luni, 28 martie 2011

Revelatiile lui Phil Schneider(1)



Phil Schneider, figura mitica a cercetarii in domeniul conspiratiei, fost inginer afirma ca a lucrat pentru proiecte guvernamentale, printre care cele cele din domeniul ufologic de la baza militara Dulce din satul american New Mexico. El a murit in ianuarie 1996 in circumstante neelucidate. Se pare ca ar fi fost torturat apoi strangulat cu ajutorul unei coarde de pian. Sotia lui i-a descoperit cadavrul in apartamentul familial si versiunea oficiala spune ca Schneider s-ar fi sinucis.

In mai 1995, intr-o localitate din Idaho cu 7 luni inainte de moartea sa, a tinut o conferinta, din care va prezentam o parte.

Phil Schneider: “Sunt in pericol pentru ca doresc sa dezvalui lucrurile care vor urma. Cat timp voi avea inca libertatea de a ma exprima este fara indoiala intrebarea pe care fiecare si-o pune. Aceasta conferinta va fi impartita in patru. Fiecare din aceste domenii va avea repercusiuni in credintele voastre zilnice, fie ca aveti sau nu convingeri patriotice. As vrea mai intai sa va repet ca SUA este o frumoasa natiune. Am calatorit in peste 70 de tari diferite si nu pastrez amintirea unei tari care sa posede frumusetea SUA si sarmul locuitorilor sai. Mi-am construit reputatia atat ca geolog cat si ca inginer in geniu civil cu specializari, in domeniul militar si aerospatial. Am participat la constructia a doua baze de importanta majora in SUA dintre care una a capatat o anume notorietate in ceea ce se numeste “Noua Ordine Mondiala.” Este vorba de baza Dulce din New Mexico. In 1979, am fost implicat intr-un conflict armat cu extraterestrii de tip “umanoid” si am fost unul dintre cei care au scapat din acest incident. Si sunt fara indoiala singurul supravietuitor pe care il veti auzi exprimandu-se despre acest subiect. Alti doi supravietuitori se gasesc astazi sub stricta supraveghere. Sunt ultimul care are cunostinta de dosarele detaliate ale operatiei in ansamblul sau.”
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu