sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Numerologie-Descrierea cifrei 8



Aceia care au ca Numar al destinului 8 sunt daruiti de la natura cu darul de a conduce, de a fi lideri, dar si cu capacitatea de a acumula bogatii. Aveti un mare telent pentru activitati de management in toate domeniile, in special in bussines sau orice alte lucraturi financiare.Intelegeti cum sta cu partea materiala a lumii; stiti intuitiv ceea ce face virtuala orice investitie. Talentul vostru nu este insa pentru a face contabilitate sau management marunt, dar, cu o viziune ampla, acestea pot fi viabile si duc la targeturi de larga cuprindere.
Sunteti un personaj vizionar si un pic nesabuit in acelasi timp. Aveti abilitatea sa-i inspirati pe altii sa va urmeze in cautarile voastre, dar, adesea, sunteti incapabili sa “vedeti” ceea ce vedeti. De aceea, cei aflati in preajma voastra au nevoie de o permanenta indrumare, inspiratie si incurajari deopotriva. Trebuie sa-i impulsionati pe tot parcursul actiunii si sa-i directionati perfect pentru a nu iesi de pe linia pe care le-ati impus-o.
Aveti darul de a atrage succesul financiar mai mult decat orice alt numar al destinului, dar nu fara sa depuneti un minimim de efort.
Provocarea vietii este sa dobanditi un inalt grad de detasare si sa intelegeti ca puterea si influenta trebuiesc folosite in beneficiul omenirii. Cei nascuti sub obladuirea Numarului destinului 8 care nu reusesc sa inteleaga adevarata valoare relativa a banilor sunt nevoiti sa sufere consecintele lacomiei si sa munceasca toata viata pentru ca, mai apoi, sa piarda tot.
Voi aveti caracterul si rezistenta unui adevarat supravietuitor. Nu este neobisnuit pentru o persoana cu numarul vostru de destin sa experimenteze mari “gainarii” cum ar fi frauda bancara sau chiar faliment financiar, dar, totodata, aveti talentul si curajul nebun de a forta mana zeitei Fortuna si de a construi intreprinderi de mare succes.
Mai mult decat marea majoritate a oamenilor esecurile in casnicie pot fi extrem de costisitoare pentru voi. In ciuda dificultatilor pe care vi le scoate in cale viata va veti intalni cu satisactia care vine din acumularea de bogatii si, totodata, puterea care va este conferita o data cu aceasta.
Afacerile, finantele, proprietatile imobiliare, stiintele legale (in particular istoria, arheologia si fizica), publicistica si managementul marilor institutii sunt cele mai indicate arii de dezvoltare profesionala pentru voi. Sunteti atrasi in mod natural catre pozitii de influenta si de lider absolut – politica, administratia si invatamantul sunt domeniile unde abilitatile voastre vor straluci. Functionar guvernamental, antrenor sau jurnalist sunt ale profesii care necesita calitati pe care le poseda cei nascuti sub dominatia Numarului destinului 8.
Sunteti pesoane care stiu sa citeasca foarte bine caracterele, ceea ce va ajuta enorm sa va inconjurati de persoanele potrivite pentru voi. Cei mai multi dintre voi sunt ca o larga familie si, din cand in cand, aveti tendinta sa-i tineti pe ceilalti dependenti mai mult decat este necesar. Desi joviali prin natura, voi nu sunteti convingatori in a va arata dragostea si afectiunea.
Aveti ascunsa in voi o dorinta totusi evidenta de a trai in lux si confort. Statutul social este si el foarte important. Trebuie sa evitati sa traiti peste posibilitati.

Numarul vostru al destinului va conduce sa calcati pe acele campuri periculoase unde puterea si coruptia sunt stapane. S-ar putea sa deveniti mult prea important pentru voi insiva, arogant si dominant, gandindu-va permanent la calea pe care ati trasat-o ca fiind singura adevarata. Aceasta, insa, conduce la izolare si conflicte.
Ca oameni sunteti permanent urmariti de riscul de a-i rani pe cei mai multi dintre cei pe care ii iubiti: familie si prieteni.
Pe parcursul vietii este bine sa va feriti sa nu deveniti prea incapatanati, intoleranti, aroganti si nerabdatori. Aceste caracteristici pot sa apara chiar de la o varsta frageda pentru cei guvernati de Numarul destinului 8, si care, adesea, capata aceste trasaturi dupa ce au suferit sub tirania parintilor sau sub povara unei famili cu metode represive de educatie din cauza convingerilor religioase sau a dogmelor.
Toti cei cu Numarul 8 sunt dotati, usual, cu un psihic puternic, care este rezultant al fortei innascute si rezistentei fizice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu