miercuri, 9 noiembrie 2011

Determin-o sa te satisfaca



Daca nu-ti place cum se comporta ea in intimitate, va trebui sa-I spui ca problema nu se rezolva de la sine. Ideea este ca trebuie sa ii spui intr-un anumit fel. Iti prezentam 5 moduri foarte eficiente in care ii poti spune iubitei ce te deranjeaza cand faceti sex fara sa te expui riscului de a se supara si a exploda intr-o criza de nervi.
Subiectul este foarte sensibil din moment ce sfaturile tale nu trebuie sa o insulte, ba din contra va trebui sa o faca sa fie dispusa sa “invete” ceea ce-ti place tie.                                                  

1. Spune-i ce vrei In loc sa-I spui ce nu-ti place, mai bine spune-i direct ceti place: “Ohhh, imi place cand imi faci…” sau “Cand faci asta, pur si simplu imi pierd mintile…”. Aceasta abordare inversa iti va aduce exact ce-ti doresti. Majoritatea femeilor isi doresc doar incurajari, asa ca foloseste din cand in cand si din acestea. Cu ajutorul cuvintelor frumoase si cu putin efort vei obtine mai mult de la ea decat te asteptai vreodata.                                                                                                                                              

2. Arata-i ce-ti place Nu fi insistent. Ghideaz-o cu ajutorul limbajului trupului. Stai linistit ca va intelege mesajul. Nu pune accent pe lucrurile pe care stii ca ea nu vrea sa le faca (precum sexul anal). Transforma momentul sexual in ceva foarte erotic si arata-i ca singurul tau scop este atingerea placerii supreme. Si ea isi doreste placere, dar daca o faci sa se simta sclava ta sexuala nu isi va mai dori apropiere fizica alaturi de tine. Poarta-te ca un adevarat gentelman.                                                                              

3. Incurajeaza-o Daca nu spui nimic atunci cand te atinge in locuri speciale, atunci va crede ca face ceva gresit, chiar daca acest lucru nu este deloc adevarat. Asa ca incurajeaz-o cu vorbe soptite, cu gemete, prin semne, gesturi, etc. In acest fel veti ajunge sa va cunoasteti trupurile foarte bine.                                                       

4. Adreseaza-i expresii sexy-murdare Cand amandoi sunteti excitati si vrei sa-ti faca ceva anume, atunci spune-i acest lucru intr-un mod erotic si murdar in acelasi timp. Cand isi va seama ca de fapt acest limbaj sexy-murdar este doar pentru a spori placerea, poate ca si ea va incepe sa procedeze la fel. Nu exagera si nu-ti forta norocul incercand sa depasesti limita bunului simt. Nu este nevoie decat de soapte cu voce sexy prin care ii spui “Da, mai mult…” pentru ca doar atat este suficient pentru a spori placerea.                                                                                                                                                               

5. Incercati sa va cunoasteti reciproc Planifica o intalnire cu tema “viata noastra sexuala”, care sa va ajute sa descoperiti secretele corpului fiecaruia. Cea mai buna metoda de a va descoperi corpul este prin atingere. Atinge-o si vezi cum reactioneaza la fiecare mangaiere si cand ea va face acelasi lucru cu tine ii poti da cateva sugestii despre cum iti place sa fii atins. Daca atmosfera este calma si placuta, o poti incuraja sa-ti spuna ce fantezii are, ce-i place si ce nu ii place. Aceasta intalnire va va da posibilitatea sa experimentati lucruri noi si sa descoperiti noi placeri.
(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu