marți, 27 octombrie 2020

Stabileste o intalnire * Flirt

Stabileste o intalnire
*Flirt
*Foto:Wikimedia Commons

Încheie înțelegerea. Dacă flirtul dvs. a avut succes până acum și doriți să cunoașteți mai bine cealaltă persoană, este timpul să vedeți dacă o puteți transforma într-o întâlnire. Iată câteva abordări:
Întrebați dacă cealaltă persoană are planuri la o dată ulterioară. De exemplu, ați putea spune: „Deci, cu ce te ocupi sâmbătă seara?” Încercați să păstrați această întrebare deschisă, în loc de una care necesită un răspuns da sau nu - veți obține mai multe informații în acest fel. Nu întreba pe cineva ce face în seara asta sau chiar mâine. Încercați să programați data cu  câteva zile mai tarziu, astfel încât să nu pareti disperat.
Sugerează un eveniment specific și întreabă dacă el sau ea ar dori să mergeti  împreună. Aceasta este cea mai bună abordare dacă încercați să aranjați o întâlnire de grup. Ai putea spune ceva de genul: „Așadar, o grămadă de prieteni vrem să vedem un film vineri și mi-aș dori foarte mult dacă ai veni cu noi”.
Fii direct. Dacă vă simțiți mai încrezător, mergeți la atac fără nici o pretenție. De exemplu, ai putea spune ceva de genul: „Mi-ar plăcea cu adevărat să te iau la o întâlnire. Când ești liber?”




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu