miercuri, 8 iunie 2011

Misterioasa luna(3)



Luna nu a fost pe cer in trecut?

In cronicile tibetane, se spune ca in timpuri „antediluriene” nu exista Luna pe cerul nostru.
Aceasta tema a fost preluata de unele legende slave. Misterioasa „Carte a Revelatiei” povesteste ca Luna a fost capturata de Terra, acum 13.000 de ani.
Conform lui Mihail Vasin si Alexander Cerbakov, amandoi de la Academia Sovietica de Stiinte, sustineau in iulie 1970 in revista „Sputnik” ca Luna este gaunoasa! „Luna nu este un satelit natural al Terrei, ci un enorm planetoid gaunos, construit de o civilizatie inalt avansata si sofisticata tehnologic, care a amenajat artificial interiorul si pe care au plasat-o in orbita in jurul Terrei, acum miliarde de anii”. Dar Luna „ar trebui sa contina de asemenea accesorii si aparate pentru a efectua reparatii, instrumente de navigatie, dispozitive de observatie si toate felurile de masinarii”.
In alti termeni, imensul vas spatial pe care il constituie Luna, ar contine tot ceea ce este necesar pentru a juca unei arci a lui Noe condusa de fiinte inteligente pentru o calatorie in spatiu care ar dura sute de milioane de ani. Poate ca era casa unei intregi civilizatii ale carei fiinte au fugit de pe planeta originala unde nu mai putea sa supravietuiasca? Astazi, Luna este fie un loc mort servind de mormant acestei civilizatii care se gaseste in interiorul sau, fie o cochilie plina de instrumente speciale, care au fost controlate automatic mult timp dupa ce satelitul a fost abandonat in orbita terestra de locuitorii sai intr-o epoca dificil de precizat.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu