marți, 12 aprilie 2011

Revelatiile lui Phil Schneider(4)

Modul de functionare si structura actuala a guvernului nostru se bazeaza pe tehnocratie, nu pe democratie. Este vorba de fapt de o forma de feudalism si asta nu are niciun raport cu Republica Statelor Unite. Aceste persoane sunt fara credinta si au decis de a elimina din scolile publice rugaciunea. Pentru ca v-ati rugat la scoala, ati putea primi o amenda de peste 100.000 de dolari cat si doi ani de puscarie.

Bugetele oculte depasesc usor 1,3 trilioane de dolari. Un trilion este egal cu 1 000 de miliarde. Un trilion de dolari cantareste 11 tone. Si Congresul american nu a vazut contabilitatea reala a acestei “caverne a lui Ali Baba” clandestina care reprezinta bugetele oculte. Contractele implicate in aceste programe de vanatori ascunsi sunt: Me Domell – Douglas, Morrison – Knudson, Wackenhut Security Sytemts, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospatiale (Franta), Mitsubishi Industries, Rider Trucks, Bechtel, I G Farben si altele.

Razboiul stelelor si amenintarea extraterestra aparenta. De fapt, 68% din bugetul apararii este alocat direct sau indirect bugetului ocult. Proiectul Razboiul Stelelor depinde puternic de tehnologiile militare ascunse. De fapt, nicio tehnologie care decurge din programul de armament ascuns n-ar fi vazut lumina zilei daca n-ar fi recuperat resturile vaselor extraterestre accidentate. Nimic. Unii dintre noi se intreaba fara indoiala ce transporta naveta spatiala? De fapt, mari lingouri de metale foarte speciale care nu pot fi topite decat in spatiu si nu pot fi produse pe suprafata pamantului. (va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu