marți, 29 noiembrie 2011

Lucruri care conteaza foarte mult pentru o femeie




Special pentru barbati, venim cu cele 5 lucruri care conteaza foarte mult pentru o fe ce priveste “frumusetea masculina”, dar despre care nu au suficient curaj sa vorbeasca tare si raspicat.                                                                                 

1. Parul lung e doar pentru femei! Femeile incearca sa inteleaga barbatii cu parul lung, carora le place muzica, poezia sau pe cei care cred ca arata senzational, cool cu parul lor lung, dar totusi ii prefera pe cei cu o tunsoare scurta si moderna sau poate doar o idee mai lung parul si usor ravasit. Reprezentantele sexului frumos depun eforturi foarte mari sa accepte un iubit cu parul lung si, in sinea lor, spera ca acestuia ii va trece moda pletelor in timp. Asa ca sa lasam barbatii sa fie barbati si femeile sa fie femei!                                                      

2. Unghiile lungi sunt deasemenea pentru femei! Asigura-te ca unghiile tale sunt intotdeauna curate si aranjate. Femeile nu inteleg ideea unei unghii lungi la degetul mic. Ce cred despre asta? Nu vrei sa stii… Nu te rusina si uneori aplica putina crema pe maini, in special iarna sau in momentul in care faci munca manuala. In acest fel mainile tale nu vor fi uscate sau crapate. Femeilor le place sa fie mangaiate de niste maini catifelate si fine!                                                                                                                               

3. Mustata si barba Chiar daca pana si Brad Pitt isi mai lasa mustata ca sa fie atragator in continuare, femeile nu prefera aceasta varianta a lui. De ce? Femeile considera ca un barbat cu mustata si barba ascunde ceva fata de ele. Ca sa nu mai spun de senzatia de neplacere pe care o au acestea cand vad un barbos spalandu-se cu sapun pe fata. E total dizgratios. Un barbat este sexy si atragator cu doar putina barba, adica neras maxim trei zile, iar cel mai incitant barbat este cel proaspat ras si dat cu after shave. Mmmmm, ce placere simt femeile in acele clipe… Daca este necesar, foloseste crema de fata, din aceea hidratanta. Pielea fetei iti va multumi! Asta este absolut necesar in sezonul rece cand aerul usuca pielea. O femeie adora senzatia de catifelare cand isi saruta barbatul.                                                                                

4. Parul in nas si in urechi Femeile stiu exact ce inseamna sa-ti creasca par in locurile nedorite si de aceea sunt destul de intelegatoare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai asa paros. Femeilor le plac barbatii moderni care isi taie parul din urechi si din nas. Este foarte neplacut sa mergi insotita de un barbat paros in aceste zone, alaturi de care sa nu poti face o impresie placuta.                                                                

5. Parul de pe corp Aici opiniile sunt impartite – unele femei vor barbati parosi si altele ii prefera pe cei fara par deloc. Daca te intrebi ce poti face ca sa multumesti o femeie atunci te sfatuit sa te tunzi in zonele intime si la sub-brat (aici poti chiar sa te epilezi) si mai bine o intrebi pe ea cum te place. Cel mai bine ar fi sa va faceti toaleta impreuna o data ca sa stie fiecare ce prefera partenerul.
(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu