vineri, 8 iulie 2011

Intalniri de gradul III(5)


Cat despre nasul ciuntit al Sfinxului, Rose a fost informata ca nu un soldat a facut asta ci ancora unei nave enorme. In acea perioada, intr-adevar, Sfinxul se gasea sub apa. Enigmaticul personaj i-a dezvaluit apoi lui Rose ca Sfinxul a fost construit sub domnia primului rege egiptean : „RAAI”, acesta traind acum aproape… 40.000 de ani!
Secretele de la Gizeh!
Data de 40.000 de ani, daca este conforma cu ideea unei vechimi foarte mari a Sfinxului decat cea admisa de mediile oficiale, nu este insa conforma cu cea data de clarvazatorul american Edgar Cayce. In ceea ce priveste Marea Piramida, ea fi fost construita, dupa datele date de Joel Baran, acum 10.440 – 10.390 i.e.n. Ceea ce nu are nimic de-a face cu data data de egiptologi, in timpul celei de-a 4 – a dinastii (2600 – 2500 inainte de Christos).
Cat despre Sfinx, el a fost construit, conform arheologilor si egiptologilor, de Khephren catre 2500 i.e.n. Dupa Cayce, figura Sfinxului reprezinta portretul lui Asriario, consilierul regelui. Asta si alte lucruri vor putea fi descoperite, declara Cayce, „la baza labei stangi din fata”. Si tot conform lui, Ax – Ten – Tna, primul conservator al arhivelor atlante, l-a dus in sali care se gasesc la jumatatea drumului intre Sfinx si Piramida Arhivelor (negasita). El a precizat de asemenea ca Marea Piramida a fost construita prin „folosirea fortelor Naturii care permit fierului de a pluti”. S-au deplasat astfel pietrele prin spatiul aerian !! Atlantii au ajutat si ei la construirea piramidei si unul dintre responsabilii acestei constructii a fost Atlant Hept – Supht.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu