marți, 5 iulie 2011

Intalniri de gradul 3(2)



Aceasta cicatrice protuberanta nu a disparut odata cu timpul. In ceea ce priveste adancimea degetului unei maini, este interesant de a face conexiuni cu alte cazuri similare. Primul caz, raportat de Joël Mesnard, s-a produs in aprilie 1969, la Bazilac, Gironde, in Franta. Pe cand avea aproape 17 ani, Catherine a fost trezita intr-o noapte.
Pastreaza o vaga amintire a unor personaje mici, de culoare deschisa, aflate in apropiere de semineu. Ea s-a ascuns sub paturi. A doua zi dimineata, pe glezna sa stanga avea o rana groaznica si neagra. Mai multi doctori au constatat existenta acestei plagi. Aceasta rana s-a cicatrizat insa cu o extrema lentoare, procesul de cicatrizare durand aproape 1 an si jumatate. Catherine avea, ca si Rose, un inelar anormal. Prezenta aceeasi anomalie fizica la acelasi deget ca si Rose…
Iesirea din corp si piramide magice
La scurt timp dupa intalnirea sa neobisnuita, Rose a trait un nou episod paranormal. Intr-o zi, a simtit ca ceva ii impunge ceafa si in acelasi moment, s-a confruntat cu o paralizie care i-a cuprins intreg corpul progresiv, gasindu-se „in picioare in aerul liber”. Era vorba deci de o iesire din corp. A zarit, in fata sa, statuia Marelui Sfinx. Era de culoare rosie – cenusie. A vazut de asemenea doua mari piramide stralucitoare care pareau acoperite de o zapada argintie. Rose a intalnit atunci un personaj straniu cu aspect maiestuos si aparenta severa. Era vorba de BELMO MERI – MEROAN, ceea ce se poate traduce prin „Supremul” sau „Valorosul”.
(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu