vineri, 15 aprilie 2016

Cele 12 “triunghiuri ale diavolului” din lume sunt porţi de intrare şi ieşire ale demonilor înlănţuiţi sub scoarţa Pământului! Ei vor fi eliberaţi când va veni Apocalipsa…


Un biolog pe nume Ivan Sanderson, biolog de profesie, a pretins că a descoperit 12 vibraţii electromagnetice care se găsesc în întreaga lume, numite de unii “Zece vortexuri”. În 1972, el a scris un articol în revista“Saga magazin”, intitulat “Cele 12 cimitire ale diavolului din jurul lumii”. El a cercetat toate zonele în care navele şi avioanele au dispărut, şi a descoperit 10 regiuni ale lumii, distanțate în mode egal, care au experimentat aceste fenomene ciudate.
Aceste zone de ciudate fenomene magnetice și de distorsiune a spațiului şi timpului sunt în număr de cinci, care sunt situate deasupra ecuatorului, alte cinci fiind situate sub ecuator. Dacă adăugăm zonele polilor nord şi sud rezultă 12 zone. Sanderson susține că cele 10 zone principale sunt situate la intervale de 72 de grade, aici incluzând Triunghiul Bermudelor și Marea Diavolului. El crede că aceste zone care produc energie electromagnetică ar putea fi portaluri sau vortexuri. La Est de Triunghiul Bermudelor se află Marea Sargaselor, o zonă în care Columb, în timpul călătoriilor sale, a observat că busola se comportă ciudată.

Iată care sunt cele 10 zone principale ale Pământului în care se produc anomalii magnetice:
* Triunghiul Bermudelor
* Ruinele algeriene megalitice (la sud de Timbuktu, nordul Africii)
* Karachi (Pakistan)
* Triunghiul Mării Diavolului (Japonia) – citiţi mai multe în acest articol:
* Hamakulia, la sud-est de Hawaii
* Structurile megalitice de la Sarawak (Borneo)
* Nan Madol (Insula Pohnpei, Micronezia, Oceanul Pacific)
* Zona culturii incaşe din America de Sud
* Insula Paștelui
* Gabon (Africa de Vest)

Perry Stone, în cartea sa, “Secrete de dincolo de mormânt”, spune:
“Am slujit mai mulţi ani într -o biserică din Huntington, Virginia de Vest. În urmă cu ceva timp, am aflat o poveste uimitoare a unui fost pastor, pe nume Roland Garner. Între 1977 şi 1978 , pastorul Garner s-a dus într-o expediție de scufundări în zona Bahamasului şi Bermudelor, servind ca preot pentru echipajul de scufundări. Cercetătorii şi scafandrii din expediție au cercetat activităţile din apropierea Triunghiului Bermudelor, dorind să afle originea activităţii magnetice misterioase din zonă.
Expediţia era condusă de un bărbat pe nume Wingate și de un asociat apropiat al lui Jacques Cousteau. În timpul unei scufundări, oamenii au găsite în apele oceanului ceea ce păreau a fi pietrele de bazalt negru ale unui templu antic. În timpul altei scufundări, după douăzeci de minute, un scafandru a ieşit speriat şi le-a spus celorlalți că nu se mai întoarce acolo. Când pastorul Garner l-a întrebat de ce, el a răspuns: “Am auzit nişte zgomote sub ​​fundul mării. Ca şi cum cineva şi-ar târâi lanţurile după el”. Pastorul Garner i-a spus scafandrului că ceea ce a auzit era probabil zgomotul făcut de îngerii căzuți înlănţuiţi, aflaţi sub pământ. Ei nu s-au mai întors niciodată să cerceteze acea zonă. Uneori, acolo, putea fi văzut un fum galben şi misterios”.
Ar fi putut acea zonă, ca şi altele menționate în lista de mai sus, să fie locul de unde spiritele demonice înlănţuite să fie eliberate atunci când va veni momentul Apocalipsei, aşa cum putem citi din Biblie?

Sursa:http://www.lovendal.ro/wp52/cele-12-triunghiuri-ale-diavolului-din-lume-sunt-porti-de-intrare-si-iesire-ale-demonilor-inlantuiti-sub-scoarta-pamantului-ei-vor-fi-eliberati-cand-va-veni-apocalipsa/
cele 12 locuri ale diavolului pe pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu