miercuri, 21 ianuarie 2015

Dictionar de vise *Litera B(5)



201 Bagaje - Calatorie grabnica, obligatorie abandonat - primim vizita al nostru - temeri de a nu ni se descoperi defectele cautam - sa demonstram adevarata valoare a caracterului gasit abandonat - trebuie sa fim sinceri greu - cheltuieli neasteptate, mari greutati datorita nedreptatilor mare - schimbari in viata mic - greutati si probleme multe - saracie pierdem - nesiguranta, frustrare puse gramada - ascunderea caracterului pierdem - lipsa de sinceritate.

202 Balega - Activitati penibile, injositoare, umilitoare, dar care pot aduce in cele din urma reusite si succes; compromisuri folositoare, concesii, sacrificii trecatoare, dar profitabile in viitor. (morman) stimulente, impulsionare, incurajare, sperante, planuri de viitor; (animal facand) asteptari mari, sperante, dorinta de a te implica intr-un proiect de anvergura; (in drum) necazuri, vorbe rele, suparari; surprize neplacute; (murdarindute) mici castiguri, mici realizari, solutii de moment, care pe altii iar putea face sa sufere sau care altora lear parea ridicole; (folosind cu un scop precis) planuri de viitor, sperante, perspective, munca, efort depus, pregatiri.

203 Balta - Griji trecatoare, piedica neimportanta, care poate fi evitata.

204 Balta - Facand baie in balta - fericire.

205 Banane - (fruct intreg) eveniment neasteptat, fara a sti ce urmeza sa se intample; perioada de munca grea, de efort sustinut, dar cu rezultate sub asteptari; dorinta de liniste, nevoie de pauza; (stricate) prietenii false. (coaja de banana) pericol, piedici, nesiguranta, teama de a continua; (fruct decojit) dusmanii inlaturati; satisfactie, reusita.

206 Batista - (pierzand) actiunile in care teai implicat fie sentimental, fie profesional, sunt in pericol de a se destrama; sentiment de vinovatie; (alba) posibilitate de casatorie; (fluturand de adio) riscuri de despartiri, legaturi rupte, tristete, lacrimi, suparari, calatorii indepartate; boala usoara.

207 Barbat - (tanar) lipsa de maturitate in actiunile tale; (matur) stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun; (cu chip feminin) vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat; (frumos) superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.

208 Biblie - Sfat util, cale de urmat, intelegerea situatiei, adevar clar, explicatii necesare, discutii clarificatoare, incredere.

209 Biblie - A visa o Biblie este semn ca vei avea sansa de a primi o pozitie care va cere responsabilitati din partea ta Daca visezi ca argumentezi impotriva perceptelor Bibliei vei fi influentat de o persoana care nu este de incredere.

210 Biblie - Moarte - avand - intelepciune - deschisa - vesti bune - jurand la tribunal pe - viitor fericit.

211 Biblioteca - (rafturi pline) folosirea cunostintelor si lectiilor acumulate in folos propriu; (rafturi goale) lipsa de experienta, nevoie de a mai studia; (intr-o biblioteca) necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat; cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora; (imprumutand carti de la biblioteca) necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale; (returnand cartile la biblioteca) acumulare de cunostinte, finalizarea unor perioade de studiu, posibilitatea de a oferi altora sfaturi.

212 Biblioteca - O biblioteca goala semnifica faptul ca esti in pericol de a-ti pierde slujba dar o biblioteca plina este semn ca vei avea rezultate bune privitoare la cariera si la pasiunile tale .

213 Biblioteca - Proces, vei cere sfaturi - goala - lipsa de curaj in problemele vietii - plina cu carti - impliniri - permis innoit la - esti un intelept la serviciu - publica sau particulara - ai un simt de mare responsabilitate.

214 Bijuterie / Bijuterii - Lucru pretios, rar, special pentru tine; valori importante; (pentru barbati) bunastare, confort, avere, mari ambitii materiale sau profesionale, achizitii, lupta pentru posesiuni; (pentru femei) placere, afectiune, tandrete, atentie; (false) aparente inselatoare, minciuna, iubire nesincera, parteneri de afaceri necinstiti; necesitatea de a va reevalua principiile.

215 Blond - Slabiciune, calm, liniste, tandrete, sensibilitate, afectiune.

216 Blond - Par - trebuie sa accepti o sarcina neplacuta - peruca - esti idealist si excentric.

217 Boala - Neplaceri, suparare; avertisment cu privire la starea de sanatate; grija, atentie sporita; pericol. intarzieri, piedici.

218 Boala - Boala indica in totdeauna un gol sufletesc. Daca visati ca sunteti bolnav de inima aveti probleme sentimentale.Daca visati ca va dor ochii, inseamna ca in realitate ar trebui sa priviti o anumita persoana cu alti ochi. Durerile de stomac sau cele de intestine indica faptul ca ar trebui digerati bine un lucru inainte de a-l clarifica (vezi, de asemenea medic).

219 Botez - Investire intr-o functie, asumare de responsabilitati, perioada de indragostire, acceptarea unei noi relatii, onoruri, laude, modificari in viata sentimentala.

220 Botez - Este simbolul apei vietii, al innoirii spirituale, al renasterii sufletesti. Daca visati un botez sau chiar dumneavoastra sunteti cel botezat, inseamna ca aveti in plan o noua orientare, o schimbare in viata care va avea efecte benefice. Botezul in apa limpede de izvor, sfintita, aduce cu sine limpezime in relatiile spirituale si ne face sa privim cu indulgenta greselile celorlalti (vezi, de asemenea, izvor, apa). .

221 Botez - Daca visezi ca te botezi inseamna ca nu ai destula incredere in tine in situatii care cer acest lucru.

222 Bratara - (purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii; (rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii; (gasind) noi indatoriri.

223 Bratara - Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .

224 Bratara - Noroc, bucurie, prosperitate - avand - casatorie - cineva iti pune la mana o - te vei indragosti si daca n - ai facut - o te vei casatori - cumparand - datorii, sclavie, necredinta pentru indragostiti - murdara - dusmanii sunt impotriva ta - purtand - dragoste ascunsa - pierzand altul - bucurie urmata de o durere ascunsa - rupta - dusmanii uneltesc impotriva ta - pierzand tu - vei ajunge sarac - zarind la altul - mare pierdere - zarind la tine - dependenta de o persoana straina.

225 Busuioc - Dragoste sincera si curata.

226 Buric - Dependenta, lipsa de curaj, teama de a actiona de unul singur; egocentrism, mandrie, trufie, superioritate, impotanta, laudarosenie.

227 Buric - Indica un comportamet egoist si poate faptul ca persoana se considera buricul pamantului. Subconstientul sugereaza, astfel, personalitatea nu are nici o legatura cu egoismul.Nu suntem de acord cu parerea unor psihanalisti care considera ca buricul simbolizeaza compelxul matern (vezi complezul matern), deoarece prin taierea cordonului ombilical se anuleaza legatura cu mama. Faptul ca tinerele femei care viseaza buricul, au o inclinatie spre lesbianism, este de asemenea neconvingator.

228 Buric - Daca visezi ca vezi buricul cuiva inseamna ca vei avea o surpriza excitanta Daca visezi ca iti vezi propriul buric inseamna ca vei fi onorat de amici Daca visezi ca ai dureri in buric inseamna ca trebuie sa vizitezi locul unde te-ai nascut .

229 Bursuc - Bosumflare, incapacitate de a comunica deschis cu cei din jur, sentiment de nesiguranta, suparare fara motiv.

230 Bursuc - A visa un bursuc este semn ca grijile tale vor disparea .

231 Bursuc - Noroc - fugind - calatorie lunga in locuri exotice - mergand - prosperitate.

232 Bustean - Impasibilitate, indiferenta, dezinteres.

233 Buchet - Daca in vis faceti, daruiti sau vedeti un buchet de flori multicolore, acestea simbolizeaza echilibrul sufletesc interior dar si dragostea profunda (vezi, de asemenea flori).

234 Buchet - Satisfactie deplina a dorintelor - de flori - vesti mincinoase, inselaciune, calatorie iminenta - de flori rosii - rechemarea dragostei - in mana - bucurie, multumire trecatoare - primesti un - cineva e indragostit de tine - proaspete - mesaj favorabil - trecute - neplaceri - ti se da flori in - teama ca te ofilesti - vas cu - casnicie.

235 Buchet - Daca visezi un frumos buchet de flori este o predictie despre celebrari placute cu prietenii sau un semn ca poti primi o mostenire Un buchet de flori uscate este semn al unei boli care se poate dovedi fatala .

236 Baros - Ucidere.

237 Bufnita - Paguba, pierdere in ceva.

238 Burete - Bucurie fara folos.

239 Barbierit - Vreu sa scapi de o indatorire, una ce nu iti face mare placere.
- De vezi barbier - semn rau.

240 Biscuiti - - Daca visezi ca mananci biscuiti in pat este semn ca vei avea certuri cu membrii familiei tale.
- Daca visezi ca cineva pregateste biscuiti vei castiga bani dar o sa ai parte si de multa distractie.

241 Barda - - Rascoala, cearta mare zarva.
- Barda de fier - te apuci de un proiect bine pus la punct.

242 Barman - - Daca visezi ca esti barman - pe viitor ai sa fi tentat lucruri care trebuie evitate.

243 Beci - - Beci curat - prosperitate inseamna.
- Dezordine in beci - pericolul te pandeste.
- Beci murdar - ar trebui sa iei ascest vis drept alarma.
- Beci ordonat - semn de bucurie.

244 Benzinarie - - Daca visezi ca esti intr-o benzinarie si faci plinul inseamna ca vei castiga multi bani.

- Daca mergi cum masina la o spalatorie auto grijile vor deveni din ce in ce mai putin suparatoare.

245 Bombe - Ti se va implini o peviziune.

246 Bordel - Daca ai visat bordel asta inseamna rusine, nenorocire.

247 Bucatar - - De te visezi bucatar - pierderea prestigiului.
- Bucatareasa - petrecere la tara.

248 Buletin -

Pentru unii, in special pentru adolescenţi, el evoca foaia de examen, carnetul de note si starea de nelinişte care ii este asociata. Pentru alţii, buletinul de vot, si deci posibilitatea de a alege si de a-si face cunoscuta opinia.
Ca sa nu mai pomenim de buletinul de sanatate care vă reaminteste cum trebuie sa va ingrijiti. Sau chiar buletinul meteo, care indica nu vremea, ci manifestarea dispoziţiei atat a dvs., cat si a celor din mediul apropiat.

249 Bataie -

Visele in care suntem implicati intr-o bataie / lupta indica tulburari interioare. Doua aspecte ale noastre se afla in conflict.
- Daca in vis bataia se da pana la moarte, inseamna refuzul nostru de a recunoaste unele conflicte sau tulburari interioare.
- Daca ai vazut pe altii in visbatandu-se, inseamna ca esti dispus(a) sa iti recunosti problemele si turburarile insa nu iti asumi responabilitati sau nu iei intiativa in incercarea de a-ti rezolva problemele din viata.
Alternativ, visul (bataie intre oameni) semnifica certuri in familie.
- Daca ai visat bataie intre armate sau bataie cu pumnii inseamna noroc si sanatate.
- Daca ai visat ca bati oameni pe care nu ii cunosti, inseamna ca rautatea celor din jurul va da peste tine.
- Daca in vis te bati cu oameni mai slabi decat tine, inseamna ca o sa ai parte de necaz sau ghinion.
- Daca ai visat bataie intre femei, inseamna fericire.
- Daca ai visat ca esti batut(a), inseamna ca trebuie sa faci schimbari fundamentale.
- Daca ai visat ca te bati cu un animal , semnifica o parte ascunsa a ta care tomai a iesit la lumina dar pe care vrei cu orice pret sa o impingi inapoi in subconstientul tau.

250 Bratara la glezna -

- Daca vezi sau daca porti o bratara la glezna inseamna ca visul se refera la modul in care viata ta se desfasoara(incotro se indreapta), la decizile luate pentru a ajunge unde unde esti acum, in acest stagiu.
Acest vis inseamna, de asemenea, pasiune si dorinta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu