marți, 5 iulie 2011

Intalniri de gradul 3(1)



Sederea pe Terra fiind epuizanta pentru organismul lor, entitatile s-au pregatit sa plece: s-au urcat in nava lor, care a decolat si a disparut intr-un zgomot asurzitor, creand o zona de puternica turbulenta.
Ca urmare a acestei intalniri, Rose a avut sentimentul contactelor fizice repetate cu personajele pe care le-a intalnit. Ea si-a dat seama ca avea, seara, flashuri in cap, diverse inscriptii aparand pe un fond violet. Ea a avut de asemenea premonitiile unor catastrofe, care s-au produs efectiv putin mai tarziu.La ea s-a constatat o perceptie extrasenzoriala.
In timpul vietii, ea a pastrat o urma tangibila a acestei aventuri: imediat dupa intalnirea cu extraterestrii, Rose a fost surprinsa de a-si masa instinctiv inelarul drept. Dupa ceva timp, privindu-si acest deget, a descoperit cu stupefactie ca el era la fel de lung ca cel mare! Ea si-a comparat-o cu mana s-a stanga si a ajuns la concluzia ca in urma acestui contact, inelarul sau drept crescuse, posibil cu 8 sau 9 milimetri! Degetul sau il ajunsese pe cel mare de la mana…
In timpul celor 48 de ani care au urmat contactului, numerosi martori au confirmat ca Rose poseda efectiv doua degete mari la mana sa dreapta. In plus, in centrul palmei sale de la aceeasi mana era o cicatrice de circa 1 cm – 1,5 cm.

(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu