vineri, 2 ianuarie 2015

Dictionar de vise * Litera( C7)



301 Cioban cu turma - Prieteni buni se gandesc la tine.

302 Cioburi -

Cioburile in vis simbolizeaza consecintele unui scandal sau ale unui conflict. Cu cat sunt mai ascutite, cu atat vor fi consecintele mai rele.
Cioburile de vesela prevestesc certuri cu persoane apropiate sau prieteni. In realitate trebuie sa aplanati conflictele , sa nu lasati situatia sa se inrautateasca.
Daca ai calcat pe un ciob semnifica ca poate resimtiti o suparare mai veche.

303 Ciocan - Daca o femeie viseaza ca foloseste un ciocan va gasi viata mai usoara Daca un barbat viseaza ca foloseste un ciocan inseamna ca trebuie sa fie atent la accidente.

304 Ciocan - Imprudenta, prevestire rea, ucidere - batand cu - spor in afaceri, casnicie fericita - clopot batut cu - probleme si griji - care cade - lovitura neasteptata - de fier - persoana rea, soacra cicalitoare - de lemn - esti sensibil si instabil, trebuie sa te calmezi, atentie la imprudente - de metal - faci greseli la serviciu - lucrand cu - te vei ridica prin tine insuti - purtand - afaceri cu profit dupa truda - tarand - faci ceva cu greutate.

305 Ciocan batand - Casnicie linistita si spor in afaceri.

306 Ciocanitoare - Pierdere de bani.

307 Ciocarlie - ciocarlia care canta fericita si zboara prevesteste o avansare rapida sau dispozitie momentana foarte buna (vezi, de asemenea pasare).

308 Ciocarlie - Noroc, bunastare, avere, inaltare - auzind - noroc in dragoste - cantand - avansare la serviciu, noutate placuta - cantand in copac inflorit - inaltare, induiosare - mancand - te vei instala repede in slujba - venind spre tine - propuneri afectuoase in curand - vazuta cantand de o necasatorita - sot bogat, iubitor, copii talentati la muzica - zburand - bucurie.

309 Ciocarlie cantand - Avansare rapida in serviciu.

310 Ciocolata -
Potrivit traditiei noastre visul ne prevesteste sanatate, casnicie fericita, bunastare.
- Daca ai visat ciocolata cu alune - nemultumire si plictiseala.- Daca visezi ca bei sau mananci ciocolata, inseamna sanatate, satisfactie.
- Ciocolata umpluta - placeri satisfacute.
- Daca ai visat tarta cu ciocolata - oboseala si boala.
- Daca visezi ca cumperi ciocolata - cheltuieli inutile.
- Daca visezi ca mananci inghetata de ciocolata - inseamna ca ai o fire sensibila.

311 Ciorapi -

Ciorapii imbraca piciorul (vezi picior). Pentru unii psihanalisti ciorapii simbolizeaza un eveniment sexual, o dorinta pe care nevroticii si-o reprima in realitate. Dupa parerea nostra, ciorapii ca si pantofii (vezi pantof), simbolizeaza avansarea pe drumul vietii. Deci, daca visati ca purtati ciorapi noi , puteti privi increzator in viitor. Daca ciorapii au o gaura ar trebui sa fie tesuti imediat (vezi a tese). Acesta gaura echivaleaza cu o slabiciune de caracter sau o decizie gresita, pe care ati putea sa o luati, deci este un avertisment al subconstientului, de a va da seama la timp de o actiune gresita. Daca cineva danseaza in ciorapi, inseamna ca vrea sa va duca de nas sau sa va faca un rau.

312 Ciorapi -

Daca visezi ca repari gaurile din ciorapi inseamna ca vei munci mult si vei avea succes dar nu si bani Daca visezi ca iti pui ciorapi inseamna ca vei intra intr-o aventura care se va dovedi profitabila Daca visezi ca atarni ciorapi de Craciun inseamna ca vei avea multi prieteni dar bani putini .

Vezi si visul sosete

313 Ciorapi cumparand - Vei primi o rasplata neasteptata.

314 Ciorapi incaltand - Liniste si zile senine.

315 Ciorba - In traditia romaneasca visul ciorba este asociat cu viata familiala care semnifica o familie unita si viata imbelsugata.
- Daca ai visat ciorba groasa - serviciul te oboseste din ce in ce mai mult, ai unele dezamagiri.
- Daca ai visat ca gusti dintr-o ciorba - inseamna ca primesti bani.
- Daca visezi ca mananci - asteapta-ti norocul.
- Daca in vis nu iti place ciorba - simbolizeaza constiinta ta de a curata, de a analiza trecutul in cele mai mici amanunte.
- Daca vezi pe altcineva ca mananca ciorba - atunci acea persoana are sense bune de a se casatori.
- O femeie tanara care gateste ciorba - acesteia ii este predestinat sa se casatoreasca cu un om bogat.
- De ai varsat ciorba in vis - o sa ai parte de o casatorie bogata.

316 Circ - Daca visati ca admirati talentele artistilor care evolueaza in arena, inseamna ca in realitate, doriti sa luati pe cineva ca model, pentru a va conduce in viata urmandu-i exemplul. In cazul in care pasiti in arena, acest lucru indica faptul ca doriti sa va demonstrati telentele (vezi, de asemenea, clovn, cerc, vrajitor si animalele care apar in vis) .

317 Circ - Daca visezi ca esti spectator la circ vei primi vesti placute si nu vei avea griji financiare Daca visezi ca esti interpret intr-un program de circ vei avea un accident rutier daca nu esti atent .

318 Circumcizie - - Daca ai visat ca tu sau altcineva a suferit o operatie de circumcizie atunci esti predestinat norcocului si ai parte de succese financiare si sanatate .

319 Cirese - Dragoste, fericire - albe mancand - intristare - acre - nestatornicie - culegand - fericire, noroc - mancand - zile senine - mancand din cele dulci - bucurie, fericire - mancand din cele rosii - implinirea dorintei - tarta cu - mici castiguri banesti - vedem in pom - noroc, izbanda, bucurie si succese in afaceri.

320 Cirese mancand - Situatia materiala se va imbunatati dar vei avea necazuri cu sanatatea.

321 Cismea - Curgand - cresterea averii.

322 Cisterna - - Daca visezi ca te aprovizionezi, sau ca scoti apa dintr-o cisterna - vei primi vesti favorabile de la un prieten indepartat.
- Daca vezi in vis o cisterna iar aceasta are miros urat sau este uscata, atunci vestile pe care le primesti sunt unele nepalcute, chiar iritante.
- Cisterna murdara sau mai multe cisterne la un loc - te pandesc pericole grave.

323 Ciuma -
In traditia romaneasca visul ciuma semnifica teama a sufletului sau razboi si foamete.- Daca in vis meleagurile pe care locuiesti sunt infestate cu ciuma - este semn ca ar trebui sa iti faci un consult medical.
- Ai fost lovit de ciuma si incerci sa scapi de ea - iti poti pastra serviciul, afacerea dar cu mari sacrificii. Profita de ineligenta si agilitatea ta pentru a recupera din pierderi.

324 Ciung - Te asteapta eforturi mari.

325 Ciung - Osteneala, intristare, plictiseala - intalnind - vei pierde averea parinteasca - tu fiind - pierderi materiale - mergand - te asteapta eforturi mari - vazand cersind - pierderi in afaceri.

326 Ciung - Un om fara o mana sau fara un picior de vei visa, pierdere importanta inseamna.

327 Ciung de te visezi - Vei pierde in afaceri.

328 Ciuperca - Daca visati ca strangeti ciuperci, in calitate de cunoscator al lor, inseaman ca va veti cunoaste propriile slabiciuni, dar si pe cele ale oamenilor din jur si obtineti avantaje din acest lucru. Daca insa visati ca mancati ciuperci trebuie sa va multumiti cu succese mai mici. Deoarece savurarea anumitor ciuperci suscita stari ametitoare si forma lor aminteste de organul sexual masculin, ele sunt interpretate de unii psihanalisti si din punct de vedere sexual

329 Ciuperca - Prosperitate, viata lunga - albe - prosperitate lunga - afunand - silinta ta ve fi rasplatita - comestibila - lipsa de entuziasm - culegand - viata lunga - cu branza - refacerea vietii prin indreptarea unor lucruri - gasind - boala - mancand - stare buna - negre - moarte napraznica - rosie - proces castigat - strangand - noroc legat de bani - stricate - proces - uscate - obstacole neasteptate - vazand pe jos - protectie.

330 Ciuperci - Ciuperci de vei visa, de te vei visa mancand ciuperci, semn de sanatate este.

331 Ciuperci culegand - Te vei imbolnavi.

332 Ciupit de cineva - Ai grija de sanatatea ta, pericol de boala .

333 Ciupit de varsat - Noroc in dragoste.

334 Cizmar pantofar - Semnificatia visului cizmar / pantofar este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri avand efecte pozitive asupra celui care viseaza.
In traditia romaneasca se spune ca daca visezi cizmar inseamna ca inchei afaceri profitabile, esti ager in ceea ce priveste comertul, comunicarea, vanzarea.
De asemenea in functie de varsta celui ce viseaza pantofar / cizmar, daca acesta este trecut de varsta tineretii, pantofarul, uneori, doreste sa sublinieze in vis, de asemenea, o slabiciune care trebuie absolut reparata.
- Daca in vis vezi cizmarul / pantofarul ciocanind - veste de moarte , a unui apropiat sau a unei rude.
- Daca in vis lucrezi alaturi de un cizmar / pantofar sau daca esti invitat de catre cizmar sa i te alaturi - ajutorul unui prieten te va ajuta sa iti croiesti drumul catre succes.
- Daca o femeie viseaza ca sotul ei sau amantul ei este cizmar / pantofar - buna capacitate de concentrare, dorinte indeplinite.

335 Cizme - Invidie si nestatornicie din partea prietenilor.

336 Cizme - In general pentru cizme sunt valabile explicatiile de la pantof(vezi pantof). Cizmele mari simbolizeaza o persoana brutala, care foloseste forta pentru a se impune fara menajamente.

337 Cizme - Bogatie adunata, spor la treburi - avand - invidie, noroc in afaceri - comandand - casatorie apropiata - curatind - neliniste, invidie si nestatornicie din partea prietenilor - noi - izbanda - vechi - paguba, cearta, pricina.

338 Cladire -
Este cunoscut faptul ca in popor se spune ca daca ai visat o cladire mare si foarte aratoasa inseamna ca o sa ai o viata lunga si imbelsugata, tot acest vis poate fi asociat si cu stabilirea pe alte meleaguri, in alta tara.- Daca ai visat o cladire veche, in paragina - dispret inseamna.
- Daca ai visat mai multe cladiri luxoase la un loc - o sa ai parte de calatorii placute.
- Daca ai visat o cladire religioasa - cauti un refugiu, ai nevoie de protectia cuiva.

339 Claie - Visul claie este un vis bun, aducator de noroc, bani, bogatie.
- Daca ai visat o claie de fan - o sa ai noroc de bani.
- Daca ai vaisat claie de grau - iti va fi foarte usor sa te inbogatesti.

340 Clarinet - Daca visezi ca tu canti la acest instrument vei obtine doar succese partiale in intreprinderile tale .

341 Clarinet - Barfa - auzind cantand - vei fi barfit de cine nu te astepi.

342 Clarinet auzi cantand - Vei fi barfit de cine nu te astepti.

343 Clasa -

Daca visati ca sunteti intr-o clasa cu elevi sugereaza faptul ca sunteti in cautare de relatii sociale, de colaborare. Totodata este vorba de necesitatea de a acumula noi cunostinte, inseamna ca aveti de invatat o lectie de viata importanta.
Visul in care cautati o sala de clasa semnifica faptul ca aveti dorinta de a va imbogati cunostintele.
Daca visati ca sala de clasa este in are liber indica nevoia de a invata sa fiti mai liberi si mai deschisi. Trebuie sa invatati sa va adaptati in orice situatie.

344 Clatite -

Daca ati visat la clatite inseamna ca situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati. Poate insemna o mostenire sau chiar o marire de salariu.
Visul in care gatiti sau mancati clatite sugereaza armonia si linistea in casa. Totodata aduce placere si satisfactie in situatia curenta. Aveti placerea si confortul lucrurilor simple din viata dumneavoastra.
Visul mai poate inseamna si nevoia de a fi inconjurat de oameni, de socializare, de a duce lucrurile la bun sfarsit, de organizare.

345 Clei - In traditia romaneasca visul clei reprezinta dragoste si devotament.
- Daca ai visat ca lucrezi cu el - relaxare , scapi de rutina zilnica sau multe dintre planurile tale legate de munca vor fi temporare.
- Daca iti ramane lipit de maini sau de haine - te vei indragosti de cineva, iti va cadea cu tronc.
- Daca in vis ai varsat clei pe tine - inseamna ca vei pierde ceva, posibil furt.

346 Clepsidra - La nivel spiritual clepsidra in vis este simbolul mortii, de asemenea inseamna si moarte in familie.
- Daca in vis vezi nisipul ce se scurge dintr-o clepsidra, vei suferi o mare dezamagire, daca risipesti oportunitatile ce ti se ivesc.
- Daca in vis clepsidra este una veche si prafuita - gandeste de doua ori inainte de a face ceva, actioneaza cu calm si fara graba.

347 Cleptoman -
- Visul cleptomanie - descoperi o infidelitate existenta de foarte mult timp.- Daca visezi ca esti cleptoman si iei lucruri care nu iti apartin sau de care nu ai nevoie inseamna ca o persoana in care ai foarte multa incredere incearca sa-ti strice reputatia.

348 Cleste - Clestele in vis reprezinta nedereptate, tradare.
- Daca tu ai un cleste - vei fi consolat(a) dupa un necaz.
- Daca in vis te flosesti de un cleste pentru a repara un lucru - se vor imbunatatii conditiile pentru afacerea ta, aici poate fi vorba si despre locul de munca.
- Daca vezi un cleste - vei primi ajutor exact atunci cand ai mai mare nevoie.

349 Clinica - - Daca in vis mergi la o clinica sau te afli acolo pentru un tratament - este semn de sanatate.
A se vedea si spital.

350 Clopot - Vechii egipteni credeau ca cine aude clopotele in vis va primi o veste imbucuratoare. Adesea, clopotele prevestesc un eveniment apropiat in familie, uneori ele sunt vocea inimii. Clopotele care doar se leagana si nu bat simbolizeaza faptul ca, in realitate, persoana nu stie din ce parte bate vantul si nu se descurca intr-o anumita problema, drept pentru care ar fi bine sa isi indrepte atentia spre altceva (vezi, de asemenea a suna). .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu