miercuri, 29 iunie 2011

Misterele lunii(10)





A fost un prilej nimerit pentru el de a denunta comportamentul destructiv si iresponsabil al omului, indreptat nu doar asupra contemporanilor sai, cat si asupra generatiilor viitoare. El a enuntat de asemenea cateva adevaruri privind pe unii oameni mari, a caror marime s-a construit pe masacre imense si pe infinite mizerii.
Cand Rose l-a intrebat de ce nu au intervenit extraterestrii, acesta i-a explicat ca de fiecare data cand au incercat s-o faca, nu a rezultat nimic bun. In timpul acestei intalniri particulare, Rose i-a dat un exemplu clar din „Contele de Monte Cristo”, reviste foarte vechi ale unei asociatii de medalii militare, cat si o revista de moda pe care tocmai o cumparase. Rose l-a mai intrebat pe interlocutorul sau daca nu se gandise la familia sa cand a plecase cu vizitatorii in spatiu. El a raspuns ca nu avea parinti, ca nimeni nu se nelinistea pentru el, in afara de unii dintre elevii sai.
L-a intrebarea: „Nu ati regretat niciodata de a fi parasit Terra?”, el a raspuns: „Din contra, am castigat mai mult parasind-o”. Tanarul a intrebat-o pe Rose daca nu dorea sa vina cu ei. Dar fetei i-a fost frica ca gigantii sa nu o rapeasca in masina lor. I-a raspuns deci ca vroia sa ramana aici. In acel moment, gigantul cu piatra pe frunte s-a adresat tanarului care i-a tradus intrebarea. El dorea sa stie cine era acest om batran si acest baiat pe care l-a vazut in gandurile lui Rose. In acest moment si-a dat seama ca gigantul era telepat.
Stramosi indepartati
Ea le-a dat detalii despre familia sa. Dupa cateva minute, fata a constatat ca cainele se instalase comod la picioarele gigantilor.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu