duminică, 17 iulie 2016

Biografii ciudate *Semir Osmangic



Semir Osmanagic

Semir Osmanagic este un autor, arheolog amator şi furnizor în industria metalelor, şi locuiește în Houston, America. Este cunoscut pentru promovarea teoriei piramidelor bosniace. Teoria expune formula că o adunare de formațiuni grupate, în apropiere de orașul Vioko, Bosnia, la nord-est de Sarajevo, este cea mai mare vale a piramidei de pe Pământ. Dealul numit Viscocica a intrat în atenția internațională în octombrie 2005 după o campanie media, care promova ideea că e făcută de niște oameni. Dealul Visocica are 213 metri şi are forma de piramidă.
În 2006, Osmanagic, a început să sape pe acest teren şi cu excavările sale a descoperit că ceea ce revendica el, este un platou de intrare şi un tunel, la fel şi blocurile de piatră şi vechile mortare care au acoperit structura.
Osmanagic a numit Dealul Visocica, Piramida Soarelui şi cele două dealuri din apropiere, Piramida Lunii şi Piramida Dragonului. Alte două structuri au fost identificate, Piramida Pământului şi Piramida Dragostei. Ziarele l-au citat pe Osmanagic care spunea că piramidele au fost construite de vechii locuitori Illyrian ai Balcanilor din anii 12.000 IC si 500 IC.
Comunitatea științifică a desființat complet aceasta teorie a piramidelor din Bosnia. Mai mulți arheologi şi istorici au spus că așa numitele piramide nu sunt decât formațiuni naturale, fără nici un semn de construcție umană. În plus, savanții au criticat şi autoritățile bosniace: „Acest plan este o păcăleala pentru un public care nu se pricepe şi nu are loc în lumea științei veritabile”. Ținta curentă a acestui proiect este completarea celor șase ani de excavări până în 2012. Potrivit lui Osmanagic, data este pentru a „întrerupe energia negativă, permițând Pământului să primească energie cosmica din centrul galaxiei”.
Un lucru interesant: Dupa Semir, complexul de piramide bosniace constă în cinci structuri principale. Fiecare sunt la 2.41 km depărtare, geografic formând un triunghi echilateral perfect. El mai spune ca cele 5 piramide sunt conectate prin cea mai extinsa rețea de tunele din lume. S-a mai descoperit şi că Piramida Soarelui emite o continuă energie la o frecvenţă de 28 kilohertz (frecvenţă ultrasonică) pe o rază de 3 metri. Ceea ce e şi mai uimitor, este că, testele au arătat că raza intensității energiei devine mai puternică la înălțimi mai mari, în vârful piramidei, aparent contrazice legile fizicii care afirmă că energia ar trebui să fie mai aproape de sursă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu