vineri, 6 noiembrie 2020

Nu vorbi prea multe despre tine * Flirt



Evita sa iesi in evidenta ,vorbind despre tine
* Flirt
*Foto:Wikimedia Commons

Nu vorbi prea multe despre tine Majoritatea oamenilor se simt cel mai confortabil vorbind despre ei înșiși, deoarece este un subiect pe care îl cunosc bine. În loc să ieșiți ușor in evidenta și să vorbiti la nesfârșit, încurajați-o pe cealaltă persoană să vorbească despre ea sau despre el. Cu toate acestea, puteți și ar trebui să aruncați ocazional câteva fapte personale în direcția persoanei pentru a o ajuta să pună întrebări despre dvs. la rândul lor. Cheia este să  lăsați la latitudinea lor să urmărească lucrurile relevante despre dvs.
Această tactică are de fapt două scopuri: nu numai că menține conversația, dar vă permite să aflați mai multe despre persoana cu care conversati .
Nu trebuie să dețineți informații prealabile despre cealaltă persoană pentru a face acest pas. Dacă nu-l cunoști încă foarte bine, poți întreba:
"Cum a mers astazi?"
- Deci, ce faci cu timpul tău liber?
Dacă o cunoști puțin pe cealaltă persoană, concentrează-te pe un hobby sau un interes de care ești deja conștient. De exemplu, poate că el este cu adevărat un pasionat de baschet sau știi că îi place să citească. - Ai văzut jocul aseară? sau „Ați citit cărți bune în ultima vreme?” ar fi începuturi grozave.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu