sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Prietene bune


Orice femeie are 5 prieteni buni pe care trebuie sa-i cunosti si sa le intelegi rolul in viata ei. De unii va trebui sa te feresti in timp ce altii iti pot deveni aliati.                                                                       
1. Ai grija la prietenele ei din studentie! O prietena rebela din studentie poate insemna doar probleme pentru relatia voastra de cuplu. Asta pentru ca este impotriva monoogamiei si va incerca sa va desparta. Deci, ce poti face ca sa supravietuiesti unei asemenea prietene fara sa inebunesti? Fii mereu cu ochii pe ea pentru ca va incerca sa-ti ia iubita la cele mai traznite petreceri ca sa-i demonstreze acesteia ce pierde daca mai sta in relatia cu tine. Dar acesta nu este un motiv sa te panichezi pentru ca iubita ta probabil a deposit acea perioada studenteasca si este foarte fericita ca te-a intalnit.                                                                                         
2. Ai doar de castigat de pe urma dusmanilor-prietenilor ei Urmatoarea categorie este a cea a prietenilor pe care iubita ta ii uraste in secret sau le poarta ranchiuna. Cand sunt impreuna se iubesc pur si simplu, dar se barfesc reciproc pe la spate. Bineinteles ca nu vor recunoaste asta niciodata din moment ce se considera prietene bune. Te intrebi probabil de ce are astfel de prieteni? Este simplu. Femeilor le place sa barfeasca si astfel de prietene sunt tinta perfecta pentru toate greselile din lume. Dar situatia nu este atat de neplacuta pentru tine din moment ce ea va uita de greselile tale pentru ca este destul de ocupata cu nervii pe care ii are pe prietena ei.                                                                                                                   
3. O prietena “acra” este sigur pe lista iubitei tale Cu siguranta vei gasi o prietena disperata, singura si frustrate in lista iubitei tale. Aceasta este cu siguranta o femeie “acra” care nu a mers la o intalnire cu un barbat de ceva vreme. In ciuda acestor lucruri, iubita o aprecieaza mult pe acea femeie si o considera o prietena loiala si buna. Pentru tine asta poate fi o problema deoarece prietena “acra” nu are viata sociala si se agata precum o liana de iubita ta. Ceea ce este bine din aceasta prietenie este faptul ca iubita ta se bucura ca nu se afla in situatia prietenei ei singure si va aprecia mai mult relatia voastra.                                            
4. Toti prietenii ei de sex masculin… O problema pentru tine sunt toti prietenii barbati ai iubitei tale cu care aceasta are o relatie apropiata si speciala de peste un deceniu. Cea mai mare neplacere/placere este ca acestia iti pot tine locul atunci cand tu nu esti in preajma. Bineinteles ca fetele isi iubesc prietenii barbati din moment ce acestia le ofera o opinie masculina la problemele voastre. Ai mare grija…                          
5. Castiga inima celei mai bune prietene a ei! Si in cele din urma, dar nu mai putin importanta, este prietena ei cea mai buna pe care iubita ta o stie de o viata. Aceasta este sufletul ei pereche, confidenta ei si ii este alaturi la bine si la rau. Trebuie sa stii ca este cea mai importanta in viata iubitei tale. Asa ca fa bine si castiga-I inima daca vrei sa ai o relatie de lunga durata cu iubita ta. Prietena ei cea mai buna iti poate oferi multe informatii despre iubita ta, iti poate spune cum gandeste si, in afara de asta, daca ea te va vorbi de bine iubita ta sigur te va aprecia mai mult. Daca vrei ca relatia ta sa mearga, accepta-i prietenele pentru ca daca le vei vorbi de rau in fata ei sau nu-ti va placea de ele sigur nu-ti vei face bine. Nu uita ca o femeie este foarte loiala prietenelor ei si de multe ori acestea sunt mai presus decat barbatul cu care au o relatie.
top-shop.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu