joi, 10 noiembrie 2011

Care este cea mai potrivita(tanara sau batrana)



Care este cea potrivita… Multa vreme s-a considerat ca este adevarat ca un barbat trebuie sa fie cu o femeie mai tanara. Dar astazi nu se mai aplica aceasta regula. Nimeni nu se mai intreaba daca este potrivit, distractiv si sexy sa te intalnesti cu o femeie mai tanara. Am comparat femeile tinere cu cele mai in varsta pe baza a 6 criterii care noua ni se par importante. Daca te-ai confruntat vreodata cu aceasta dilema – citeste si gandeste-te. Potrivit criteriilor noastre, femeile tinere sunt cuprinse intre 18 si 25 de ani, iar cele mai in varsta intre 33 si 45. Tot ce e mai tanar de atat este interzis, iar tot ce e mai in varsta, ei bine, ti-ar putea fi mama, fara probleme…                            

1Corp Un lucru e sigur – femeile mai tinere au corp mai frumos. Metabolismul lor este la un nivel ridicat, urmele stresului nu sunt inca vizibile, iar pielea este elastica si plina de colagen. Femeile mai in vasta au un cont propriu, care le ajuta sa isi permita un antrenor personal si injectii cu Botox. Oricum – o femeie mai tanara poate bea cu tine toata noaptea si sa te insoteasca la o gustare tarzie, fara ca acest lucru sa lase urme „vizibile” pe fata ei.                                                                                                                                                        

Castigatoare: cea mai tanara (pentru posibilitatea unei gustari tarzii, desigur.                                                         

2Sex Adevarul este ca femeile mai tinere nu au prea multa experienta. Suna grozav sa fie virgina pana o aduci tu in pat. Femeile tinere au mai multa energie si s-ar putea sa fie chiar distractiv sa joci rolul profesorului care sa o invete pozitii noi. Vor crede ca esti bun la pat, fiindca nu au experienta sa poata face comparatii. Femeile mai in varsta stiu ce vor si sunt mai increzatoare in pat.                                         

Castigatoare: cea mai in varsta                                                                                                                                                                         

3Venit Femeile mai tinere isi incep drumul in viata profesionala prin stagii practice in studentie sau se poate chiar sa fie inca la scoala. Sigur ca, fiind barbatul, tu platesti cand iesiti la intalnire, dar chiar si asa – chiar iti doresti o relatie in care tu va trebui sa fii sponsorul principal? La 25 de ani, femeile nu vor intelege cand le vei vorbi despre eforturile tale de la serviciu. Cele mai in varsta o vor face. In plus, o femeie mai in varsta va dori sa isi plateasca bautura sau cina din cand in cand, de dragul egalitatii de drepturi sau s-ar putea chiar sa te surprinda cu un cadou de vis.                                                          

Castigatoare: cea mai in varsta                              

4Povara trecutului Orice femeie de treizeci de ani stie cum e cand un barbat nu te respecta. Din nefericire, asta inseamna ca va trebui sa fii mai atent sa nu faci vreo greseala asemanatoare. Cele mai tinere sunt ca o foaie goala de hartie. Tot ce trebuie sa faci este sa dovedesti ca esti mai bun decat iubitul ei din liceu. Cele mai in varsta se gandesc sa se aseze la casa lor, sa aiba copii si o familie. Cele mai tinere traiesc clipa. Iti recomandam sa nu faci o fixatie pentru ea, fiindca te-ar putea parasi chiar maine pentru instructorul de yoga.                                                                                                        

Castigatoare: cea mai tanara                                                              

5Intalnire Prima intrebare pe care si-o pune un barbat care vrea sa iasa cu o femeie cu 10 ani mai tanara este: „Despre ce vom vorbi?” Cele mai in varsta cred ca sunt trendy daca stiu ce muzica, moda si tendinte sunt populare, in timp ce tinerele traiesc ca sa fie trendy. O femeie tanara iti va reinnoi garderoba, muzica pe care o asculti si vocabularul pe care il folosesti mai repede decat o ora petrecuta pe net. Viata ei de zi cu zi este plina de o gramada de lucruri distractive pe care le puteti face impreuna. Asta patreaza prospetimea relatiei.                                                                                                    

Castigatoare: cea mai tanara                                                                                       

6Proportia de putere Aici, aproape ca nu putem compara cele doua categorii. Tanara te va privi ca pe un rege si in relatia voastra va canta cocosul. Multe femei mai in varsta se axeaza pe progresul profesional. Sunt obisnuite sa fie lideri la locul de munca si probabil la fel vor sta lucrurile si acasa.                       

Castigatoare: cea mai tanara                                                                                                                          

Baieti, in functie de momentul in care va aflati in viata si de ce doriti de la aceasta, alegeti-va avantajele. Nu lasati diferenta de varsta – fie ea in plus sau in minus – sa va stea in cale – merita sa incercati, ca sa vedeti daca merge sau nu. Abordeaz-o cu curaj si spune-i ca vrei sa o cunosti mai bine.
(top-shop)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu