joi, 14 septembrie 2017

Adof Hitler nu mânca niciodată fără să se asigure că nu este OTRĂVIT. Dezvălurile unei degustătoare


Adof Hitler nu mânca niciodată fără să se asigure că nu este OTRĂVIT. Dezvălurile unei degustătoare

Margot Woelk a dezvăluit cum a fost forţată să mănânce mâncărurile vegetariene ale Führer-ului. Timp de doi ani a gustat mâncărurile lui Hitler pentru ca acesta să se asigure că nu este otrăvit.
"Am fost degustătoarea mâncării lui Hitler", a spus Margot Woelk, atunci când a împlinit 95 de ani. Potrivit femeii, Hitler mânca fructe şi legume proaspete, sparanghel, ardei, mazăre, orez şi salate. Woelk a fost una dintre cele circa 15 femei folosite pentru a-l proteja pe Adof Hitler. Şi-a încheiat "cariera" în 1942, când a fost evacuată din Berlin în satul prusac din est Gross Partsch-Parcz în Polonia de astăzi.
"Sigur că îmi era frică. Dacă mâncarea ar fi fost otrăvită, astăzi nu aş mai fi aici. Eram forţaţi s-o gustam, nu aveam încotro. Între 11.00 şi 12.00, trebuia să gustăm mâncarea. Totul era aranjat pe farfurii", a povestit Margot Woelk.
Nu îşi aminteşte să fi gustat vreodată carne sau peşte şi nici băuturi. Degustarea avea loc cu o oră înainte, astfel încât să se poată vedea dacă are vreun efect negativ asupra degustătorilor. Woelk era singura degustătoare folosită în trenul personal de dictator.
Era tot timpul supravegheată de SS. După ce Hitler a abandonat Vizuina Lupului, în noiembrie 1944, un ofiţer superior a ajutat-o să scape fugind înapoi în Berlin cu trenul lui Joseph Goebbels.
Femeia crede că ceilalţi degustători, 15, au fost ucişi de ruşi în timpul înaintării lor.

Sursa: http://www.romaniatv.net/adof-hitler-nu-manca-niciodata-fara-sa-se-asigure-ca-nu-este-otravit-dezvalurile-unei-degustatoare_226054.html#ixzz3gcn5Jj38

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu