duminică, 27 octombrie 2013

Dobanditi magnetism si veti fi capabili sa va vindecati pe voi insiva dar si pe altii!


Omul are in el doua substante: substanta elementelor active ale corpului fizic si substanta provenita din elementele active ale materiei astrale. Amandoua, combinandu-se, formeaza o a treia substanta. Aceasta substanta compusa se aduna, pe de o parte, in anumite parti ale omului, si, pe de alta parte, formeaza o atmosfera in jurul lui, asemanatoare cu cea din jurul unei planete.
Atmosfera unei planete primeste sau pierde in mod continuu substante, sub actiunea altor planete. Omul este inconjurat de alti oameni, asa cum planetele sunt inconjurate de alte planete. Atunci cand, in anumite limite, doua atmosfere se intalnesc, si cand aceste atmosfere sunt „in simpatie”, se stabileste intre ele o relatie care da rezultate conforme legilor. Ceva circula. Cantitatea de atmosfera ramane aceeasi, dar calitatea se schimba. Omul isi poate controla atmosfera.
Este ca si la electricitate: exista pozitiv si negativ. Unul sau celalalt poate fi marit si facut sa se scurga ca un curent. Orice lucru are o electricitate pozitiva si una negativa. In om, dorintele si non-dorintele pot fi pozitive si negative. Materia astrala se opune intotdeauna materiei fizice.
Pe timpuri, preotii erau capabili sa vindece bolile prin binecuvantare. Unii preoti isi puneau mainile pe bolnav. Altii putea vindeca de la mica distanta, iar altii si de la o distanta mai mare. Un preot era un om care avea „substante compuse” si putea sa le foloseasca pentru a-i vindeca pe ceilalti. Un preot era un „magnetizator”. Bolnavii erau lipsiti de substante compuse, de magnetism si de viata.
Aceste substante compuse pot fi vazute daca sunt concentrate. O aura, un halou este un lucru real si care a putut cateodata sa fie vazut in locurile sfinte sau in biserici. Mesmer a redescoperit folosirea acestei substante. Pentru a fi capabil sa o folosesti, trebuie mai intai sa o dobandesti. Asa se intampla si cu atentia. Atentia nu se dobandeste decat prin lucru constient si prin suferinta voluntara, prin mici actiuni facute voluntar.
Faceti dintr-un scop mic scopul vostru, aceasta va va face sa dobanditi magnetism. Magnetismul, ca si electricitatea, poate fi concentrat si transformat in curent.
Sursa:http://www.almeea.com/dobanditi-magnetism-si-veti-fi-capabili-sa-va-vindecati-pe-voi-insiva-dar-si-pe-altii/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu