miercuri, 3 aprilie 2024

„Templul Dorințelor” de la Șinca Veche * Punct energetic din Romania

 


„Templul Dorințelor” de la Șinca Veche
*Punct energetic din Romania
*Foto:Creative Commons


Este o zonă între orașele Brașov și Făgăraș care ar ascunde multe taine nedescifrate nici până acum. „Templul Dorințelor” de la Șinca Veche este considerat, după Sfinx și Sarmizegetusa, a fi al treilea punct energetic major pe care România îl are.
Aici, iarba ar face minuni, vacile care o mănâncă dau mai mult lapte, lumina cerească coboară pe pământ, iar îngerii cântă în timpul sărbătorilor importante. Mănăstirea rupestră nu a fost datată cu exactitate, dar unele voci ale zonei susțin că ar avea peste 7.000 de ani vechime și origini dacice.
Una din legendele zonei spun că orice dorință pusă de oamenii cu inima curată și credincioasă se va îndeplini. În plus, aceștia s-ar vindecat de orice boală pe care o au. Turiștii vin aici pentru a vedea locul săpat în piatră despre care se spune că a fost binecuvântat chiar de către Dumnezeu.
Energia de aici este diferită și pozitivă, iar oamenii cu credință vin pentru a se reculege și pentru a își pune dorință. Oamenii susțin că în această zonă au avut loc și fenomene paranormale. Unii au vise premonitorii sau viziuni de tot felul.
Pentru ca o dorință să ți se îndeplinească, trebuie să stai în turnul de unde se vede cerul. În plus, unii oameni care fac poze spun că, în imagini, mai apar sfere albe ce nu erau prezente în momentul realizării fotografiilor.
Oamenii mai spun că, în biserica rupestră ce are 2 altare și un turn de 10 metri înălține, candelele nu se sting niciodată. Aici, energia vine din cer prin razele de lumină care bat direct în altar, iar sub pământ s-ar afla un tunel de comunicare până la Cetatea Râșnovului. Arheologii au descoperit aici simbolul asemănător lui Yin şi Yang şi Steaua lui David.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu