duminică, 11 ianuarie 2015

Dictionar de vise * Litera C(10)



501 Cui batand - Calatorie apropiata dar fara folos.

502 Cuib - Daca in vis gasiti un cuib de pasari locuit, puteti spera intr-o viata de familie fericita sau va puteti intemeia propriul camin. Cuibul gol simbolizeaza singuratatea. In cazul in care cuibul este distrus, s-ar putea ca un om la care tineti sa va intoarca spatele. Daca dumneavoastra distrugeti cuibul, inseamna ca dati la spate toate conventiile si vreti sa va despartiti de anturajul frecventat pana in acel moment (vezi, de asemnea, pasare) .

503 Cuib - De vei visa ca descoperi un cuib de pasare, semn foarte bun este, vei avea noroc si castig cuib gol de vei gasi, paguba vei avea, aguba si suparari cuib cu pui de vei visa, niste bube iti vor iesi pe corp.

504 Cuier - - De vei visa un cuier frumos ondulat din lemn - tanjesti dupa ceva anume, dorinte neimplinite.

505 Culoarea mov -

Culoarea mov in vise indica faptul ca trebuie sa va goliti mintea de ganduri negative si ca de acum inainte ar trebui sa priviti lucrurile mult mai pozitiv.

506 Culori - Culorile explica trairile psihice, care oblindesc ceea ce este esential despre starea sufleteasca a celui care viseaza. Dupa parerea unor talmacitori de vise, oamenii care au vise in culori dispun de mai mult temperament decat cei care viseaza totul alb-negru. Cine lucreaza cu culorile, va ascunde ceva, ce nu ii place (vezi, de asemenea culorile descrise separat).

507 Cuminecatura - - Visul cuminecatura este un vis bun, acesta semnifica impacare si lucruri bune.
- Daca in vis iei sfanta cuminecatura inseamna ca vei lega o prietenie pe viata.

508 Cumnat -

Daca ai visat cumnat (se poate sa visezi un cumnat chiar daca nu ai unul ) - cumnatul in vis este semn ca un barbat in care ai incredere se va dovedi nesincer, mincinos sau tradator.

509 Cumpana - Nefericire sau chiar moarte.

510 Cumpara - Arme - situatie tulbure - articole de bacanie - stare de calm - bijuterii - suparari - blana - dusmanii te doboara - boi - viata comoda, linistita - branza - aspiratii si ambitii - caiet - esti rasplatit pentru curaj - carne - belsug - carte - speranta - cartof - vizita placuta, te faci bine inteles - castane - avantaj financiar - catifea - dezamagire in dragoste - ceas - esti suspicios - ceas desteptator - descoperi un secret - cercel - idei extravagante - cherestea - cineva iti raspunde la sentimente - chiloti - esti multumit de viata dusa - cos - discutii in familie - dalii - calatorie neasteptata - dar - dezamagire, depresiune - diamant - probleme financiare - doctorie - investitie profitabila - dulciuri - dificultati cu partenerul - flori - vei fi fericit intr - o situatie speciala - grau - alegere, nervoziatate - haine - faci progrese intr - o problema dificila - harlet - prieten sigur si cinstit - lama de ras - divergente de opinie cu partenerul - lalele - viata sentimentala fericita si plina de satisfactii - locuinta - bunecuvantare - loz - afacri nerentabile - maci - ai parte de o scurta iubire - masline - succes la serviciu - marfa - rispa - mancare - nenorocire - pat - casatorie - pere - sanatate pe termen lung - platind imediat - folos, bucurie - poseta - esti un o foarte ocupat - radio - esti criticat de cineva care nu te iubeste - sare - participi la un mare proiect - struguri - fericire - sort - bucurie - televizor - viitor nesigur - termometru - succese la serviciu - tigaie - mai multa atentie la serviciu - timbru - sa - ti faci prieteni si sa - ti cauti noi activitati - trandafir - esti om agreabil, faci noi relatii agreabile - trifoi - castig financiar usor - umbrela - dificultati financiare - varza - putere interioara.

511 Cumparand arme - Vremuri tulburi in care vei fi amestecat.

512 Cumparaturi -

Daca visezi ca esti la cumparaturi simbolizeaza dorintele si nevoile tale. De asemenea, daca visezi ca esti la cumparaturi de alimente, semnifica incercarea ta ascunsa de a cumpara atentia altora. Pentru un vis in care nu gasitit ce vreti sa cumparati, sugereaza ca incercati sa va cautati o noua imagine.

513 Cununa - Cununa de vei visa ca primesti, o biruinta se vesteste cununa de vei visa ca pierzi- vei fi parasit de niste oameni apropiati cununa de flori de vei purta pe cap, in vis, marire inseamna cununa de vita- vis prevestitor de rele cununa de dafin- vei fi promovat.

514 Cununa de aur sau flori - Casatorie apropiata.

515 Cununand - - Cununand sau a cununa.
- Daca in vis ai cununat pe cineva - semn rau , nefericire, nenorocire, moarte.
- Daca in vis tu esti cununat(a) atunci o viata frumoasa iti prevesteste acest vis, stare sufleteasca foarte buna pentru perioada ce urmeaza.

516 Cununie -

Daca visezi o cununie semnifica angajamentul pe care ti l-ai luat si care trebuie dus la bun sfarsit, obligatie si responsabilitate, frica de implicare sentimentala, decizii ce trebuie luate dar care sunt ireversibile

517 Cupa - - De vezi in vis o mai multe cupe la un loc, stralucitoare - dragoste, revelatie.
- Daca visezi ca bei dintr-o cupa - castorie.
- Daca ciocnesti cu cineva - placere si fericire.
- Daca atunci cand ciocnesti se sparge cupa - remuscari, frustrari.

518 Cuplu -

Sa vedeti un cuplu in vise simbolizeaza un mariaj, o relatie. Ganditi-va ce face cuplul in vis deoarece ar putea sa va arate anumite lucruri care lipsesc din viata dumneavoastra.
Daca visati un cuplu de indragostiti care isi exprima sentimentele unul celuilalt indica un viitor frumos pentru dumneavoastra.
Daca un cuplu se urca intr-un tren sau dumneavoastra faceti parte din acel cuplu, inseamna ca va puteti baza pe partenerul de viata si ca puteti sa construiti o relatie de lunga durata impreuna. Daca unul din cei doi pierde trenul, inseamna ca s-ar putea ca partenerul dumneavoastra sa nu fie persoana care sa va sprijine in viata.

519 Cupru - - Cuprul in vis reprezinta, in general, griji si temeri nefondate.
- Daca visezi cupru combinat cu argint (chiar si obiecte) - inseamna ca vei avea parte de deceptii.
- Cupru gravat cu desene - intalnesti pe cineva cu gusturi rafinate.
- Moneda de cupru - dubii inainte de folosire.
- Cupru nebatut - te asteapta o perioada proasta, mici crize.
- Daca visezi oala veche din cupru - semn ca cineva vrea sa te ajute.
- Sarma de cupru - te afli intr-o situatie cam nesigura

520 Cuptor - - Cuptorul in vise are semnificatie buna, in general acesta inseamna vesti bune, bogatie, bunastare.
- Cuptor aprins - belsug.
- Cuptor ars - cheltuieli fara sens, inutile.
- Cuptor ars prea tare - dorinte manifestate.
- Daca visezi ca tu sa altcineva cade intr-un cuptor - acesta este un semn ce prevesteste cearta, moarte, lucri ingrozitoare.
- Daca visezi ca incingi cuptorul pentru a face mancare - ti se va propune un post in cadrul comunitatii.
- Cuptor rece - vei fi nostalgic pentru o perioada.
- Daca visezi un cuptor cu pane - o sa ai parte de o vizita.
- De visezi cuptor cu placinte - te asteapta zile bune.
- Cuptor de crematoriu - progres in dragoste obtinut prin flatare.
- Cuptor stins - mizerie, saracie.
- Daca visezi un cuptor gol dar si fara foc - ai grija, probabil te vei certa cu cineva si asta poate duce la unele probleme ce te pot afecta pe viitor.

521 Curaj -

A avea curaj in vise inseamna initiativa, implicare totala intr-o relatie sentimentala, chiar daca exista constrangeri sociale, reusita profesionala si bucuria de a obtine, de a realiza ceea ce va doriti.

522 Curatenie -

Daca visezi ca faci curatenie semnificca faptul ca iti faci ordine in viata, incerci sa iti dai seama ce vrei , alegeri pe care le faci, decizii pe care va trebui sa le iei si care te deruteaza, gasirea unor solutii, a unor raspunsuri. De asemenea, nevoia de curatenie si de ordine corespunde unei dorinte de claritate interioara, de reorganizare si structura.

523 Curcan - Daca visezi ca omori si prepari un curcan inseamna ca vei avea noroc in problemele banesti Daca visezi ca vezi o gramada de curcani inseamna ca vei fi rugat sa tii anumite discursuri in public.

524 Curcan - Mizerie, erori grave - carne de - necredinta si inconsecventa - coapsa de - ai o purtare nerationala - mancand - ai imaginatie puternca - mort - probleme financiare - prajit - lipsa de bani - umflandu - se in pene - cu mari eforturi vei scapa de necazuri.

525 Curcan unflandu-se in pene - Vei scapa de necazuri dar cu mari eforturi.

526 Curcubeu - Vreme buna si pace sufleteasca; impacare cu un vechi prieten.

527 Curcubeu - Acest fenomen natural, in care se reunesc toate culorile spectrului, simbolizeaza contopirea contrastelor.

528 Curcubeu - Bucurie, noroc la intreprindere, esti sociabil si deschis - cu bolta - moarte - deasupra capului - noroc, semn bun - frumos - vreme buna, impacare cu prietenii - iesind din nori - sfarsitul plictiselilor - la orizont - sansa de bine - privind la un - vreme buna, pace sufleteasca, impacare cu un prieten vechi - spre rasarit - noroc, succes - vazut dimineata - semn bun - vazut seara - primejdie - zarind pe cer - schimbare in bine, sfarsitul unor dificultati, aparitia bunastarii.

529 Curea - - Cureaua in vis nu are o semnificatie buna , poate insemna necazuri, certuri pentru o avere.

- Daca in vis tu porti o curea noua - cineva iti va pune bete in jur si asta numai pentru a te impiedica sa obtii castiguri financiare.
- Daca porti o curea veche - ai un ton si un limbaj neadecvat cu persoanele din jurul tau, ai grija o sa ai ai multe de pierdut daca nu iti vei cere scuze.
- Se mai spune in traditia romaneasca ca daca visezi curea o sa te certi cu o persoana apropiata.

530 Curent -

- Daca ai visat ca vaslesti contra curentului - certuri cu sefii la servici, esti confuz si ideile tale nu mai au logica.

531 Cursa -

- Daca ai visat o cursa inseamna aproape intotdeauna un concurs profesional. Nu este vorba numai de profit si pierdere, mai presus de toate, este vorba despre prestigiu si posibilitatea cresterii valorii proprii.
- Daca visezi ca asisti la o cursa - daca esti preocupat de avansarea ta atunci norocul iti va surade
- Este un semn bun daca te visezi alergand intr-o cursa.
- Daca un bolnav (boala grava) viseaza ca alearga intr-o cursa si ajunge la capatul acesteia - semn rau, cursul vietii sale se apropie de sfarsit.
- Daca participi intr-o cursa cu obstacole - viata ta este plina de obstacole, te pandesc probleme si in cele mai marunte lucruri pe care le faci.

532 Curte -

Curtea din vis reprezinta de regula dorintele care ti se vor realiza, daca insa este plina cu animale inseamna ca vei trece cu bine peste primejdii. In cazul in care visezi ca ai o curte plina de copii inseamna ca reusesti sa iesi la liman cu toate problemele, cand visezi o curte murdara inseamna ca esti un om lenes, iar pasarile de curte reprezinta multa bogatie.

533 Cusca -

Cusca in vis inseamna ca va simtiti obligat saactionati cum vor alti, nu aveti putere de a razbi. Va simtiti restrictionat, limitat, si tinut sub papuc intr-o relatie.

Daca in vis cineva va baga in cusca, inseamna ca veti avea parte de neintelegeri.

Daca visati o pantera in cusca sugereaza ca veti fi victorios in fata dusmanului.

Tigrul in cusca reprezinta faptul ca veti fi avansat.

534 Cutie - Casatorie apropiata - cu ace - lucru mult - cu oglinjoara - prin discutii obtinem o nemultumire - colorata - surpriza - de bani - bogatie - de carti de joc - speculatie si bani riscati - de parfum - dragoste - de argint - bunastare - de argint masiv - prietenie noua pe drum - de lemn - calatorie, afaceri nesigure - goala - viata lipsita de sens - goala de bani - rezolvi cu bine o sarcina grea - plina - abundenta, bunastare, armonie, fericire.

535 Cutie - Cutie cu ace de vei visa, semn ca te vei innoi.

536 Cutie postala -

Cutia postala in vise sugereaza ca veti fi rugat sa participati la unele actiuni ilegale.

Daca visati ca incercati sa puneti o scrisoare in cutia postala si nu reusitiinseamna ca nu veti reusi sa realizati tot ceea ce v-ati propus.

537 Cutit - Este un obiect folosit pentru taiere si impartire, adica este simbolul analizarii si al diferentierii. A taia pe cineva inseamna a nu mai tine seama de el. A imparti responsabilitatile inseamna ca nu mai este necesar sa faceti totul singur. Puteti aborda ceva pentru a invata din acea situatie. Comunicam ceva altei persoane pentru ca acesta sa-si forneze anumite convingeri despre noi. Freud considera cutitul, ca defapt, toate celelalte obiecte cu care se poate taia sau intepa, un simbol sexual falic. Daca, cineva viseasa un cutit, vrea sa se lase prada instinctelor. Daca visati ca il ascutit, veti fi ispitit sa va inselati partenerul (vezi, de asemenea sabie) .

538 Cutit - Cutit de vei visa ca primesti, vis rau, vei trai situatii neplacute de vei visa ca tai ceva cu cutitul semn e ca te vei rani cutit de vei vedea in vis, semn rau, onoarea ta va avea de suferit cutit de vei visa ca tii in mana, vei avea o cofruntare, o lupta cu cineva.

539 Cutit - Cearta, minciuna, prigonire, raceala, rautate, infidelitate, paguba in afaceri- acoperit de sange- posibil pericol- ascutind- cearta, lupta, fereste-te de dusmani- avand- junghi raceala- care te ameninta- vei scapa dintr-o primejdie mare- cioplind cu- esti nestatornic- cu care tai- vei fi lovit- cumparand- vei castiga usor averea- de bucatarie- animozitate intre amanti, discutii conjugale- gasind- cantareste-ti vorbele- invartit de un bandit- pericol imediat- patat- sa fii atent, posibile atacuri- pumnal- agresiune- primind- clevetiri, minciuni- primind in dar- vei fi poftit la masa- ruginit- pierdere- taind cu- folos- tinand in mana- lupta grea vazand- vei primi o instintare- vazand ca ai- ura, violenta, junghiuri- zburand spre tine- boala, moarte.

540 Cutit care te ameninta - Vei fi in mare primejdie dar vei scapa.

541 Cutremur - Veste rea de la o persoana din strainatate.

542 Cutremur - Este teama pe care subconstientul o induce in propria constiinta. Sunteti avertizat de schimbari bruste, care va vor da peste cap ritmul vietii. Dupa ce ati visat cutremur, ar trebui sa va bazati pe curajul dumneavoastra si, intr-o anumita masura sa faceti mici schimbari, poate chiar sa o luati de la capat. Uneori, cutremurul indica o schimbare a caracterului, pe care, de fapt, nici nu o intelegeti si care ar trebui sa fie interpretata corect.

543 Cutremur - Daca visezi ceva adespre cutremure este semn ca ti-ai putea pierde afacerile sau slujba dar si ca vei depasi aceste dificultati .

Sursa:http://www.visele.ro/vise-cu-litera-c.php?s=540

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu