sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Pozitii pentru mai multa placere


Stiai ca pozitia potrivita din timpul actului sexual poate influenta durata si intensitatea acestuia? Acei barbati care au probleme cu ejaculrea precoce trebuie sa evite anumite pozitii si sa apeleze la unele care ii avantajeaza. Sunt foarte multe motive pentru care barbatii au probleme cu ejacularea precoce; unele sunt legate de stress, altele sunt de ordin psihologic si ultimele sunt de natura fiziologica. Pozitiile care necesita multa miscare a incheieturilor, soldurilor si feselor pot fi foarte excitante pentru unii barbate si drept rezultat sa existe o ejaculare precoce. Exista pozitii care trebuie evitate si unele care ajuta ca actul sexual sa fie mai lung si mai placut.                                
1. Pozitii ce trebuie evitate Ca regula generala trebuie sa eviti pozitia misionarului si versiunile ei. Aceste pozitii sunt cele mai solicitante pentru barbat. Daca partenerul tau are probleme cu ejacularea precoce nu il va ajuta aceasta pozitie. Urmatoarele pozitii ce trebuie evitate sunt cele numite doggy style unde deasemenea barbatul face cea mai multa “treaba” si miscare. Cei care au probleme cu ejacularea trebuie sa evite pozitiile pe la spate ca sunt foarte excitante si duc la o ejaculare rapida.                                                     
2. Pozitii benefice Doua grupe de pozitii sunt recomandate, una mai buna decat cealalta, care aduc placere ambilor parteneri. Prima grupa este cea a pozitiilor in sezut unde femeia sta in bratele partenerului. Cea mai buna pozitie este cea in care barbatul sta la marginea patului cu picioarele pe podea, iar femeia are bratele incolacite in jurul gatului lui si picioarele in jurul taliei barbatului. Nu este aproape niciun efort din partea barbatului in aceasta pozitie, de aceea este foarte bine sa o folositi cat mai des. Aceasta pozitie este foarte placuta pentru femeie din moment ce ii este atins foarte adanc punctual G. Pe de alta parte, barbatul este si el stimulat de aceasta pozitie din moment ce partenera este cea care face miscarile si ii adduce satisfactia. Imbratisarile, sarutarile ii vor distrage atentia de la penis si astfel ejacularea va intarsia sa apara.                                                                                                                     
3. Pozitii de top Barbatul este relaxat si sta pe spate, iar femeia este intinsa pe el cu spatele pe pieptul lui. In aceasta pozitie femeia este cea care conduce actul sexual si are control asupra lui. Barbatul doar sta pe spate si se lasa in voia femeii. Pentru mai multa intimitate barbatul ii poate pune capul partenerei langa al lui. Aceasta pozitie mareste mult durata actului sexual si al placerii.
(top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu