sâmbătă, 3 septembrie 2016

Biografii ciudate : Ricky McCormick



Ricky McCormick

Este un bărbat care murit în St.Charles, Missouri. Corpul său a fost descoperit pe 30 iunie 1999. la momentul morții sale, Ricky avea o colecție de semne codate în pantalonii săi. Cu toate încercările Asociației de Criptanaliza a FBI-ului şi a CRRU si Asociatiei Criptogramelor Americane, au eșuat să descifreze notele, care sunt printre cazurile nerezolvate ale CRRU. În 29 martie 2011, FBI a lansat o ceree de ajutor public pentru a înțelege sensul acelor mesaje.
Ricky McCormick era un elev de liceu retras, suferea de o boală cronică de inimă având şi probleme cu plămânii. Nu lucra, deoarece avea un handicap, iar la vârsta morții sale avea 41 de ani. Mai întâi, moartea lui nu a fost etichetată ca asasinare şi nu existau motive că cineva ar fi vrut să îl omoare. În 1999, nu a fost raportat ca dispărut de nimeni, corpul său fiind descoperit de cineva care conducea pe un drum prin deşert. Știrile din 1999 nu au menționat nimic despre mesajele criptate, care au fost anunțate abia după 12 ani.
Investigatorii credeau că notele din buzunarele pantalonilor lui Ricky fuseseră scrise cu trei zile înainte de moartea lui. Două dintre note sunt scrise într-un cod necunoscut, constând într-un „amestec de litere şi numere, ocazional închise în paranteze” şi FBI-ul crede că este posibil să ducă la cei responsabili de moartea acestuia. Cazul este ciudat, deoarece moartea lui Rick nu a fost declarată ca asasinat. Interesul FBI-ului în acest caz după 12 ani este intrigant.
Un lucru interesant: Potrivit membrilor familiei, Rick a creat note criptate de când era mic. Nimeni nu putea să descifreze codurile şi el nu vorbea despre ele. FBI-ul a primit multe răspunsuri din partea publicului astfel că au mai creat o pagină pentru a face faţă traficului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu