marți, 17 mai 2016

Biografii ciudate *Barry Bremen


Barry Bremen

Barry Bremen a fost asigurat la West Bloomfield, Michigan şi un bun agent comercial. Este cunoscut în lumea sportului ca Marele Impostor. În perioada 1979-1986, Bremen a fost arbitru la Marea Ligă de Baseball, World Series, jucător în MLB All-Star Game, jucător în NBA All-Star Game, arbitru în NFL, un fel de majoretă pentru Dallas Cowboys şi un jucător de golf profesionist. A ținut şi un discurs pentru un premiu Emmy. Barry s-a ghidat după motto-ul „nu ai curaj, nu ai glorie”. Oricum sfatul lui pentru alți impostori: „Nu o face. Este împotriva legii. Stai de o parte. Aceasta este legea mea”.
Pe 4 februarie, 1979, Barry Bremen a purtat un echipament Kansas City Kings şi s-a pus pe podea în timp ce făcea flotări la jocul celor de la NBA All-Star Game. A fost chemat de Otis Birdsong, care a jucat pentru Kansas City şi i-a spus: „Cum e posibil să fii în echipa mea şi să nu te cunosc?” Pe 17 iunie, 1979, cu ajutorul lui Dick Schaap şi a lui George Brett, a treia bază a Kansas City Royals, a intrat pe teren îmbrăcat într-un echipament al MBL All-Star Game.
 A aruncat cu mingi pe teren pentru o jumătate de oră şi a avut o tentativă de a poza cu un grup de viitori jucători incluși în Hall of Fame: Brett, Reggie Jackson, Joe Morgan, Mike Schmidt, Gaylord Perry, Dave Winfield, Steve Carlton, Nolan Ryan, Carl Yastrzemski, Lou Brock şi Tommy Lasorda.
În 1980 la World Series, Bremen s-a îmbrăcat cu haine de arbitru şi a plecat acasă să mănânce cu actualul arbitru înainte de a fi descoperit. În 1981, a fost arbitru de linie la Super Bowl. La U.S. Open-ul din 1979, Bremen (care avea un handicap) a jucat o partidă cu Wayne Levis şi Jerry Plate. S-a întors pentru a repeta acest joc şi la U.S. Open-ul din 1980, unde jucat atât de prost încât un spectator a întrebat Asociația de Golf a Americii cum e posibil ca un jucător groaznic să treacă de calificări. În 1985, Bremen a jucat cu Fred Couples, Jay Hass şi Curtis Strange la U.S. Open.
Un lucru amuzant: La premiile Emmy din 1985 din Pasadena, Bremen a apărut pe scenă şi a acceptat premiul pentru Cea mai bună actriță de la Peter Graves care era foarte confuz. Premiul era pentru filmul „Hill Street” şi mergea către actriţa Betty Thomas. „Betty ar vrea să mulțumească tuturor pentru acest premiu, mai ales lui Dick Schaap”. Bremen a fost arestat şi a plătit o amendă de 175 de dolari pentru această întâmplare. A cerut scuze apoi lui Betty Thomas, spunându-i că a crezut că nu e în sală să accepte premiul.


Sursa:http://zeceintop.ro/top-10-biografii-ciudate-interesante-si-unice/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu