreste sa va intinda o capcana. In cazul in care in vis, despicati lemne pe o buturuga, in realitate veti obtine avantaje de la oameni care odinioara va tratau cu indiferenta, dar pe care i-ati castigat de partea dumneavoastra, dispunand de idei convingatoare (vezi, de asemenea lemn) .

189 Buturuga - Ai de-a fece cu oameni grosolani.

190 Birjar - Demersuri zadarnice.

191 Birtas - Fiind - lingusitorii te vor pierde - vazand - vei afla stiri noi. .

192 Briliante - simbolizeaza un complex de inferioritate sau grandomanie si indica faptul ca ar trebui sa ne corectam comportarea (vezi, de asemenea diamant).

193 Birou - Cand vizitati in vis un birou, in realitate doriti sa dobanditi ceva sau sa va alaturati cuiva. Daca obtineti o functie, in seamna ca in realitate doriti sa avansati, dar ar trebui sa ramaneti cu picioarele pe pamant si sa nu va puneti sperante prea mari in planurile de viitor.

194 Birou - Daca visezi ca pui diverse lucruri in sertarele unui birou te poti gandi la relatii de prietenie cu alte persoane Daca visezi ca nu gasesti intr-un birou ceea ce cauti vei avea parte de mici suparari .

195 Banca - Este, adesea, talmacita ca fiind centrul energiei, care ne confera forte pentru dominare si putere in dragoste. Un cont bancar este interpretat ca o blocare a energiilor interioare. A sparge o banca indica incercarea de a ne mentine intr-o pozitie inalta si uneori dorinta de a parea mai mult decat suntem, de a detine mai multe valori decat detinem in realitate (vezi, de asemenea pusculita de economii, casa de economii). Cine se viseaza stand pe o banca (obiect) este in asteptarea unei aventuri, a unui om care sa il inteleaga. Adesea visam o banca daca in convietuirea noastra cu partenerul nu gasim implinirea la care am sperat (vezi, de asemenea scaun) .

196 Banca - Banca simbolizeaza energia si activarea emotiilor Daca visezi ca esti la banca si primesti monede de aur de la casier este semn ca vei deveni bogat Daca tu esti cel care da monede de aur cuiva s-ar putea sa fii nesabuit in unele dintre problemele tale Daca nu este nici un casier la biroul bancii s-ar putea sa intampini dificultati in afaceri .

197 Banca - Castig modest de lemn - propunere rau voitoare de biserica - casatorie de fier - indoiala nejustificata, din partea unei persoane indoielnice de piatra - castig insemnat, propunere insemnata pe care te asezi - afacere importanta, trebuie sa acumulezi invataminte serioase.

198 Bacsis - (primind) jignire, umilire, ai impresia ca faci ceva sub nivelul tau; (oferind) compromis, renuntari impotriva vointei pentru a rezolva o situatie neplacuta.

199 Bagaje - Opinii, atitudini, sarcini, responsabilitati noi; schimbari, mutari, calatorie asteptata si pregatita din timp; competenta intr-un anumit domeniu, talente deosebite; relatii utile; greutati intampinate, cunostinte necesare, acumulate in timp.

200 Bagaje - Simbolizeaza o personalitate dezvoltata, forta si capacitatea sa de a depasi toate obstacolele din drumul vietii. Daca visati xa pierdeti unul din bagaje, acest lucru poate simboliza pierderea energiei sau o boala, cu care trebuie sa va luptati in realitate (vezi, de asemenea geamantan, calatorie) .


Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-b.php?&s=190

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu