sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Numerologie-Descrierea cifrei 9




Persoanele nascute sub Numarul destinului 9 sunt filantropice, umanitare, cu constiinta sociala si adanc ingrijorate de starea lumii. Sunteti capabili de o mare compasiune si idealism. Sunteti oarecum utopici si va veti petrece viata ca sa realizati multe dintre aspectele visurilor voastre de Utopici, sacrificandu-va banii, timpul si energia pentru a ajuta la crearea unei lumi mai bune. Asa gasiti voi ca puteti gasi satisfactia maxima.Sunteti personaje cu o larga perspectiva asupra vietii. Aveti tendinta sa vedeti totul la modul global, mai degraba decat sa va ocupati de detalii minuscule.
Atrageti in mod natural persoane din toate directiile, dar care se grefeaza pe planurile voastre de amploare, iar cei care sunt limitati intr-un singur domeniu ii gasiti neinteresanti. Cei aflati sub guvernarea Numarului destinului 9 sunt foarte rar prejudiciati si, la fel de rar, accepta alte polarizari sociale.
In schimb, voi veti evalua oamenii avand la baza ceea ce pot face ei pentru o cauza nobila. Sunteti adevarati egalitaristi. Aveti imaginatie si creativitate, in special in domeniul aranjamentelor armonioase ale frumusetilor care populeaza mediul inconjurator.
Aceste abilitati va pot conduce catre o cariera in decoratiuni interioare, peisagistica si arta fotografica. Dar, pentru ca aveti foarte bine dezvoltata constiinta sociala voi puteti fi politicieni activi, avocati, judecatori, ministri, profesori, tamaduitori sau activisti de mediu. Vocatii care cer sacrificiu de sine si au un puternic si clar impact social sunt de asemenea recomandate pentru cei cu Numarul 9.
Sunteti adesea dezamagiti de realitatile vietii: defectele altora sau ale voastre. Intr-un fel voi nu acceptati imperfectiunile lumii, un sentiment care va va ghida constant pentru a incerca sa le ameliorati. Dar, mai degraba decat sa fiti satisfacuti de propriile eforturi, in aceasta directie, dar si ale altora, voi veti apasa in continuare pe acceleratie straduindu-va pentru o mai profunda desavarsire.
Sunteti adesea nesatisfacuti de rezultate. Pe scurt sunteti lipsiti de perspectiva care de altfel v-ar da posibilitatea de a va bucura mai din plin de viata si sa ii acceptati limitele naturale.
Cei cu Numarul destinului 9 au un entuziasm controlat si abilitatea de a termina ceea ce au inceput.
Una dintre cheile personalitatii voastre este necesitatea sacrificiului. Trebuie sa invatati sa va mentineti proprietatile cat si relatiile cu oamenii, una dintre lectiile inerente fiind sa nu va mai lasati stransi in ceva care va poate cauza orice fel de durere.
Banii ajung la voi prin cai misterioase si total neasteptate: mostenire, donatie facuta de cineva impresionat de munca voastra sau o investitie norocoasa. Dimpotriva, daca va urmariti visurile, veti descoperi singuri ce inseamna sa ajungi lefter.
Cel mai de succes si plin de satisfactii drum in viata, pentru cei cu Numarul destinului 9, este sa daruiasca, sa imparta cu altii si sa se sacrifice pentru o cauza universala, fara a astepta nimic in schimb. Marea voastra sansa catre succes este sa combinati norocul personal cu efortul care sa faca lumea o intreprindere lucrativa, cu conditia sa aiba amplitudine atat pentru voi cat si pentru familie.
Viata voastra poate fi pusa sub semnul axiomei: cu cat oferiti mai mult, cu atat rasplata este mai mare. Sunteti romantici, dar dragostea este mai mult impersonala. Aveti tendinta sa va concentrati doar pe propria persoana.
Atunci cand nu sunteti in armonie cu adevarata voastra natura, puteti deveni irascibili, cu toane sau distanti si necomunicativi. Aveti sanse sa deveniti timizi, nesiguri si nerecunoscatori, aruncand reprosurile pentru necazurile voastre pe umerii altora sau pe ai lumii.
Aveti darul de a va examina viata cu obiectivitate si cu distantare. Fiti intotdeauna cinstiti cu voi insiva. Fiti intelegatori cu defectele voastre si, in aceeasi masura, cu puterile voastre, incercand sa mentineti echilibrul. Veti avea astfel posibilitatea sa iubiti si sa intelegeti mai bine atat propria personalitate cat si lumea in care traiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu