vineri, 6 februarie 2015

Dictionar de vise *Litera (A5)



201 Adunare -

- Daca ai visat ca participi la o adunare cu colegii de clasa, insemana ca intalnirea programata va fi una placuta.
- Adunare de barbati, semnifica mica petrecere.
- Daca ai visat adunare de femei si barbati, vei participa la petrecere.
- Daca ai visat ca participi la o adunare de copii, inseamna ca viitorul ti-a pregatit vesti foarte interesante.
- Daca ai visat o adunare de judecatori, semnifica probleme in casatorie, probleme in viata de cuplu. Posibil casatorie destramata.

202 Adversar -


In traditia romaneasca visele cu un adversar sau mai multi adversari sunt prevestitoare de succes in afaceri.
Visele in care ne apre un adversar reprezinta un aspect interior cu care suntem in conflict. Alternativ visul in care te confrunti cu un adversar inseamna ca te aperi de orice atac ce pointeaza spre intersele tale.
- Daca in vis ai invins un adversar, inseamna pagube materiale.
- Daca esti invins de catre un adversar in vis, capeti incredere in tine si vei tiumfa pe plan profesional.

203 Acru -

- Daca ai visat ca gusti ceva acru, reprezinta resentimente emotionale. Acest vis poate fi analog cu o relatie de care ti s-a "acrit".
- Daca ai visat ca mananci varza acara, inseamna stare de sanate buna.
- Daca in vis ai mancat struguri acrii, semnifica amaraciune in viata.
- Daca in vis simti sau vezi ca un aliment s-a acrit, inseamna ca ti-ai pierdut increderea intr-un prieten sau esti dezamagit de un prieten.

204 Aer -

Aerul in vis simbolizeaza creativitatea si inteligenta. In cazul in care aerul este poluat sau este ceata, atunci inseamna ca gandul sau mintea ta este umbrita.
- Daca in vis simti aer rece inseamna discordanta in relatiile interne si esecuri in afaceri.
- Visul in care respiri aer cald semnifica raul din jurul tau.
- Aer curat, fericire.
- Daca ai visat ca respiri un aer sufocant semnifica treburi incerte, nereusita, boala.

205 Adapost -

Visul in care esti la un adapost reprezinta dificultatile si sentimentul de neajutorare cu care te confrunti. Esti in cautarea sentimentului de stabilitate si securitate
Alternativ, visul se refera la frica de lucrurile diferite, frica de schimbare.
- Daca in vis cauti un adapost importiva ploii inseamna ca ai o durere sau o suferinta ascunsa.
- Visul in care cauti adapost impotriva grindinii face referire la sotia sau iubita ta care va fi ispitita de catre un amant.
- Daca ai visat ca esti intr-un adapost impotriva bombelor inseamna ca esti extrem de protector cu unele emotii sau cu un aspect din viata ta de zi cu zi. Incearca sa iti pastrezi calmul, incearca sa iti controlezi sentimentele ne exprimate care sunt pe cale sa rabufneasca.

206 Admirator secret -

- Daca ai visat ca ai un admirator secret inseamna ca exista anumite aspecte necunoscute ale caracterului tau ce trebuie incluse in personalitate.
Alternativ, visul poate atrage atentia ta spre cineva care este interesat de tine. Sau este posibil ca visul sa iti spuna ca trebuie sa fi mai contient(a) de lucrurile si oamenii ce te inconjoara.

207 Anus -

Anusul in vise reprezinta emotii negative reprimate sau la care te abti, sentimente de vinovatie si rusine de sine. Alternativ, anusul este asociat fie cu generozitate sau zgarcenie.

Vezi si visul Excremente

Copilul mic traieste prima experienta de control asupra propriului corp atunci cand reuseste sa isi stapaneasca functiile. In vise, mintea noastra se intoarce la acea experienta timpurie ca la un simbol al unei realizari personale si al increderii in fortele proprii. In sens negativ, aceasta parte a corpului uman poate fi asociata cu reprimarea sentimentelor si cu reactia de aparare. Prin urmare, un asemenea vis indica o latura caracterizata de la un comportament infantil sau de egocentrism.

208 Autobuz -

Daca visam ca ne aflam intr-un autobuz denota ca incepem sa acceptam si sa ne obisnuim cu modul in care trebuie sa abordam relatiile de grup si noile directii spre care ne indreptam in compania celorlalti ~calatori~. Un asemenea vis poate reflecta nevoia noastra de autonomie si , in acelasi timp, dorinta de a face parte dintr-un grup unit de o cauza comuna. Din perspectiva spirituala, visul simbolizeaza binele suprem.

209 Albastru -

Culoarea albastru in vis , exprima adevar, intelepciune, eternitate, devotament si loialitate. De asemenea, este culoarea cerului senin , considerata cea mai importanta dintre culorile cu proprietati vindecatoare. Prezenta acestei culori in vis poate simboliza un ghid spiritual si optimismul dumneavoastra pentru viitor.

210 Amenda -

Amenda simbolizeaza o pedeapsa aplicata in urma unei greseli si un astfel de vis denota un puternic sentiment de culpabilitate. De asemenea, atunci cand visezi o amenda inseamna ca dai gres in ceva anume sau o greseala la locul de munca, faci o eroare care te va costa, vei fi certat si sanctionat.

211 Ardei -

Ardeiul in vis semnifica in traditie:
- a vedea - indica cearta, neintelegeri, neplaceri
- iute - indica barfe
- a vedea cum creste - indica un partener de viata independent
- un munte de ardei rosu - indica faptul ca cineva isi va apara drepturile cu agresivitate
- un ardei verde - este semn de vitalitate

212 Apartament -

Daca visati ca va mutati in alt apartament semnifica infidelitate in dragoste. Alternativ, daca in vis locuiesti intr-un apartament scump si spatios, vei fi binecuvantat cu multi bani. De asemenea, daca locuiesti intr-unul mic si ieftin, ai putea avea in curand o cearta in familie.

213 Acte -

Actele in vis semnifica dorinta de rezolvare a unei situatii, de iesire dintr-o problema. Daca visezi acte de divort sugereaza ganduri de separare de partener. De asemenea, daca visati acte de casatorie semnifica dorinta de a oficializa o relatie, intalnirea unei persoane noi. Daca visati acte rupte simbolizeaza amaraciune, amanarea unui termen de judecata.

214 Aglomeratie -

Aglomeratia in vis semnifica piedici, senzatia de blocare intr-un anumit punct al actiunilor proprii. De asemenea, semnifica neputinta de a inainta , momente dificile, de rascruce , senzatia de sufocare , suprasolicitare si oboseala.

215 Ascuns -

Daca visezi ca te ascunzi de ceva semnifica teama, incercarea de a te eschiva din fata responsabilitatilor, de a scapa de o situatie dificila. De asemenea, daca visezi ca nu te ascunzi de ceva sugereaza curaj, indrazneala, asumarea responsabilitatilor, infruntarea primejdilor.

216 Apa murdara -

Daca visati apa murdara, reprezinta situatiile negative sau de incertitudine cu care trebuie sa fiti foarte atent tot timpul si sa le ingrijiti. De asemenea, poate reflecta o metoda de initiere , care a fost compromisa sau disttrusa.

217 Adidasi -

Daca vedeti sau purtati adidasi in vise este semn ca depasiti cu usurinta micile obstacole din viata.
Acest vis denota, de asemenea, confort si satisfacti fata de cine sau ceea ce esti. Alternativ, visul indica faptul ca duci o viata activa si mereu in miscare.

218 A fura -

- Daca ai visat ca tu furi este semn ca te simti deposedat(a), lipsit de ceva sau de cineva. Locatia (acasa, al birou, la scola, etc.) de unde ai furat in vis este foarte importanta deoarece indica nevoile tale. Alternativ, furtul indica obiecte, fapte sau lucruri neimplinite / nerealizate. Este posibil sa-ti fi stabilit obiective prea mari.
- Daca ai visat ca cineva fura de la tine inseamna ca te confrunti cu o criza de identitate sau suferi din cauza unei pierderi in/din viata. Alternativ, visul inseamna ca cineva ti-a furat succesul sau ca si-a asumat/ a primit laudele pentru faptele tale. Poate ca te simti ca ai fost tratat incorect.

219 Afacere -

Daca visezi despre o afacere , semnifica aspectele si problemele pe care le aveti in realitate. Acorda atentie la modul in care se intampla afacerea si comportamentul din timpul afacerii. Alternativ, visul afacere , poate fi legat de aspectele propriei personalitati de care aveti nevoie pentru a face fata.

220 Alb -
Albul in vis semnifica puritatea, perfectiunea, pacea , inocenta, demnitatea, curatenia si noi inceputuri. Este posibil sa aveti o trezire sau o perspectiva proaspata asupra vieti. In culturile orientale , albul este asociat cu moartea si doliul.

221 Ardere -

Arderea in vis semnifica simbolul purificarii si renasterii. In vis daca vedeti un foc mare, distrugator este semn de necazuri. De asemenea, daca focul arde linistit, mocnit este un semn bun deoarece aduce noroc, veselie, cununie.

222 Abandon -

Daca visezi ca abandonezi un apropiat, semnifica faptul ca ai putea intampina un necaz, dar, daca tu esti cel abandonat de catre o ruda sau un prieten, ar putea exista o boala in familie.

223 Abatere -

Daca visati o abatere, sugereaza faptul ca te ameninta un pericol. De asemenea , daca visezi ca te abati din drum semnifica ca o sa aveti o calatorie cu noroc. Alternativ, daca visati ca aveti o abatere fortata si precipitata este semn ca o sa aveti o pierdere de bunuri si sanatatea ta este in pericol.

224 Aeroport -

Un aeroport in vise simbolizeaza nastere (sosiri) si deces (plecari). In cazul in care aeroportul este ocupat, atunci visul semnifica dorinta de libertate, idealuri inalte, ambitie si sperante. Acesta este un indiciu ca va apropiati de un nou inceput in viata. Este posibil sa aveti o noua relatie, o cariera noua sau o aventura noua.
Visele in care un aeroport este pustiu indica faptul ca planurile sau obiectivele tale vor fi modificate sau intarziate. Puneti unele aspecte din viata dumneavoastra in asteptare.

225 Autocar -

Visul in care asteptati un autocar indica o decadere / un declin temporar in atingerea obiectivelor personale.
- Daca ati pierdut autocarul in vis, este semn ca un aspect al vietii dumneavoastra a scapat de sub control. Trebuie sa luati lucrurile mai incet si sa va pregatiti un nou plan.
- Daca v-ai urcat in autocarul gresit, atunci visul indica temeri de a face alegeri gresite sau de a merge pe cai gresite.
- Visul in care calatoriti cu un autocar indica faptul ca aveti de gand sa va lasati purtat de multime. Va lipseste originalitatea si controlul asupra senului vietii.
- Daca in vis ati fost implicat intr-un accident de autocar, inseamna ca este timpul sa treceti de la un cadru de grup pe cont propriu. Trebuie sa fiti mai independent.

226 Apocalipsa / sfarsitul lumii -

Apocalipsa in vise semnifica o schimbare emotionala si dramatica ce a avut loc in interiorul tau. Visul poate insemna, de asemenea, sfarsitul unui stil de viata si inceperea altuia.
Sfarsitul lumii in vise reprezinta ingrijorare fata de ceva din viata personala sau profesionala. Exista o multime de anxietate si stres ce va trebui abordat.

227 A conduce -

Daca va visati conducand, inseamna calatoria vietii si calea pe care o urmati.Visul in care conduceti si nu vedeti drumul in fata semnifica faptul ca nu stiti incotro va indreptati in viata si nici ce aveti de gand sa faceti cu viata dumneavoastra. La fel si pentru visele in care conduceti noaptea fara faruri. Nu stiti incotro sa apucati in viata. Sunteti lipsiti de directie si scopuri.
Daca va visati conducand pe un drum cu serpentine, inseamna ca aveti dificultati in a va atinge obiectivele. Visul in care conduceti pe zapadasugereaza faptul ca ar trebui sa fiti foarte precauti in modul in care va abordati obiectivele.
Visul in care alta persoana conduce, inseamna ca depindeti de acea persoana. Nu aveti control asupra vietii dumneavoastra si lasati pe altcineva sa va conduca. Daca va vistati conducand din scaunul pasagerului, inseamna ca incercati sa preluati controlul asupra vietii dumneavoastra.
Daca va visati conducand un autobuz sau un taxi, semnifica ideea ca sarcinile pe care le aveti aduc oportunitati mici de a avansa in viata/cariera.
Visul in care conduceti in marsalier, sugereaza faptul ca veti intampina obstacole pe drumul spre indeplinirea obiectivelor.

228 Apa mare -

Apa mare poate avea mai multe sensuri, depinde care este cea pe care o visati.
Daca ati visat apa adanca, sugereaza ca se anunta pericole nebanuite.
Visul la o apa intinsa se imparte in doua categorii:
- oceanul - indica o stare spirituala de liniste, de renoire. Sunteti foarte pozitivi in gandire si va simtiti liberi, nu va limiteaza nimic. Daca navigati pe ocean inseamna ca aveti o stare de independenta, de libertate. Daca oceanul este dur, trebuie sa va infruntati suisurile si coborasurile din viata.
- lacul - semnifica o stare emotionala de restrictie, nu va puteti exprima sentimentele liberi. Totodata lacul aduce o pace interioara, securiate.
Pentru mai multe detalii despre vis vizitati interpretarea visului Apa.

229 A coase -

Daca visati ca dumneavoastra coaseti, atunci inseamna ca trebuie sa aveti rabdare pentru a va atinge scopul. Poate fi vorba de repararea unei greseli comise sau recastigarea increderii cuiva si redobandirea pozitiei sociale.
Visul mai poate insemna fertilitate sau maturitate emotionala.

230 Arest -

Daca ati visat ca sunteti in arest, semnifica ca aveti unele probleme de control si restrictii. Nu vi-ati lasat anumite aspecte din viata dumneavoastra sa se dezvolte pe deplin.
Visul in care sunteti arestat, inseamna ca va faceti griji pentru modul in care va privesc ceilalti.
Visul in care arestati pe cineva, sugereaza faptul ca nu sunteti multumiti cu anumite aspecte ale personalitatii dumneavoastra.
Daca visati ca altcineva este arestat, inseamna ca aveti o teama de a nu fi refuzat intr-o anumita situatie, iar aceasta necesita o schimbare.
In traditia araba, visul la arest semnifica faptul ca cineva incearca sa-ti intinda o capcana.

231 A cauta -

Cautarea in vis sugereaza ca ceva lipseste din viata dumneavoastra si incercati sa gasiti solutia problemelor, poate chiar o cale care va va aduce stasfactii. Ar mai putea insemna ca sunteti in cautarea dragostei.
Daca aveti vise in care cautati ceva, dar nu gasiti, inseamna ca aveti cateva probleme legate de dezorientare, de nesiguranta, de teama.
Visul in care cautati ceva si gasiti indica faptul ca veti iesi cu bine din anumite situatii mai dificile si veti avea o stare de siguranta, de incredere in sine.
Daca visati ca sunteti cautat de cineva inseamna ca ati reusit sa treziti un interes al celorlalti fata de dumneavoastra si veti avea parte de laude, de recunoastere a calitatilor.

232 A astepta -

A astepta in vis sugereaza ca aveti unele prbleme de control si anumite sentimente de dependeta sau independenta, in special intr-o relatie. Ganditi-va bine cum va simtiti cand asteptati in vis. Daca sunteti rabadator, atunci sunteti constient ca lucrurile se vor realzia de la sine. Daca sunteti nerabdator, atunci inseamna ca aveti asteptari prea mari.
Daca asteptati ceva sau pe cineva sugereaza ca sunteti intr-o faza de tranzitie, iar visul va avertizeaza cu privire la ceea ce va urma.
Visul in care cineva va asteapta indica faptul ca profitati de acea persoana. Ar mai putea insemna ca nu petreceti suficient timp cu acea persoana.
Daca va visati asteptand intr-o statie(gara, autogara), atunci veti avea parte unele schimbari ce se vor intampla pe plan financiar.
In traditia populara, a astepta in vis semnifica inteligenta si ratiune.

233 Aniversare -

Aniversarea in vis de multe ori reprezinta un eveniment important din viata dumneavoastra.
Daca visati o aniversare inseamna ca simtiti nevoia de a fi in centrul atentiei, de a fi apreciati.
Un tanar sau o tanara care viseaza o aniversare inseamna ca vor avea parte de o serie de piedici puse de cei din jur, iar pentru a le depasi trebuie sa se foloseasca de toate fortele necesare, mai ales ca este posibil sa intre intr-un colaps financiar din aceasta cauza.
Daca visati oameni care se petrec la o aniversare sugereaza ca veti avea parte de succes la locul de munca.
Aniversarea mai poate insemna un nou inceput, un proiect care va duce la rezultate favorabile.

234 Apa inghetata -

Apa inghetata in vise ne duce cu gandul la raceala, indiferenta. Totusi, gheata ar putea sugera o stare de instabilitate, de nesiguranta, de teama, ceea ce ar putea insemna anumite probleme in viata emotionala: neincredere, distantare sau lipsa de afectivitate. Ati putea incerca sa va consolidati putin relatia cu partenerul de viata, sa va rezolvati problemele.

235 A merge -

A merge in vis are mai multe semnificatii. Ar fi bine sa va ganditi cum mergeati si unde mergeati pentru a cunoaste mai bine ce inseamna visul:

- la vanatoare - fatarnicie
- descult - saracie
- cu trasura - trai bun
- in caruta - onoare, respect
- in carje - afacere proasta
- in frig - nu va duceti la indeplinire hotararile importante
- la bal - noroc deosebit
- la bazar - decizie pripita
- la bacanie - initiative de succes
- la biserica - semn de rau augur, va complaceti in fericirea altora
- la camping - noi dezvoltari
- la casatoria cuiva - vesti bune
- la cimitir - prietenie adevarata
- la cinema - sa nu va incredeti in aparente
- la concert - personalitate intreprinzatoare
- la frizer - diferente de opinie in familie
- la inmormantre - esec
- la receptie - o noua legatura sentimentala
- la schit - sunteti deschis, voios, prietenos
- la o piesa de teatru - veti primi de la distanta vesti bune sau rele
- la universitate - sunteti indecis intre euforie si depresiune
- la vals - sunteti o persoana energica
- la veterinar - prietenie de durata
- in paradis - sunteti ajutat de un om important
- in pelerinaj - armonie si intelegere cu partenerul
- pe covor - zile senine fara complicatii
- pe gheata - iubire, noroc deosebit, implinirea tuturor dorintelor
- pe zid ingust - incheiati o conventie daunatoare
- prin nisip - sunteti gelos si suspicios
- prin noroi - vremuri grele
- prin noroi cleios - necazuri
- repede - izbanda
- scheletul - aveti un secret pe care doriti sa-l spuneti
- scoala - problemele financiare care va deranjeaza se vor rezolva cu bine
- usor - triumf mare si rapid

236 Aparat foto -

Aparatul foto in vis semnifica anumite dorinte de a va agata de trecut, de a trai in trecut. Pe de alta parte, poate indica faptul ca trebuie sa va concetrati pe o anumita situatie, poate ar trebui sa vedeti lucrurile mai clar.
Daca vedeti sau folositi un aparat foto in vis mai poate insemna si ca s-ar putea sa aveti dificultati in pastrarea unei relatii de prietenie.
Daca visati un aparat foto stricat inseamna ca incercati sa ignorati o problema, nu vedeti imaginea de ansamblu.
Visul in care nu gasiti aparatul foto semnifica faptul ca nu sunteti concentrat la problema, va pierdeti usor atentia.

237 Apa curgatoare -

Apa curgatoare in vis poate fi de mai multe feluri:
- raul - succes pe plan social daca sunteti atent la actiunile dumneavoastra
- paraul - de obicei sugereaza bogatie, onoare, o mostenire, noroc, dar daca este adanc inseamna oboseala, motiv de griji
- daca apa curge repede inseamna ca va invidiaza dusmanii, dar afacerile merg din plin

238 A bea -

Visul a bea are mai multe intelesuri, depinde de ceea ce beti si din ce recipient beti:
- daca visati ca beti ceva dintr-un vas de lemn indica riscul de a fi inselat, pacalit
- daca visati ca beti ceva dintr-un pahar semnifica faptul ca nu trebuie sa afisati ceea ce simti cu adevarat
- daca beti ceva in vis dintr-un vas de aur sau argint semnifica faptul ca situatia dumneavoastra se va imbunatati foarte mult
- daca beti dintr-un izvor - gandirea dumneavoastra este clara si corecta
- daca visati ca beti lapte semnifica faptul ca trebuie sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra
- daca visati ca beti vin indica faptul ca cineva vrea sa va insele, insa poate fi un semnal si pentru socializare
- daca visati ca beti limonada veti avea de-a face cu persoane obtuze, incapatanate
- daca visati ca beti otet veti avea parte de certuri pe care nu le putei evita
- daca beti ceva cald in vis s-ar putea sa aveti unele probleme de sanatate
- daca visati ca beti ceva si sunteti impiedicat nu va veti atinge scopurile

239 A gati -

Daca visati ca gatiti inseamna ca veti avea parte de zile bune in viata.
Veti avea hrana si nu va trebui sa va faceti griji pentru procurarea si prepararea acesteia. Probabil veti avea ajutoare care sa faca aceste lucruri in locul dumneavoastra.

240 Acnee -

Daca visati ca aveti acnee pe fata inseamna ca cineva va va trada.
Visul in care vedeti acnee la altcineva inseamna ca va veti bucura de sprijin si ocrotire din partea cuiva.
Acneea in vis mai poate sugera si un anumit defect al nostru pe care trebuie sa-l depasim la un moment dat.

241 A sapa -

Daca visati ca sapati in vis este semn bun deoarece este posibil ca viata dumneavoastra sa va intre pe drumurile cel bune.
Se spune ca daca visati ca sapati si aveti langa o cantitate mare de pamant, inseamna ca veti avea parte de noroc si este posibil sa intrati in posesia unei sume mari de bani, poate fi vorba de o mostenire sau o marire de salariu.

242 Apa neagra -

Apa neagra, intunecoasa in vis anunta pericole nebanuite. Trebuie sa aveti mare grija si sa va calculati pasii cu mare atentie.

243 A alapta -

A alapta in vise este, de regula, un semn bun si sugereaza noroc, fericire.
Daca visati un copil mic ce este alaptat inseamna belsug, fericire.
Visul in care vedeti o femeie ce alapteaza inseamna ca veti avea o nastere buna, usoara. Sau poate femeia pe care ati visat-o este cea care va avea parte de nastere usoara.

244 A vopsi -

Daca visati ca vopsiti un perete sau pictati pe o hartie, incercati sa faceti un tablou semnifica un semn rau, tradare.
Visul in care ati vopsit un material sau un obiect intr-o culoare uniforma atunci depinde de culoare: albastru, rosu si auriu sugereaza bunastare, iar alb si negru inseamna probleme.

245 Asasin -

Asasinul in vis sugereaza ca veti fi vizitati de rude foarte apropiate.
Daca o persoana importanta este asasinata in vis inseamna ca veti primi o veste ingrozitoare, dar care nu va avea urmari nefaste.
Visul in care cineva asasineaza o alta persoana inseamna ca nu veti putea face fata incercarilor la care veti fi supusi.
Daca ati visat un asasin care statea deasupra victimei inseamna ca veti avea neplaceri.

246 Asfalt -

Asfaltul in vise semnifica siguranta, certitudine, stabilitate, incredere, dorinta de a iesi din cotidian, de a calatori. Cautati modalitati mai neobisnuite de a va castiga painea, noi surse financiare.
Un drum asfaltat in vis indica lipsa de obstacole, sustinere. Daca drumul asfaltat este cu gropi sugereaza ca trebuie sa faceti unele corectii in activitatile dumneavoastra.
Visul in care cineva toarna asfalt inseamna ajutor din partea celorlalti.
Daca visati ca cineva gaureste asfaltul indica critici si piedici in calea reusitei dumneavoastra.
Visul in care apare o balta in asfalt sugereaza nesiguranta si confuzie.

247 Aripi -

Aripile in vis prevestesc nevoia de eliberare de sub unele constrangeri ale vietii sociale, desub presiunile zilnice care nu va lasa sa traiti in pace, fuga de responsabilitati, dorinta de a avans.
Daca visati ca in zbor vi se frang aripile inseamna ca cineva va pune piedici, doreste sa va lege de ceva anume, va impune obligatii, numai sa nu fiti liber.
Calul cu aripi in vis inseamna ca va veti implica intr-o relatie amoroasa sau poate chiar urmeaza o cerere in casatorie. Aripile de gasca sugereaza bucurii mari pe viitor. Furnicile cu aripi indica faptul ca nu va dati silinta la locul de munca. O vaca cu aripi semnifica faptul ca situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati.
Aripile de inger in vis sugereaza ca sunteti o persoana blanda, naiva si poate aveti nevoie sa fiti protejat.

248 A bate -

A bate in vis poate avea mai multe interpretari:
- a bate pe cineva - pedeapsa, razbunare, avertisment
- a bate la usa - incercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea terenului inainte de a lua o decizie
- a bate un cui - punerea la cale a unor planuri noi sau revenirea la unele mai vechi, necazuri pricinuite cuiva

249 A varui -

A varui in vise inseamna ca in curand va veti schimba locuinta. Se mai spune ca atunci cand dati cu var inseamna ca veti oferi sprijinul unei persoane care are nevoie de dumneavoastra si o veti ajuta sa-si rezolve problemele.
Daca visati var stins sau nestins sugereaza ca va trebui sa faceti fata unor modificari care vor interveni fara sa vreti in viata dumneavoastra.

250 A ara -

A ara in vise inseamna harnicie, prosperitate, bogatie.
Fiind barbat visati ca arati inseamna ca veti ajunge la o pozitie de invidiat in societate. Femeia care viseaza ca barbatul ei ara sugereaza ca sotul sau viitorul ei sot va fi un om muncitor si corect.
Daca o persoana straina ara:
- un pamant bun - inseamna noroc in afaceri
- un pamant arid - veti avea parte de insatisfactii
- un pamant secetos - nu veti avea noroc in ceea ce incercati sa realizati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu