miercuri, 29 iunie 2011

Misterele lunii(11)





Rose i-a intrebat inocent daca aveau caini. I s-a raspuns ca aveau tot ce avem pe Terra si ca stramosi lor ne-au adus pe acesta planeta. Singura diferenta este ca totul este mai mare la ei: pisicile lor seamana cu niste tigri mici si copacii lor sunt imensi. I s-a mai spus ca oamenii descindeau din aceste fiinte si de-a lungul generatiilor totul s-a repetat. Societatea de unde vin gigantii au amenajat astfel o planeta pentru renegati, care au fost deportati pe Terra. Tanarul i-a explicat lui Rose ca cu mii de ani in urma, extraterestrii au pus stapanire pe Terra in scopul de a face din ea un fel de inchisoare pentru cei care se faceau vinovati de diferite fapte rele.
Omenirea actuala descinde deci din acesti exilati! Aceste fiinte i-au mai spus
ca au adus satelitul nostru, Luna! L-au gasit intr-o alta constelatie si l-au transportat pana in sistemul nostru solar plasandu-l pe o orbita artificiala in jurul Terrei.

Seful vizitatorilor i-a facut lui Rosie o demostratie de levitatie si de teleportare. Pe cand ei se gaseau in interior, seful gigantilor a actionat butoanele „cutiei” pe care o purta, dematerializand o piatra care se facea in exterior, fara ca usa se fie deschisa! Mai mult, el a ridicat la distanta pietre mari care pluteau in aer ca baloanele.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu